62 Responses

  1. anuar
    anuar May 13, 2016 at 10:21 pm | | Reply

    Tahniah… dapat 25 sales memang banyak dah tu… boleh buat beli hadiah untuk hari guru… saya pun ‘guru’ juga tau.

    1. titan
      titan May 14, 2016 at 8:38 am | | Reply

      Ya.

      Memang banyak tu.

      Tak salah dapat banyak-banyak. Kena ssaha dengan lebih gigil lagi.

  2. Jie Susanos
    Jie Susanos May 14, 2016 at 12:35 am | | Reply

    tiap2 bln mmg byk sale dari bro..

    1. titan
      titan May 14, 2016 at 8:31 am | | Reply

      Bolehlah.

      harap leh dapat banyak lagi sales bulan ni.

  3. abdfatah
    abdfatah May 14, 2016 at 7:42 am | | Reply

    banyak jugak laa kalopun tak berapa nak banyak mana…

    nak komisen jugak laaa… lalalaaaa

    1. titan
      titan May 14, 2016 at 8:31 am | | Reply

      Nak komisen, kena rajin promosi beb.

      kena rajin wat kerja.

  4. nudinabdullah
    nudinabdullah May 14, 2016 at 8:36 am | | Reply

    Kemah….boleh lah belanja cendol…hihi

    1. titan
      titan May 14, 2016 at 8:46 am | | Reply

      nak cendol, kena turun banting la beb.

      1. Pokok2u
        Pokok2u May 15, 2016 at 9:34 am | | Reply

        Sampi banting kena cari bro titan.

  5. Encikarman
    Encikarman May 14, 2016 at 9:02 am | | Reply

    Ok, terbaik bro. Tuan punya komisen telah jadi benchmark pada sy utk buat experimen.

    1. titan
      titan May 14, 2016 at 9:51 am | | Reply

      Tahniah.

      Semoga eksperimen hang berjaya.

      Nanti leh kongsi dengan kitaorang semua.

  6. ctfand
    ctfand May 14, 2016 at 10:01 am | | Reply

    Bestnya dpt income lebat. Blogsaya setakat rm100 sebulan…alhamdulillah dari tiada.. ads je buat masa ni.

    1. Damn
      Damn May 14, 2016 at 6:04 pm | | Reply

      Ok la tu, bil air boleh lepas dah. Lepas ni target lepas bil elektrik, pastu bil internet/telco, loan and so on.
      Boleh try selit2 ad cotton bud untuk affiliate dalam artikel Kak tu. Hahaha.

    2. titan
      titan May 15, 2016 at 11:31 am | | Reply

      Boleh juga dapat sebenarnya.

      Kena rajin dan usaha aje.

    3. Pokok2u
      Pokok2u June 1, 2016 at 4:08 pm | | Reply

      Banyak juga jika dapat macam tu.

  7. lisa
    lisa May 14, 2016 at 10:13 am | | Reply

    sampai sekarang lisa still tk paham mengenai alfilliate … bestnya job dirumah …

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 11:32 am | | Reply

      Tak faham.

      Kena baca dan belajar untuk bagi faham.

      1. Pokok2u
        Pokok2u June 1, 2016 at 4:10 pm | | Reply

        Betul tu. Kena belajar dengan kitan pink bro titan.

  8. Afif Rayyan
    Afif Rayyan May 14, 2016 at 10:53 am | | Reply

    Mantap giler… pergghhhh

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 11:33 am | | Reply

      Biasa-biasa mantap aje.

      Ramai lagi yang lain mantap belaka dari gua.

  9. onlajer
    onlajer May 14, 2016 at 12:08 pm | | Reply

    Sedap… Ya kalau dapat sale hihihi

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 11:37 am | | Reply

      MEmang sedap la kalau dapat sales.

      Kalau tak sedap, itu bukan makanan namanya.

  10. reezluv
    reezluv May 14, 2016 at 2:25 pm | | Reply

    oho..sampai lebih 10 sales tu..memang kencang

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 11:39 am | | Reply

      Harap boleh berlaku lebih kencang pada bulan ini.

  11. Damn
    Damn May 14, 2016 at 7:28 pm | | Reply

    Next article boleh citer pasal insurance tak? Saya tak berapa pandai pasal insurance ni, nak ambik pun takut tak faham dia punya t&c.

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 2:53 am | | Reply

      Ko google aje kat internet.

      Aku tak berapa mahir pasal insurans sebab bukan agen insurans.

  12. Uncle Zuan
    Uncle Zuan May 15, 2016 at 6:36 am | | Reply

    pergh terbaik la bro

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 11:24 am | | Reply

      Ya.

      Memang terbaik, tapi belum sangat terbaik lagi.

      1. Pokok2u
        Pokok2u June 1, 2016 at 4:12 pm | | Reply

        Tahniah banyak dapat bro titan. Kena belanja sekali.

