73 Responses

  1. anuar
    anuar June 17, 2016 at 9:55 pm | | Reply

    boleh cuba ni hahaha… tapi saya nak jual apa ye? nanti.. kena pikir dulu..

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:05 pm | | Reply

      JUal la apa-apa yang patut.

      Ubat gigi pun boleh. hehe

  2. akubiomed
    akubiomed June 18, 2016 at 12:23 am | | Reply

    Ada peluang nak buat meniaga platform billplz ini.

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:06 pm | | Reply

      Ya.

      Jual emas pun boleh rasanya kalau mahu.

  3. Afif Rayyan
    Afif Rayyan June 18, 2016 at 6:03 am | | Reply

    Mcm murah je transaction fee apps nie.. boleh try nie

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:07 pm | | Reply

      Ya.

      Agak murah la fee dia bagi aku.

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki June 18, 2016 at 6:22 am | | Reply

    hah..murah sangat dah tu…lagi murah daripada cendol pulut kacang merah kot

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:09 pm | | Reply

      Ya.

      Murah sikit la.

      kalau cendol special, tu mahal sikit la fee dia.

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos June 18, 2016 at 8:01 am | | Reply

    molek la sape yg ada produk..

    jimat parok tu..

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:10 pm | | Reply

      Ya.

      Siapa ada produk, memang molek la guna benda ni.

  6. nikkhazami
    nikkhazami June 18, 2016 at 2:09 pm | | Reply

    ni first time dengar pasal billplz. jap lagi mesti femes.

    1. titan
      titan June 18, 2016 at 3:11 pm | | Reply

      Mungkin akan jadi famous.

      Senangpay, sekejap je jadi famous.

  7. encikarman
    encikarman June 18, 2016 at 6:08 pm | | Reply

    Murah2. Asalkan flow jualan lancar, boleh try.

  8. Earnic
    Earnic June 18, 2016 at 8:36 pm | | Reply

    Murahnya kos Billplz. Nak tengok jugaklah walaupun belum ada buku sendiri

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 12:26 pm | | Reply

      Gi la tengok sekejap.

      bukan lama pun ambil masanya.

  9. ahmadyani
    ahmadyani June 18, 2016 at 8:39 pm | | Reply

    Industri Niaga Online sudah berkembang, platform pembayaran pun turut berkembanglah..

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 8:37 pm | | Reply

      Ya.

      teknologi memang berkembang pantas.

  10. ayba
    ayba June 18, 2016 at 8:44 pm | | Reply

    Ciri yang dicari pelanggan adalah memudahkan. Syarikat yang menawarkan servis yang mudah akan cepat berkembang..

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:43 am | | Reply

      kalau selalu mudahkan orang, Allah akan mudahkan depa balik.

      So, in-sha Allah sennag naik nanti.

  11. ajumohit
    ajumohit June 19, 2016 at 1:04 am | | Reply

    lagi mudahla kerja guna ni kan

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:45 am | | Reply

      Ya.

      Memang jadi lebih mudah.

  12. Azlan Yussof
    Azlan Yussof June 19, 2016 at 3:59 am | | Reply

    best…point no.2 tu yg aku pun 200% suka…Billplz tak ada kos pendaftaran tahunan ..ini mmg yg di tunggu2..tq encik titan..

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:42 am | | Reply

      Ya.

      Benda yang orang suka beb.

  13. apdm
    apdm June 19, 2016 at 4:10 pm | | Reply

    kiranya, tak terhad untuk produk digital la kan. produk fizikal pun boleh

  14. reezluv
    reezluv June 20, 2016 at 2:16 am | | Reply

    cambest plak..bleh connect ngan Ecom ke

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:41 am | | Reply

      Entah.

      Itu aku tak tahu la plak.

  15. Aretikz
    Aretikz June 20, 2016 at 6:42 am | | Reply

    Owh.. nampak tajuk terfikir amende ni.. rupanya serupa molpay.. ok. faham2.. hehe

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:39 am | | Reply

      Haa..

      Silalah faham.

  16. kereta sewa shah alam
    kereta sewa shah alam June 20, 2016 at 8:26 am | | Reply

    Entri yang menarik…saya temui laman web ini dari forum luar. hebat cerita perkongsian & pengalaman. saya akan mengesyorkan laman web ini untuk kawan-kawan saya di luar sana.

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:38 am | | Reply

      Ya.

      Bolehlah syorkan dengan segera.

  17. Amir Mazlan
    Amir Mazlan June 20, 2016 at 9:18 am | | Reply

    alang2 dah sebut pasal kitab pink, ada link tak utk join affiliate?
    merana pulak rasanya takleh nak promote sejak ashadee tutup 😀

  18. Mus
    Mus June 20, 2016 at 12:25 pm | | Reply

    saya dah guna.. memang senang dan pembeli tak banyak soal.. terus bayar ikut link billplz

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:29 am | | Reply

      Yap.

      Memang memudahkan sangat.

  19. Gerai Opah
    Gerai Opah June 20, 2016 at 5:21 pm | | Reply

    Bgus sgt nie..sbb most of website cmni ade subcription bulanan..yg per transaction..thanks tuan tana..good info..

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:30 am | | Reply

      Tu la.

      memang sakit sebenarnya kalau yang kena bayaq bulan-bulan dan tahunan tu.

      kalau sales tak bagus, memang sengsara gila. haha

  20. umiadam
    umiadam June 21, 2016 at 12:10 am | | Reply

    bolehlah cuba nanti. macam mudah dan murah jer

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:37 am | | Reply

      Ya.

      Memang murah.

      Cubalah segera.

  21. jida
    jida June 21, 2016 at 1:13 am | | Reply

    bagusnya kalau fee berbaloi..memberi lebih pilihan kepada peniaga online dalam urusan pembayaran..

