36 Responses

  1. emalin mohd
    emalin mohd June 17, 2016 at 4:49 am | | Reply

    Saya kalau tidur selepas jam 12.00 malam esok pagi sure badan rasa tak cukup tidur. Seboleh-bolehnya memang nak tidur awal bangun awal. Baru rasa segar.

    1. titan
      titan June 17, 2016 at 8:26 pm | | Reply

      tengok orang.

      tak semua orang body clock dia sama.

  2. akubiomed
    akubiomed June 17, 2016 at 6:38 am | | Reply

    Nombor 5 menarik perhatian. 🙂

    1. titan
      titan June 17, 2016 at 8:25 pm | | Reply

      Amboi.

      Yang itu aje yang hang nampak eh.

  3. siti hazreen
    siti hazreen June 17, 2016 at 2:57 pm | | Reply

    hidup ini hanya sementara sahaja 😉

    1. titan
      titan June 17, 2016 at 8:25 pm | | Reply

      Ya.

      Hidup ini hanya satu kali sahaja.

      Bangunlah selalu.

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki June 18, 2016 at 6:29 am | | Reply

    aku pun dah sekali tertidur selepas subuh…hampeh terus lewat gi kerja…dah wife aku tak kerja syok je dia tidur tak kejutkan aku..harap aku bertabahlah sepanjang bulan puasa ni

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:47 pm | | Reply

      Haha..

      gi tak kerja masa tu weh?

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos June 18, 2016 at 8:08 am | | Reply

    fuh..sampai 5 ptg..tido apakah itu..haha

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:48 pm | | Reply

      Tak tau la tido apa masa tu.

      Tak ingat dah.

  6. ahmadyani
    ahmadyani June 18, 2016 at 8:50 pm | | Reply

    Letih macamana sekalipun, time subuh mesti terbangun. Memang tuhan sayangkan hambaNya, DIA akan bangunkan hambanya supaya hambaNYA bangun untuk menyembahNYA…

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:24 am | | Reply

      Ya.

      Kita aja yang selalu lupa.

  7. Mama Kembar 3
    Mama Kembar 3 June 18, 2016 at 9:31 pm | | Reply

    Pernah gak terlajak tidur camtu. Bila bangun terasa mcam bodoh je seharian hehe

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:10 am | | Reply

      Haha..

      boleh plak jadi macam tu eh.

  8. ajumohit
    ajumohit June 19, 2016 at 1:03 am | | Reply

    kehidupan berubah setelah lahirnya si bayi kan, apapun memang pengalaman yang menyeronokkna

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:05 am | | Reply

      Ya.

      Memang seronok la jugak.

  9. reezluv
    reezluv June 20, 2016 at 2:14 am | | Reply

    sejak kawen, tido takde wife disisi rasa tak best..kan…ahhaaa

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 4:51 am | | Reply

      Haha..

      tau takpe.

  10. faizal
    faizal June 20, 2016 at 2:35 am | | Reply

    saya suka tip yang kesimpulan tu

    1. faizal
      faizal June 20, 2016 at 2:36 am | | Reply

      Jangan join MLM. 99% syarikat MLM, plan marketing tak berapa nak halal dan majoriti takde panel syariah.

  11. Nurmisnan
    Nurmisnan June 20, 2016 at 12:47 pm | | Reply

    Aku pun tengah risau bab mlm ni
    Org Msia kita sendiri masuk Brunei
    Bawak benda jadah ni suruh org melabur
    Adehhh… kesian kat org yg rerkena kebodohan tu.. busuk nama balik2 Malaysia..

    Saper tu anak kak ton tu.. haa

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 4:40 am | | Reply

      Tu la.

      sabar aje la jawabnya kalau cerita pasal MLM nih.

  12. raihanah
    raihanah June 21, 2016 at 1:48 am | | Reply

    tu dia, sampai kul 5 pm. kalau ada isteri jenuh membebel ni

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 4:37 am | | Reply

      Takde la selalu.

      Jarang-jarang berlaku aje.

  13. Hafizul
    Hafizul June 21, 2016 at 7:48 am | | Reply

    Hahaha.. tapi kan, banyak-banyak orang yang kejutkan tu, mesti isteri lagi special kejut tidur kan???

    Tapi tidur lepas subuh memang boleh down semangat..bangun nak pergi kerja pun malas…

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 12:25 pm | | Reply

      Aku tak pernah lagi tidur lepas sahur nih.

      rugi wehh tidur.

      banyak manfaatnya kalau tak tidur lepas sahur atau subuh nih.

  14. sabree hussin
    sabree hussin June 22, 2016 at 3:23 am | | Reply

    Huh senyuman comel menyusul selepas setahun :p

    1. titan
      titan June 22, 2016 at 4:37 am | | Reply

      Ya.

      Siapa tahu, kan?

      Kita cuma berusaha sungguh-sungguh sahaja.

  15. Bahrain
    Bahrain June 24, 2016 at 5:15 pm | | Reply

    Pergh, no 5 tu agak mendalam maksudnya. hahaha. lepas subuh tido mesti tak boleh lari. terlentok plak..haha

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:47 pm | | Reply

      Tak mendalam kalau dah kahwin.

      Itu ilmu yang senang faham.

  16. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 25, 2016 at 12:45 pm | | Reply

    owh sama juga mcm orang bisnes ujud sebab nak selesai masalah orang, tiada masalah hidup pun jadi bosan kan bro

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:51 pm | | Reply

      Itu aku tak tahu.

      Setiap orang berbeza.

  17. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 18, 2016 at 3:43 am | | Reply

    Memang kalau tertidur tanpa solat dulu, pastinya akan terjaga untuk bangun solat

  18. JMR
    JMR July 20, 2016 at 6:46 am | | Reply

    unik betul sistem alarm badan bro haha

  19. ahmad hasif
    ahmad hasif August 15, 2016 at 5:48 pm | | Reply

    hahaha..biasenye kalau dah tidur lepas subuh memang tak bangun dah..zohor baru bangun..memang tak jadi kerja..

  20. ira
    ira January 2, 2017 at 3:08 am | | Reply

    tidur tu memang penting tapi kena berpada pada lah kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.