64 Responses

  1. anuar
    anuar July 22, 2016 at 9:19 pm | | Reply

    Selamat pagi… tahniah.. nampaknya anak kuat makan dah sekarang ni. Patutlah komisyen JDR pun makin masyuk..

    1. titan
      titan July 23, 2016 at 3:39 am | | Reply

      Tapi bulan ni sikit aje.

      Tak banyak buat promosi sangat.

    2. Fida
      Fida April 13, 2017 at 6:29 am | | Reply

      Nak tnya betolka ni bukan spam

  2. Hero Borneo
    Hero Borneo July 23, 2016 at 2:59 am | | Reply

    lambatnya tido ..memang best mengarang blog awal pagi

    1. titan
      titan July 23, 2016 at 3:41 am | | Reply

      Buat kerja sikit.

      Kerja sekolah sikit.

      Baru la tido tadi.

      Haha

      1. Hero Borneo
        Hero Borneo July 26, 2016 at 10:34 pm | | Reply

        bro memang bijak bekerja..kerja sendiri dan lepas itu kerja sekolah..hasilnya amat mengkagumkan

  3. encikarman
    encikarman July 23, 2016 at 3:28 am | | Reply

    Terbaik tuan. Masih jauh dr rekod tuan tuan.

    1. titan
      titan July 23, 2016 at 3:42 am | | Reply

      Takpe.

      Hang kira dah terer tu.

      Boleh dapat lebih lagi lepas nih.

  4. Jie Susanos
    Jie Susanos July 23, 2016 at 3:49 am | | Reply

    hbt tuan..

    konsisten bro update blog..sampai pkl 4 pg..

  5. Azzahairi
    Azzahairi July 23, 2016 at 4:59 am | | Reply

    Gigihnya beliau update blog.

    Tahniah cikgu..pergh die punya komisen.

    Konsisten tu memang perlu kalau nak dapat hasil komisen pun penuh dgn warna-warni pelangi. 🙂

  6. umiadam
    umiadam July 23, 2016 at 8:46 am | | Reply

    lumayan…
    kipidap bro!!!

    1. titan
      titan July 24, 2016 at 12:45 am | | Reply

      Ya.

      Kipidap juga.

  7. Ieta
    Ieta July 23, 2016 at 9:19 am | | Reply

    Huish! Hebat giler! Power giler! 1k lebih! Haish! Memang melampau nih! Sifu, patutlah akak lom bijak lom dapat… Kitab pink dah ada, tapi tak khatam dan lupa sokmo nak buat apa dibaca. Hehehe… Mang salah sendiri! Tal salahkan orang lain pun. Padan muka akak! Dah lah tu! Sayang duit haritu nak beli panduan JDR! Hah, lagi sekali, padan muka akak sendiri! Mekasih membakar semangat akak nih! Tak leh jadi nih… Kena buat dan terus buat! Hihihi… Selamat hari raya Sifu. Entri ringkas tapi intelligent isinya. Cukup manthop.

    Sifu, smartlah blog Sifu ni. Apa nama template ni ya? Smart giler!

    1. titan
      titan July 24, 2016 at 12:45 am | | Reply

      Tu.

      Ada nama theme blog ni kat bahagian footer bawah nih.

  8. Ikhwan
    Ikhwan July 23, 2016 at 6:34 pm | | Reply

    Bulan ni aku kira duit raya anak je 🙂

    1. titan
      titan July 24, 2016 at 12:46 am | | Reply

      Aku tak kira lagi.

      Raya belum habis lagi beb.

      Haha.

  9. mrhanafi
    mrhanafi July 23, 2016 at 8:21 pm | | Reply

    rerbaik..rezeki sentiasa masuk membuat hati bertambah gembira..he..he..he..

    1. titan
      titan July 24, 2016 at 12:47 am | | Reply

      Ya.

      Memang hati ini gembira.

  10. zool
    zool July 24, 2016 at 8:27 am | | Reply

    Ni pun kira duit raya le ni

    1. titan
      titan July 24, 2016 at 4:29 pm | | Reply

      Haha..

      Bolehlah kot.

      Duit raya yang dapat setiap tahun.

  11. Uncle Zuan
    Uncle Zuan July 24, 2016 at 1:47 pm | | Reply

    hang nye duit raya dah lain punya level hahaha

    1. titan
      titan July 24, 2016 at 4:32 pm | | Reply

      Haha..

      level apa plaknya nih weh.

  12. saljuhumairah
    saljuhumairah July 24, 2016 at 7:05 pm | | Reply

    asbab kitab pink tu lah aku boleh cucuk belakang sifu titan nih… walaupun kena tinggal bertiang-tiang kalau cerita komisyen…tapi aku syukur, tetap maintain dengan jobdirumah ni…

    thanks bro… hasilkan sebuah kitab untuk dijadikan manuskrip arkib lagi 1000 tahun…

    mesti ada orang kaji dan syarahkan kitab lu bro…

    1. titan
      titan July 25, 2016 at 5:18 pm | | Reply

      Haha..

      sapelah yang rajin nak kaji tu.

  13. apdm
    apdm July 25, 2016 at 4:39 am | | Reply

    mak aih..tak perasan, dah nak sampai payment ke 800 dah.tahniah

    1. titan
      titan July 25, 2016 at 5:32 pm | | Reply

      Ya.

      Dah nak sampai dah rasanya.

  14. Cari Jodoh Malaysia
    Cari Jodoh Malaysia July 25, 2016 at 8:04 am | | Reply

    Hoho…dari blog saja ke atau dari iklan berbayar jugak ni?