  13. rahimah
    rahimah May 15, 2016 at 8:20 am | | Reply

    Ada orang sesuai dengan kerja style job di rumah ni. Saya pulak tak boleh. Tapi kalau di buat betul betul, ia sumber duit pada yang masih susah nak dapat income.Kena rajin la.

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 11:29 am | | Reply

      Ya.

      Setiap orang berbeza.

      Tapi bab rajin, itu hak diri masing-masing.

  14. Pokok2u
    Pokok2u May 15, 2016 at 9:33 am | | Reply

    Tahniah bro titan dapat banyak juga tu. Kena belajar lagi saya macam ni.

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 11:30 am | | Reply

      Ya.

      Aku pun masih banyak lagi kena bealjar.

      bukan senang nak maintain macam ni walaupun tak buat apa sangat.

  15. zool
    zool May 15, 2016 at 1:44 pm | | Reply

    ok tu..
    boleh kumpul duit dari jobdirumah untuk anak tu

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:27 pm | | Reply

      Ya.

      Bolehla sikit-sikit.

  16. ema
    ema May 16, 2016 at 4:44 am | | Reply

    setiap bulan dapat..seronoknya.

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:25 pm | | Reply

      Ya. Bolehlah.

      Sikit-sikit.

  17. siti hazreen
    siti hazreen May 16, 2016 at 6:20 am | | Reply

    wah…mudah2an berlimpah ruah lagi rezeki mr.titan ye, amin 😉

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:26 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah.

      Hehe

  18. azlan
    azlan May 16, 2016 at 6:31 am | | Reply

    Tahniah bro…
    Aku tergolong dlm kumpulan yg belum pecah telur dinosour.

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:19 pm | | Reply

      Tak lama lagi, pecah kot la telur dinasour tu.

  19. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad May 16, 2016 at 7:30 am | | Reply

    tahniah cikgu, bila usaha insyaAllah boleh dapat

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:24 pm | | Reply

      Ya.

      Usaha kena berterusan. Yehh!

  20. nila anggraini
    nila anggraini May 16, 2016 at 8:21 am | | Reply

    bestnye ada duit tambhaan kan….boleh beli ini itu suka hati…hihihi

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:12 pm | | Reply

      Boleha la beli sana sini sikit.

  21. aRz MoHa
    aRz MoHa May 17, 2016 at 5:00 am | | Reply

    hebat…bila agaknya nak dapat hasil dari job di rumah ni…

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:14 pm | | Reply

      Kena teruskan usaha beb.

  22. shark
    shark May 17, 2016 at 6:43 am | | Reply

    orang rajin memang murah rezeki dia
    tahniah
    boleh dh ni nk follow sikit-sikit

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:54 pm | | Reply

      Jadi, silalah jadi rajin.

  23. nurul
    nurul May 17, 2016 at 4:51 pm | | Reply

    Sy dah join jobdirumah. Da bayar rm50 tp bile log in, die kate payment pending. Kene byar rm50… Ape maksud tu ye?

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:09 pm | | Reply

      Cuba check email anda.

      Dibahagian inbox. Kalau tak jumpa, cari dibahagian spam.

  24. Ikhwan
    Ikhwan May 18, 2016 at 7:00 am | | Reply

    RM625, simpan dalam unit amanah & belanja cendol 🙂

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:53 pm | | Reply

      Ya.

      Dah lama tak makang cendol weh.

  25. musadun
    musadun May 21, 2016 at 3:14 pm | | Reply

    banyak..boleh topup duit belanja masa ramadhan nanti.

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:45 pm | | Reply

      Ya.

      Moga banyak duit raya tahun ini.

  26. Mama Hantek
    Mama Hantek May 21, 2016 at 3:17 pm | | Reply

    wah tahniah. Syukur.sampai sekarang blur lagi online business yang kategori ni

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:42 pm | | Reply

      Takpe.

      Nanti lama-lama tak blur dah.

  27. Lokman Amirul
    Lokman Amirul May 23, 2016 at 4:29 pm | | Reply

    Tahniah dh dpt 25 sales tu kira dh banyak.

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 5:56 am | | Reply

      Ya.

      Mudaah-udahan dapat lagi banyak bulan puasa ni.

  28. Hafizul
    Hafizul May 26, 2016 at 9:04 am | | Reply

    Opsss… Dah tua bangka ekk sekarang ni.. haha.. boleh la kita yang muda trang tang-tang ni buat komisen melampau-lampau pulak..hahahaha

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 5:58 am | | Reply

      Ya.

      sila. sila..buat komisen melampau ya.

  29. Devy
    Devy June 8, 2016 at 5:12 am | | Reply

    Tuan, ada tak panduan SEO dari tuan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.