54 Responses

  1. Travelog Siti
    Travelog Siti July 2, 2016 at 5:54 am | | Reply

    Teknik SEO apa ni titan, tajuk post dalam BI pastu konten dalam BM?

    1. titan
      titan July 2, 2016 at 10:34 am | | Reply

      ni bukan teknik seo apa.

      saje je tulis gini.

      haha

  2. Azzahairi
    Azzahairi July 2, 2016 at 6:00 am | | Reply

    Saya pun tak faham dgn fesyen kecelaruan jantina ni. Depa ni pikir untung saja maaa..

    Benda yang kita tak pernah terfikir tp mereka boleh buat..

    1. titan
      titan July 2, 2016 at 10:33 am | | Reply

      Ya.

      untung tu dah bagi satu keperluan wajib bagi mereka.

  3. Uncle Zuan
    Uncle Zuan July 2, 2016 at 6:38 am | | Reply

    hmm dunia dah terbalik sekarang ni. harap smpat la mereka bertaubat

    1. titan
      titan July 2, 2016 at 10:32 am | | Reply

      Ya.

      cepat-cepat la bertaubat ye.

  4. MamaHantek
    MamaHantek July 2, 2016 at 8:52 am | | Reply

    Errr ntah… Kenapa rasa kabur je baca. Macam biasa, slow pick-up huhuhu

    1. titan
      titan July 2, 2016 at 10:31 am | | Reply

      kena pakai spek mata.

      baru tak kabur baca.

  5. Afif Rayyan
    Afif Rayyan July 2, 2016 at 10:37 am | | Reply

    Tersentak kejap bila baca entri en titan nie.. rasanya quote tu dalam citer now you see me kan..

    1. titan
      titan July 2, 2016 at 12:25 pm | | Reply

      Ya.

      tu memang quote dari filem Now you see me.

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki July 2, 2016 at 10:51 am | | Reply

    sesi luahan perasaan ni bro…gua pun masih cemerlang puasa

    1. titan
      titan July 2, 2016 at 12:28 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga terus cemerlang ye.

  7. JMR
    JMR July 2, 2016 at 5:32 pm | | Reply

    ingatkan aku sorg je rasa benda2 ni sumer tak betul..

    1. titan
      titan July 2, 2016 at 6:57 pm | | Reply

      Ramai yang tau tak betul.

      Tapi tak ramai yang ada kekuatan nak tegur.

      Itu aje.

  8. ahmadyani
    ahmadyani July 2, 2016 at 9:31 pm | | Reply

    Betul. Bila orang selalu tidak berfikir panjang bila orang berduit bercakap. Percaya je walaupun apa yang dia cakap tu boleh merosakkan kita.

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:28 pm | | Reply

      Ya.

      Orang kita bab percaya, memang mudah percaya tanpa nak periksa terlebih dahulu.

  9. ayba
    ayba July 2, 2016 at 9:34 pm | | Reply

    Duit memang boleh membutakan ‘mata’ seseorang untuk melihat kebenaran di hadapnnya.

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:26 pm | | Reply

      Ya.

      Orang kita suka jadi orang buta.

  10. apdm
    apdm July 3, 2016 at 5:12 pm | | Reply

    tak terasa, ramadhan kian meninggalkan kita. moga kita ada rezeki untuk bertemu ramadhan akan datang.

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:23 pm | | Reply

      Ya.

      Terasa sangat.

  11. Jie Susanos
    Jie Susanos July 4, 2016 at 12:07 am | | Reply

    cuba memahami apa yg bro tulis..

    hehe..

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:19 pm | | Reply

      Ya.

      Sila cuba faham.

  12. reezluv
    reezluv July 4, 2016 at 2:42 am | | Reply

    akan makin celaru lepas ni..liberalisme sudah mula merebak teruk di negara kita..

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:18 pm | | Reply

      Da teruk.

      Masyarakat facebook terlalu ego sekarang.

  13. zool
    zool July 4, 2016 at 7:08 am | | Reply

    anak aku pun gagal berpuasa juga

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:17 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      Pelik plak kalau anak ko puasa.

  14. Amirul Video Editor
    Amirul Video Editor July 4, 2016 at 8:08 am | | Reply

    Ada sekali jiran saya dengan selambanya hisap rokok dan minum air di bulan2 puasa ni. Tak pelik, macam macam berlaku sekarang ni bila pegangan agama semakin lemah. Selamat hari raya bro. 🙂

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:15 pm | | Reply

      Ya.

      dunia hari ini makin lama makin pelik.

      Tak faham la kenapa.

  15. zik
    zik July 4, 2016 at 9:59 am | | Reply

    puasa mungkin penuh.. tapi pahalanya sangat sedikit…

    1. titan
      titan July 9, 2016 at 8:16 pm | | Reply

      Ya.

      Itu yang berlaku sekarang.

      Suka atau tidak suka.

