65 Responses

  1. Izzati Suhaide
    Izzati Suhaide May 18, 2016 at 7:59 am | | Reply

    wahhh..boleh cuba ni untuk tambah pendapatan..maklumlahh penganggur ni..hihi

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:32 pm | | Reply

      Ya.

      Boleh cuba jika berminat.

      1. mrhanafi
        mrhanafi May 23, 2016 at 3:06 pm | | Reply

        kadang-kadang minat boleh letak pada tempat yang kedua..

  2. akubiomed
    akubiomed May 18, 2016 at 8:18 am | | Reply

    Memang kencang hasilnya dan berbaloi-baloi…

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:20 pm | | Reply

      Ya.

      Memang kencang berbaloi-baloi anginnya.

  3. Fauziah
    Fauziah May 18, 2016 at 5:46 pm | | Reply

    Kenapa bila klik link teknik seo merah jambu keluar “error establishing database connection”…

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:17 pm | | Reply

      boleh aje saya klik.

      cuba klik lagi sekali.

  4. Mus
    Mus May 19, 2016 at 3:26 am | | Reply

    mantap hasilnya bro.. terbaik dan jadi inspirasi kepada yang lain

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:16 pm | | Reply

      Semoga memberi inspirasi dan membantu blogger lain.

  5. ema
    ema May 19, 2016 at 3:38 am | | Reply

    lumayannya hasil….Alhamdulillah

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:05 pm | | Reply

      Ya.

      Lumayan bila dapat hasilnya.

  6. Strider
    Strider May 19, 2016 at 5:20 am | | Reply

    peghhh…boleh tahan lumayan jugak rupanya program ini….

    Regards,
    -Strider-

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:06 pm | | Reply

      Ya.

      Memang lumayan.

      Kalau tahu caranya.

  7. Damn
    Damn May 19, 2016 at 3:25 pm | | Reply

    International content + international affiliate + international audience = international income.
    Kalau reti English, buat blog dalam bahasa English. Sebab target audience lagi banyak. Affiliate international pun bayar dalam USD. Lainlah kalau kita memang tau target audience kita specific dalam Malaysia saja. But it’s still worth to try, don’t give up.

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:14 pm | | Reply

      Aku memang main luar.

      Main dalam negara ni, bila ada masa aje.

  8. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad May 20, 2016 at 3:27 am | | Reply

    lumayan tu, banyak kali saya baca hasil cikgu, tapi agaknya bilalah saya nak buat. semoga ada masa saya buat. amiin

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 1:36 pm | | Reply

      Semoga anda ada banyak masa suatu hari nanti. 🙂

  9. reezluv
    reezluv May 20, 2016 at 7:07 am | | Reply

    memang best..tapi komisen JDR lama tak dapat..tak rajin promo macam lu.eehee

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 1:29 pm | | Reply

      Kena la rajin.

      Walaupun aku tak serajin ko.

  10. jida
    jida May 20, 2016 at 8:43 am | | Reply

    banyak tu kalau dapat setiap bulan dapat hasil rm500 dari affiliate. untung siapa yang rajin berusaha..

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 1:24 pm | | Reply

      Ya.

      Kena rajin usaha walaupun aku ni memang dah malas benar sekarang nih.

  11. Bahrain
    Bahrain May 21, 2016 at 2:11 pm | | Reply

    Ada macam2x cara nak jual kena pandai main content dan seo. hehe

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 3:35 pm | | Reply

      Ya.

      Bukan takat pandai aje, Kena bijak juga.

  12. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi May 21, 2016 at 7:29 pm | | Reply

    Alhamdullilah, tahniah cikgu,kisah kejayaan cikgu selalu menjadi pembakar semangat…

  13. ahmadyani
    ahmadyani May 21, 2016 at 8:00 pm | | Reply

    Dapat income sampingan begini, duit gaji tak payah usik…kan bagus. Panduan sudah ada. Tidak perlu pening-pening, nak cuba itu dan ini.

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 10:46 am | | Reply

      Harapnya tidak terusik.

      Ya. Panduan dah ada, jalan dah tersedia, tinggal buat sahaja.

  14. JebengOtai ™
    JebengOtai ™ May 21, 2016 at 11:43 pm | | Reply

    sebulan 800..bleh tahan gak..hehe

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 10:44 am | | Reply

      Ya.

      Bolehlah sambil-sambil kerja budak kat padang tu.

  15. Travelog Siti
    Travelog Siti May 22, 2016 at 4:55 am | | Reply

    Dah lama aku dengar pasal Job di rumah, tapi sampai sekarang pun tak sempat cuba lagi. Mungkin sebab kerja2 aku yg kat rumah ni pun belum selesai2 jugak lagi kot.

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 10:43 am | | Reply

      Hang memang sibuk selalu.

      bila nak balik kelantan?

  16. zool
    zool May 22, 2016 at 1:10 pm | | Reply

    ada je peluang kalau bijak gunakan..

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 6:51 pm | | Reply

      Ya.

      Kita kena jadi lebih bijak dari peluang.

  17. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 22, 2016 at 8:52 pm | | Reply

    Ya betul, kalau rajin InsyaAllah kita akan berjaya.

