55 Responses

  1. anuar
    anuar May 28, 2016 at 1:20 am | | Reply

    menarik buku ni.. harga pun murah.. boleh beli ni..

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 10:04 am | | Reply

      Ya.

      Murah aje.

      Tak mahal.

      1. Pokok2u
        Pokok2u June 8, 2016 at 1:52 am | | Reply

        Boleh nak cari juga satu ni.

  2. Travelog Siti
    Travelog Siti May 28, 2016 at 10:08 am | | Reply

    Bolehlah ni Titan buat kat Banting. Aku kat Kota Bharu belum boleh buat sebab UBER belum sampai sini lagi.

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 10:03 am | | Reply

      HOho..

      kat sini, susah sikit nak wat uber.

      majoriti ada kereta sendiri. haha

      1. Pokok2u
        Pokok2u June 8, 2016 at 1:53 am | | Reply

        Tempat ramai penduduk senang nak buat. Macam pusat bandar kan.

  3. Ikhwan
    Ikhwan May 28, 2016 at 6:02 pm | | Reply

    dah beli ebook, cuma belum buat komisyen dengan Uber 🙂

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 9:53 am | | Reply

      Nanti dah dapat, rajin-rajinlah bagitau eh.

    2. Nurul
      Nurul June 3, 2016 at 3:55 am | | Reply

      Salam tuan… Nak Tanya, tuan dah dpt komisyen ke?

    3. Fauzi
      Fauzi October 16, 2016 at 4:27 pm | | Reply

      Kena rajin promote tu bro, baru boleh buat komisen.

  4. musadun
    musadun May 29, 2016 at 12:09 pm | | Reply

    apa yang best, kat kota kinabalu dah ada uber ni. tapi tak try lagi ambil haritu.

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 9:23 am | | Reply

      Ha..

      leh la hang try jadi pemandu uber plak lepas ini.

  5. zool
    zool May 29, 2016 at 4:45 pm | | Reply

    pergh.. aku dengo je citer UBER ni tak tau melaka ada ke tak

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 9:52 am | | Reply

      Ko buat la.

      jadi perintis kat melaka. hehe

  6. mrhanafi
    mrhanafi May 29, 2016 at 8:56 pm | | Reply

    wah bestnya ..dah banyak panduan untuk mendapatkan duit sampingan

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 8:58 am | | Reply

      Ya.

      Dah ada banyak panduan.

      Tinggal kita mahu buat atau tidak aje.

  7. Hafizul
    Hafizul May 30, 2016 at 5:20 am | | Reply

    Huhu.. Untungkan.. Ada panduan macam ni.. nak ngn tak nak aje.. Macam saya dah beli panduan tu.. Tetapi rasa malas pulak nak start buat komisen.. Hahaha..

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 8:52 am | | Reply

      KAlau dah beli, better amalkan segera.

      Takut terlupa aje nanti ye.

  8. ENA
    ENA May 31, 2016 at 2:02 am | | Reply

    semua berbalik pada diri je kan. jalan dan panduan dah tersedia ada

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 8:49 am | | Reply

      Ya.

      Semua dah ada, tinggal buat dan tunggu hasil aje.

  9. Ikhwan
    Ikhwan June 1, 2016 at 8:00 am | | Reply

    dah selamat sampai buku Uber, isinya ada sikit berbeza dengan ebook Uber 🙂

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 8:46 am | | Reply

      of kos ada yang berbeza sikit.

      kalau sama aje. tak best la kan.

  10. encikarman
    encikarman June 1, 2016 at 9:53 am | | Reply

    tengah panas ni buat duit dgn uber.

    1. titan
      titan June 1, 2016 at 11:19 am | | Reply

      HAha..

      memang tengah panas membahang nih.

  11. Afif Rayyan
    Afif Rayyan June 1, 2016 at 11:56 am | | Reply

    Takde mahal sangat ebook nie

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:10 am | | Reply

      Ya

      tak mahal pun.

      beli la dua ye.

  12. Jie Susanos
    Jie Susanos June 1, 2016 at 4:47 pm | | Reply

    semiggu ni asyik dgr pasal uber jer..Apa benda la tu..

    huhu..

    cam bau duit jer uber ni,,haha

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:13 am | | Reply

      Ya.

      bau sikit-sikit la.

  13. AG
    AG June 1, 2016 at 5:40 pm | | Reply

    menarik buku ni,kena dapatkan sekarang ni

    1. titan
      titan June 7, 2016 at 8:58 pm | | Reply

      Ya.

      Jika berminat, boleh dapatkan ebook ini dan baca.

  14. Lokman Amirul
    Lokman Amirul June 1, 2016 at 5:47 pm | | Reply

    Kena try gak beli kut2 bleh bantu income lebih….

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 4:14 am | | Reply

      Ya.

      Memang boleh membantu sedikit sebanyak

  15. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad June 3, 2016 at 1:58 am | | Reply

    uber tengah hot skrg ni. tapi apa salahnya cuba utk side income

    1. titan
      titan June 7, 2016 at 9:00 pm | | Reply

      Siapa yang berminat, boleh la cuba.