  16. Ikhwan
    Ikhwan July 10, 2016 at 5:21 am | | Reply

    tahun ni anak aku dua orang tak puasa, belum mumaiyiz 🙂

    1. titan
      titan July 15, 2016 at 9:27 am | | Reply

      Takpe.

      Lambat lagi.

      Nanti lambat-lambat kena la jugak kan.

  17. aimannajmy
    aimannajmy July 11, 2016 at 3:07 am | | Reply

    Salam Aidilfitri bro! Maaf zahir dan batin hehe.. sat sungguh masa berjalan rasa macam baru tahun lepas raya

    1. titan
      titan July 15, 2016 at 9:22 am | | Reply

      Ya.

      Selamat hari raya.

      Ya. Sekejap aje masa berlalu.

  18. sabree hussin
    sabree hussin July 11, 2016 at 8:39 am | | Reply

    Hang tengok Now You See Me yang nombor 2 ka nombor satu ni titan 😀

    1. titan
      titan July 15, 2016 at 9:25 am | | Reply

      Dua-dua dah tengok.

      Haha..

      1. sabree hussin
        sabree hussin July 15, 2016 at 4:45 pm | | Reply

        Ha ha cis, aku tak tengok lagi yang nombor dua.

  19. Faizal Fredley
    Faizal Fredley July 11, 2016 at 5:48 pm | | Reply

    puasa dah habis..selamat hari raya cikgu…

    1. titan
      titan July 15, 2016 at 9:21 am | | Reply

      Ya.

      selamat hari raya jugak.

  20. raihanah
    raihanah July 13, 2016 at 2:12 am | | Reply

    betul jugak tu, makin kita tahu banyak, makin kita rasa kita tak tahu. eh betul ke cikgu?

    1. titan
      titan July 15, 2016 at 9:14 am | | Reply

      Ya.

      Masih banyak lagi yang kita tak tahu sebenarnya kat dunia nih.

  21. saljuhumairah
    saljuhumairah July 16, 2016 at 5:21 am | | Reply

    kalau lagi tahu, rasa lagi bodoh… maknanya betulah ilmu tu…

    tapi

    kalau lagi tahu, lagi bangga pandai… itu bahaya…huhuhu…

    Betul ka? saat kita rasa kita “Pandai” disitulah bermulanya kebodohan kita…

    dan… kalau kita berasa kita bodoh… semua makhluk yang lain akan lihat kita pandai…

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 1:15 am | | Reply

      Haha..

      ko nak cakap apa nih.

  22. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 18, 2016 at 4:02 am | | Reply

    Semuanya fikirkan keuntungan dari keredhanNYA..tak pelik la tengok ‘kelaku’ manusia sekarang

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 1:13 am | | Reply

      Biasalah.

      Bab untung, diorang laju aje.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman September 30, 2016 at 12:15 pm | | Reply

        Lebih fikirkan untung dari AZAB yang bakal menimpa..Nauzubillah

  23. Hafizul
    Hafizul July 19, 2016 at 5:25 am | | Reply

    Entah la.. nak komen pun malas bab ni.. haha.. tapi yang herannya, ada jugak org beli, org pakai menda yang patut dan tak leh diterima dari pandangan kasar.. haha

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 1:11 am | | Reply

      Itulah orang kita.

      masyarakat facebook.

  24. Ieta
    Ieta July 23, 2016 at 9:55 am | | Reply

    Kan…? Pelik bin ajaib. Akak paham tapi ending tu, dah baca baru faham tu tajuk sebuah cerita. Ok gak title omputih, isi BM. Leh tiru ni… hahaha

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 1:10 am | | Reply

      Tulis aje kak.

      Jangan tak tulis aje.

  25. saljuhumairah
    saljuhumairah July 24, 2016 at 7:13 pm | | Reply

    “Now You See Me 1” membuatkan aku terkejut beruk… nombor 2 aku rasa diorang semua tu gila kot…

    Tapi yang pasti, bukan diorang yang plan nak pasang kapal terbang tu… tapi director dia yang plan…

    Magic sebenar magic adalah pengarah filem tu.. yang tulis skrip tu… lagi.. lagi dan lagi… dan yang Maha Pencipta magic di alam semesta dewata raya ni…

    Kenapa orang panggil cerita P.Ramlee?

    Sebab yang tulis skrip, pengarah, menyanyi dan pelakon utama.. semuanya dia…

    sorry bro, aku ter emosi bila ada perkataan “now you see me”..hehe… siapa yang melihat siapa?

    siapa yang melihat kita?

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 1:08 am | | Reply

      Haha..

      main emosi plak ye.

      Tapi serius, filem ni menarik untuk ditonton.

  26. ahmad hasif
    ahmad hasif August 15, 2016 at 5:41 pm | | Reply

    betul juga apa yang di maksud kan tajuk itu..susah manusia untuk lihat belakang semula.

  27. ira
    ira December 26, 2016 at 8:02 am | | Reply

    betul tu, cerita now you see me tu memang terbaik, tapi tak perasan pulak ada quote tu.haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.