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 2:26 pm | | Reply

      Man jadda wa jadda.

      1. Pokok2u
        Pokok2u May 29, 2016 at 11:59 pm | | Reply

        Kena rahun usaha juga macam ni. Tahniah bro titan.

  18. thehaikal
    thehaikal May 22, 2016 at 11:26 pm | | Reply

    huhu..lebat betul pendapatan bro titan dpd jobdirumah. Saya ade la beberapa sale sebulan..tu pun dah bergembire..kalau dapat cam bro titan berjoget saya ni hehe

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 2:14 pm | | Reply

      Semoga akan berjoget pada masa hadapan setiap bulan ya.

  19. ENA
    ENA May 23, 2016 at 3:12 am | | Reply

    serius sangat kaum dgn en titan konsisten dengan kerja

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 3:10 pm | | Reply

      Ya.

      Kagum juga dengan beliau.

      Konsisten selalu.

  20. Lokman Amirul
    Lokman Amirul May 23, 2016 at 10:51 am | | Reply

    Woahh..kena cuba la camtu…penulisan mudah fahami en titan.

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 4:08 pm | | Reply

      Ya.

      Kena la cuba, baru tahu ok ke idak.

  21. Aishah
    Aishah May 23, 2016 at 5:40 pm | | Reply

    cam teringin nak try..tapi perlukan panduan sifu

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:25 am | | Reply

      Ya.

      boleh tanya kalau berminat.

      panduan sifu yang macam mana tu?

  22. encikarman
    encikarman May 24, 2016 at 1:08 am | | Reply

    ok, terbaik. Aku nampak gaya penulisan entri ni, byk keyword tertanam tuh.

    1. titan
      titan May 24, 2016 at 9:46 am | | Reply

      Ya.

      Kena lebih bijak.

  23. Nashar
    Nashar May 24, 2016 at 3:03 am | | Reply

    Link kitab teknik seo merah jambu kenapa error ye?tak boleh masuk pun

    1. titan
      titan May 24, 2016 at 7:02 am | | Reply

      ok je aku try.

      cuba try sekali lagi.

      http://teknikseomerahjambu.com

      kalau tak dapat, boleh beli dan hubungi terus aku melalui ruang contact.

      1. Abdul Nashar Bin Aminuddin
        Abdul Nashar Bin Aminuddin May 25, 2016 at 2:50 am | | Reply

        Still error nanti saya contact

  24. Noriza Rahman
    Noriza Rahman May 24, 2016 at 8:47 am | | Reply

    Memang betul2 menggembirakan bini ni sebab bulan puasa pun dah tak lama,maknanya persiapan raya mesti kena beli dah tu..dengan duit side income macam ni memang lepas la perbelanjaan raya anak bini

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:33 am | | Reply

      Ya.

      Bini memang cukup suka.

  25. Mama Hantek
    Mama Hantek May 24, 2016 at 2:43 pm | | Reply

    paham sikit-sikit seo ni, tapi tak berapa bijak nak gunapakai huahuahua

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:35 am | | Reply

      Takpe.

      pelan-pelan ambil masa nak faham.

  26. abdfatah
    abdfatah May 25, 2016 at 7:10 am | | Reply

    terbaik punya program laa kalo promote job di rumah…

  27. Hafizul
    Hafizul May 26, 2016 at 9:00 am | | Reply

    Dah lama tak jenguk kitab pink.. nampaknya nak kena belek dan baca semula.. Rasa rindu pulak dengan komisen JDR ni…tahniah encik titan..

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:36 am | | Reply

      Ya.

      sila belek balik ye.

      baca semula apa yang patut.

  28. Gamesapkapps
    Gamesapkapps May 28, 2016 at 2:16 am | | Reply

    Kalo nak affiliate ane belum begitu faham .. hehe

  29. JMR
    JMR May 28, 2016 at 9:34 pm | | Reply

    wajib kena berusaha kalau nak berjaya mcm abam titan ni..

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:44 am | | Reply

      Ya.

      kena kerja.

      baru ada hasilnya.

  30. Pokok2u
    Pokok2u May 30, 2016 at 12:00 am | | Reply

    Dapat rm500 sebulan macam ni seronok juga. Seronok buat jdr ni.

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:46 am | | Reply

      Ya.

      Tipu kalau tak seronok beb.

  31. UmmuAyyash
    UmmuAyyash June 1, 2016 at 10:26 am | | Reply

    Semoga melimpah ruah rezeki tuan sekeluarga 🙂

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 5:05 am | | Reply

      Ya.

      Aminnn..

      mudah-mudahann.

  32. apdm
    apdm June 1, 2016 at 1:33 pm | | Reply

    dapat RM500 sebulan pun kira bersyukur sangat lah. kena usaha lebih.

  33. Sani
    Sani June 4, 2016 at 8:22 pm | | Reply

    Power Cikgu maintan atas RM500 untuk jobsirumah…

  34. Asyraf Asri
    Asyraf Asri June 9, 2017 at 6:24 pm | | Reply

    Post ni dah lama terbit. Tapi tiba-tiba muncul. So nak komen sikit ..

    Saya masih belajar untuk ini.

    Teringin sangat. InsyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.