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 5:27 am | | Reply

      Ya.

      feesnya memang berbaloi bagai habis.

  22. rahimah majid
    rahimah majid June 21, 2016 at 1:55 am | | Reply

    Menarik dan terima kasih bagi tau. Saya nak install kat laman web saya . Payment gateway lain memang mahal. Kalau daftar sekarang under individual , boleh tukar ke company’s account ke kalau kita nak ubah ?

  23. titan
    titan June 21, 2016 at 5:26 am | | Reply

    Itu tak pasti.

    Tapi kalau tak leh, daftar aje la akaun baru.

    Tak susah pun.

  24. Hafizul
    Hafizul June 21, 2016 at 7:41 am | | Reply

    Tak pernah guna lagi perkhidmatan ni.. nanti ada produk boleh gak cuba ni..hehe

    1. titan
      titan June 21, 2016 at 12:24 pm | | Reply

      Ya.

      Nanti ada produk, bolehlah cuba ye.

  25. zool
    zool June 21, 2016 at 2:09 pm | | Reply

    nanti kalau projek sistem aku jadi bolehlah aku pakai billplz ni

    1. titan
      titan June 22, 2016 at 4:36 am | | Reply

      Bila nak siap projek sistem hang tu?

      Projek apa?

  26. sabree hussin
    sabree hussin June 22, 2016 at 3:20 am | | Reply

    Benda alah ni tak support fungsi affiliate lagi kan? Or boleh integrate? Link aku promote kitab pink hang tu dah lama sangat broken

    1. titan
      titan June 22, 2016 at 4:34 am | | Reply

      LInk affiliate diorang tak support.

      Aku guna untuk terima bayaran aje.

      Program affiliate tu tunda dulu.

  27. Amirul Bin Ramli
    Amirul Bin Ramli June 22, 2016 at 1:58 pm | | Reply

    Wah boleh try payment gateway ni. Memang teringin nak jual something secara online. Terima kasih

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:42 pm | | Reply

      Ya.

      Sila cuba dengan penuh semangat.

  28. Bisnes Online
    Bisnes Online June 24, 2016 at 8:17 am | | Reply

    Thanks perkenalkan benda ni titan, terfikir juga aku nak pasang benda alah ni kat produk digital supaya orang mudah beli, betul x

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:38 pm | | Reply

      Ya.

      Sama-sama.

      Semoga membantu ramai orang.

  29. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 25, 2016 at 12:42 pm | | Reply

    i like dunia semakin canggih tanpa sempadan tapi tetap adil. itu yang gua suka.

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:36 pm | | Reply

      Ya.

      Dunia makin canggih setiap hari dari sudut teknologi.

  30. Adam
    Adam June 25, 2016 at 5:58 pm | | Reply

    Benda ni mmg best. Dah cuba dah. Senang.

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:35 pm | | Reply

      Ya.

      Memang senang. Takde la susah sangat nak setup.

  31. zik
    zik June 28, 2016 at 8:18 am | | Reply

    bagus billplz nih.. dapat memudahkan kerja2 aku lepas nih..hehe

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:32 pm | | Reply

      Semoga kerja hang jadi lebih mudah.

      Amiiinnnn.

  32. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 29, 2016 at 8:28 am | | Reply

    Oh siapa ada produk sangat huntong banyak la…

    1. titan
      titan June 30, 2016 at 4:30 pm | | Reply

      Tang mana untungnya tu?

      1. Seruding garing
        Seruding garing July 7, 2016 at 10:26 am | | Reply

        Ada profit ke? Nak billplz hehehehe

  33. Chempaka
    Chempaka July 7, 2016 at 10:23 am | | Reply

    Bagus website begini. Skrg makin senang dan laju, kdg rsa byk sgt xthu. Apapun kne share bnda ni.

    1. titan
      titan August 1, 2016 at 6:10 pm | | Reply

      Ya.

      Zaman sekarang nih..teknologi semakain pantas.

      Jadi, kena ambil perhatian selalu.

  34. Seruding garing
    Seruding garing July 7, 2016 at 10:26 am | | Reply

    Terbaik billplz.. Blh guna ni utk biz serunding aku. Nampak mcm senang je.

    1. titan
      titan August 1, 2016 at 6:15 pm | | Reply

      Ya.

      Tak susah mana pun.

      Senang aje nak setting semua.

  35. UmmuAyyash
    UmmuAyyash July 8, 2016 at 9:34 pm | | Reply

    Menarik! Nak cuba jugak. Terima kasih info ni ya. Kalau buat thru hp bolehke?

    1. titan
      titan August 1, 2016 at 6:16 pm | | Reply

      Boleh aje rasanya.

      Janji ada talian internet.

  36. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 18, 2016 at 3:48 am | | Reply

    Benda murah dan kualiti bagus memang semua orang nak guna pakai

    1. titan
      titan August 1, 2016 at 6:17 pm | | Reply

      Ya.

      Itu yang orang kita selalu cari.

  37. JMR
    JMR July 20, 2016 at 1:55 am | | Reply

    alternatif yg bagus gak ni..janji jimat.

    1. titan
      titan August 1, 2016 at 6:18 pm | | Reply

      Ya.

      Memang jimat banyak benda nih.

  38. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail July 20, 2016 at 7:04 am | | Reply

    Menarik platform ni sbb fee nya murah betul, tak mcm kebanyakan platform lain yg caj ikut percentage.

    1. titan
      titan August 1, 2016 at 6:18 pm | | Reply

      Yup.

      Diorang still untung walaupun tak banyak.

  39. ahmad hasif
    ahmad hasif August 15, 2016 at 5:45 pm | | Reply

    baru tahu 2 min lepas dari blog ini…boleh cuba godek2 sekejap lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.