34 Responses

  1. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 8, 2016 at 3:44 pm | | Reply

    Benar sangat, kebahagian sebenar ialah bila kita bersama keluarga.

    1. titan
      titan May 8, 2016 at 7:46 pm | | Reply

      Ya.

      Kebahagian itu pasti bagi mereka yang sentiasa mencarinya tanpa putus asa.

  2. akubiomed
    akubiomed May 8, 2016 at 4:02 pm | | Reply

    Boleh pergi sekolah sambil jalan lenggang kangkung. 🙂

    1. titan
      titan May 8, 2016 at 7:39 pm | | Reply

      Tak leh kangkung sangat.

      Sebab masuk sekolah pun awal.

      Haha

  3. anuar
    anuar May 8, 2016 at 4:13 pm | | Reply

    Patutlah lama dah tak update blog… rupanya sibuk sangat sekarang ni.. takperlah kena buat mana yg perlu diberi keutamaan terlebih dahulu…
    Semoga ada bakalpemain negara dalam skuad bola sepak sekolah Cikgu Titan…

    1. titan
      titan May 8, 2016 at 6:47 pm | | Reply

      Ya.

      Sibuk sangat sikit.

  4. Fyna
    Fyna May 9, 2016 at 2:31 am | | Reply

    Samalah kita. Sentiasa sibuk. Nak hadap blog je mata rasa mengantuk.

    1. titan
      titan May 9, 2016 at 12:17 pm | | Reply

      Kalau dah mengantuk, haruslah tidur.

  5. musadun
    musadun May 9, 2016 at 10:38 am | | Reply

    JDT ramai peminat.even bukan orang Johor pun ramai minat.

    1. titan
      titan May 9, 2016 at 12:18 pm | | Reply

      Aku tak minat.

      Tapi aku respek cara diorang bangkit.

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos May 9, 2016 at 11:16 am | | Reply

    45 minit kira dah lama tu..

    aju rasanya 10 minit dh semput..haha

    1. titan
      titan May 9, 2016 at 12:19 pm | | Reply

      kurang stamina nih.

      kena rajin wat exersize malam selalu nih.

  7. hasrozi
    hasrozi May 9, 2016 at 11:18 am | | Reply

    emmm…. sejak pindah johor ni bro mkin bhagia..

    1. titan
      titan May 9, 2016 at 12:47 pm | | Reply

      Alhamdulillah.

      Kebahagiaan itu kita kena cari dan usaha.

      Bukan tunggu jatuh ke riba.

  8. mrhanafi
    mrhanafi May 9, 2016 at 3:26 pm | | Reply

    budak-budak dah dilatih untuk jadi pemaain bola sepak ..kira dah bagus sangat tu..

    1. titan
      titan May 10, 2016 at 12:04 pm | | Reply

      Ya.

      Sayangnya, tak lepas pusingan liga.

      Nak pi pusingan kedua tak dapat.

  9. ema
    ema May 10, 2016 at 2:12 am | | Reply

    Takziah untuk cikgu zet.

    Bila kebahagian di sisi, kerja yang dibuat akan berjalan dengan lancar…

    1. titan
      titan May 10, 2016 at 12:03 pm | | Reply

      Ya.

      Kebahagian itu sangat penting.

  10. JebengOtai ™
    JebengOtai ™ May 10, 2016 at 4:12 am | | Reply

    btul, setiap apa yang kita dpt tu adalah perancanganNya..lama2 bru kita sedar huhu

    1. titan
      titan May 10, 2016 at 12:02 pm | | Reply

      Ya.

      walaupun kadang-kala lambat kita sedar, tapi ianya belum terlambat untuk kita sedar.

  11. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 10, 2016 at 4:20 am | | Reply

    Dah kat JB rupanya sekarang ye. Hari bekerja pun dah sah la berubah dah. Best kerja hari Ahad bro? Hehe

    1. titan
      titan May 10, 2016 at 11:58 am | | Reply

      Dah biasa dah.

      Nak masuk 5 bulan dah kerja hari ahad beb.

      Boleh terima dah badan nih. Haha..

  12. raihanah
    raihanah May 10, 2016 at 4:22 am | | Reply

    ni mesti coach yang best ni. semoga berjaya

    1. titan
      titan May 10, 2016 at 11:57 am | | Reply

      Coach yang biasa aje.

      Cuma cuba bertindak luar biasa.

  13. Yusri
    Yusri May 10, 2016 at 5:18 pm | | Reply

    Bile boleh ngeteh ni bro?
    Ambe duk Ulu Tiram je kot…

    1. titan
      titan May 10, 2016 at 5:51 pm | | Reply

      Meh..

      turun masai.

      jauh gak ulu tiram tu.

      Setengah jam lebih tu.

      Haha..

      1. yusri
        yusri May 12, 2016 at 9:30 am | | Reply

        jangan lalu SDE…jauh.hahaha
        Beres…ada masa pergi Masai kawan roger bro…

  14. reezluv
    reezluv May 11, 2016 at 7:37 am | | Reply

    oho..dekat ngan Shell..dekat ngan Mydin tak?hehee

    1. titan
      titan May 12, 2016 at 10:18 am | | Reply

      Memang dekat la jugak.

      Haha..

  15. PCL
    PCL May 14, 2016 at 10:47 am | | Reply

    emmm patut cari kat Banting nak kena cendol tak jumpa2 Titan..upanya dah pindah JDT . hahaa

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 12:56 pm | | Reply

      Terpaksa pindah.

      Jauh sangat nak jumpa bini.

  16. Noriza Rahman
    Noriza Rahman May 24, 2016 at 2:36 am | | Reply

    Wah hebat ni, lepas ni semua sekolah kat johor ada pasukan bola sepak yang hebat sehebat pasukan negerinya

  17. Hafizul
    Hafizul May 26, 2016 at 9:18 am | | Reply

    Hehe.. Dah pindah pasir gudang ekk.. bagus2.. dekat dengan famili.. semoga encik titan sukses selalu.. perghhh JDT saya sayang tu.. Haha

  18. Sani
    Sani July 22, 2016 at 5:07 pm | | Reply

    Majulah sukan untuk negara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.