  15. Mama Hantek
    Mama Hantek July 25, 2016 at 9:34 am | | Reply

    duit raya tu. hari-hari raya yeay

    1. titan
      titan July 25, 2016 at 5:32 pm | | Reply

      Ya.

      hari-hari berhari raya.

      haha.

      1. Pokok2u
        Pokok2u July 25, 2016 at 11:50 pm | | Reply

        Seronok beraya macam ni.

  16. reezluv
    reezluv July 25, 2016 at 2:42 pm | | Reply

    power betul lah ngan JDR ni..memang tak terlawan

    1. titan
      titan July 25, 2016 at 5:20 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Sape suruh lawan.

      Haha..

  17. Pokok2u
    Pokok2u July 25, 2016 at 11:49 pm | | Reply

    Tahniah bro titan. Dapat banyak tu.

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 12:41 am | | Reply

      Bolehlah.

      Sana sikit, sini sikit.

  18. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 26, 2016 at 8:02 am | | Reply

    Budak tengah membesar memang kuat makan, takpa la ayahnya pun dapat job sales banyak untung kan..

    Hehe

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 6:45 pm | | Reply

      Mana aci.

      Aku pun nak makan gak.

  19. aRz MoHa
    aRz MoHa July 26, 2016 at 8:24 am | | Reply

    bestnya komisen jobdirumah ni wuuuu

    1. titan
      titan July 26, 2016 at 6:42 pm | | Reply

      Best bila dapat.

      Tak dapat, tak best.

  20. Afif Rayyan
    Afif Rayyan July 27, 2016 at 5:52 pm | | Reply

    Mantap komisen jobdirumah bos nie.. hukhuk

    1. titan
      titan July 29, 2016 at 3:25 am | | Reply

      Biasa aje.

      Ko pun leh cuba jugak.

  21. faizal
    faizal July 28, 2016 at 1:49 am | | Reply

    tahniah….memang terbaik

    1. titan
      titan July 29, 2016 at 3:23 am | | Reply

      Sama-sama.

      Biasa-biasa aja.

  22. nikkhazami
    nikkhazami July 28, 2016 at 12:42 pm | | Reply

    banyak jgk duit raya dari JDR hehe

    1. titan
      titan July 29, 2016 at 3:22 am | | Reply

      Sikit aje.

      Kita nak lagi banyak.

  23. Hafizul
    Hafizul July 28, 2016 at 5:14 pm | | Reply

    Hehe..dah lama tak sebut cendol kegemaran dia tu.. Kali ni tak berapa nak jeles dengan komisen JDR ni.. Sebab dah banyak sangat jeles sebelum ni.. sampai tak tahu nak duduk kat mana lagi jeles ni.. hahaha

    1. titan
      titan July 29, 2016 at 3:20 am | | Reply

      Tak elok jeles-jeles nih.

      Nanti tak hensem dah.

    2. Jie Susanos
      Jie Susanos July 30, 2016 at 1:25 pm | | Reply

      haha..letih terus jeles-jeles..

      1. titan
        titan July 31, 2016 at 4:27 pm | | Reply

        Tu la.

        Tak yah jeles.

        Letih.

  24. sharmien
    sharmien July 31, 2016 at 5:00 pm | | Reply

    wah tu namanya rezeki anak. sedapnya makan durian.

    1. titan
      titan August 9, 2016 at 3:08 am | | Reply

      Ya.

      Durian memang sedap dimakan.

  25. UmmuAyyash
    UmmuAyyash August 2, 2016 at 1:09 am | | Reply

    4 angka tu banyak tu. bukan ada orang nak kasi free..hee. NAk kena berguru la dengan Tuan Titan.

    1. titan
      titan August 9, 2016 at 3:09 am | | Reply

      Nak berguru, boleh datang sekolah ye.

  26. Raihanah
    Raihanah August 3, 2016 at 2:14 am | | Reply

    untungla, banyak 4 angka tu

    1. titan
      titan August 9, 2016 at 3:09 am | | Reply

      Ya.

      4 angka memang banyak.

  27. onlajer
    onlajer August 3, 2016 at 10:35 am | | Reply

    ini betul – betul duit bonus raya nih

    1. titan
      titan August 9, 2016 at 3:13 am | | Reply

      Ya.

      Memang duit raya.

  28. Azam Mohamad
    Azam Mohamad August 13, 2016 at 8:27 am | | Reply

    itu baru satu produk, produk lain-lain? ni misti ratus-riban punyer

    1. titan
      titan August 23, 2016 at 5:29 am | | Reply

      Eh, takde la ribu riban.

      Sana sini sikit aje.

  29. ahmad hasif
    ahmad hasif August 15, 2016 at 5:34 pm | | Reply

    sudah lama juga aku tidak jenguk blog ini..tengok balik hasil side income menaikkan semangat ku semula..

    1. titan
      titan August 23, 2016 at 5:28 am | | Reply

      Ya.

      Semoga membantu menaikkan semangat anda semula.

  30. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 19, 2016 at 11:12 am | | Reply

    Masyuk, konsisten masuknya income. Terbaik

    1. titan
      titan August 23, 2016 at 5:27 am | | Reply

      Ya.

      Bolehlah.

      Hasil usaha bertahun lamanya.

  31. Elih Japahar
    Elih Japahar August 25, 2016 at 10:43 pm | | Reply

    Komisen ke 721? hebat lah tuan..nak berguru dulu ni..tahniah..

    1. titan
      titan August 27, 2016 at 6:34 pm | | Reply

      Berguru?

      Ehh..

      gua biasa-biasa aje dong.

      Ramai lagi yang bijaksana.

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.