      HOho..

  16. Perawat Islam
    Perawat Islam June 3, 2016 at 7:45 am | | Reply

    Dah macam-macam cara menjana pendapatan yang wujud sekarang ni. Tinggal nak ambil atau tidak je peluang tu.

    Tapi bagi saya, setiap orang ada cara pemikirannya yang tersendiri. Ada setengah orang yang nak menjana pendapatan, tetapi bukan dengan cara menyertai program, golongan begini lebih suka membina perniagaan dari apa yang dia miliki.

    Maksudnya dia hasilkan produk atau servis sendiri. Dan dia mulakan dari bawah dengan jenama dia sendiri. Macam saya mempunyai kemahiran merawat mereka yang terkena sihir, dan saya mempunyai pusat rawatan.

    Jadi saya mula membina jenama perniagaan saya ini dari bawah (tak dinafikan bukannya mudah). Dan ada sesetengahnya pula berminat untuk menjana pendapatan dengan cara yang berbeza.

    Apapun yang paling penting take action bila dah nampak peluang tu.

    1. titan
      titan June 7, 2016 at 8:56 pm | | Reply

      Ya.

      Setiap orang ada cara untuk mencari pendapatan yang sesuai dan selesa dengan diri mereka.

      So, choose wisely.

  17. Alamanda
    Alamanda June 3, 2016 at 8:49 am | | Reply

    Uber memang boleh janakan rezeki yang bagus jika bekerja dengan bersungguh-sungguh.

    1. titan
      titan June 7, 2016 at 8:53 pm | | Reply

      Ya.

      KEna usaha la sungguh-sungguh.

      Tak boleh malas-malas.

      baru ada hasil yang cemerlang.

  18. Sani
    Sani June 4, 2016 at 7:55 pm | | Reply

    Rahsia uber tu tak beli lagi….

    1. titan
      titan June 7, 2016 at 8:52 pm | | Reply

      nanti kalau ada masa, boleh la beli ye.

  19. rahimah majid
    rahimah majid June 6, 2016 at 12:54 am | | Reply

    Nak beli ebook tapi asyik terfikir sesuai ke saya dengan uber ni. Tamak duit cuma takut tak sesuai dan ebook terbiar begitu saja.

    1. titan
      titan June 7, 2016 at 8:50 pm | | Reply

      beli untuk ilmu.

      buat atau tidak, itu lain ceritanya.

      kalau buat, lebih bagus.

      ada cara nak buat duit dengan uber tanpa memandu.

  20. Umiadam
    Umiadam June 6, 2016 at 4:17 am | | Reply

    Bagus jugak uber ni. Smoga berjaya kepada yg mencuba

    1. titan
      titan June 8, 2016 at 10:57 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan mereka semua berjaya.

  21. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 8, 2016 at 5:21 am | | Reply

    Untung juga buat duit dengan uber ni, siang bekerja malam jadi drebar, tambah pendapatan

    1. titan
      titan June 8, 2016 at 10:53 am | | Reply

      Untung.

      Tapi penat sikit la kan. hehe

  22. reezluv
    reezluv June 8, 2016 at 5:48 am | | Reply

    dah beli, dah baca..tapi belum lgi register as UBER Driver..ahaha..nak gi repair dulu baru bleh buat part time..ahaaks

    1. titan
      titan June 8, 2016 at 9:43 am | | Reply

      Haha..

      kereat ko layak masuk uber.

      GI repair dulu cepat.

  23. Azzahairi
    Azzahairi June 8, 2016 at 6:08 pm | | Reply

    Mula-mula aku dgr sal uber ni ingatkan uber man ke hape…haha…benda lain upenya..

    Memang 2 panduan uber tu bagus untuk sesape yang nak tambah pendapatan. Tak semestinya kena jadi driver uber. 🙂

    1. titan
      titan June 15, 2016 at 7:22 am | | Reply

      Ya.

      Tak semestinya.

  24. azam mohd
    azam mohd June 11, 2016 at 4:14 pm | | Reply

    idea inovatif ni hebak la uber

  25. abdfatah
    abdfatah June 18, 2016 at 2:26 am | | Reply

    oooo ada panduan uber laa… nak kena beli jugak nih buat tambahan koleksi buku dan ebook. tq

  26. MamaHantek
    MamaHantek June 18, 2016 at 2:57 pm | | Reply

    Ohohoh ada juga cara ni rupanya. Ingtkn Uber ni drive kete je.

  27. lawrence suliman
    lawrence suliman December 19, 2016 at 3:40 am | | Reply

    Mcm kt bintulu takde uber tak dapat la nak join buat bisnes uber ni

  28. sufi
    sufi December 28, 2016 at 2:38 am | | Reply

    Salam Tuan,

    Saya klik link tu tapi tak dapat la. Kenapa ya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.