44 Responses

  1. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim September 14, 2016 at 3:36 am | | Reply

    Awat bulan ogos almost triple. Pakai ilmu nujum apa ni?

    Hoho. 😀

    Update terkini:
    Saya ada buat satu blog renovate rumah untuk abang saya. Guna teknik kitab SEO merah jambu.

    Alhamdulillah berjaya close projek RM xx,xxx. Terima kasih Encik Titan. 😀

    Teruja tak terkata.

    Tak sangka dengan blog pun boleh close deal ribu-ribu. Terima kasih!

    1. titan
      titan September 14, 2016 at 9:33 pm | | Reply

      Pehh..

      terer hang.

      sangkut 5 angka punya projek tu.

      Tahniah.

      1. Pokok2u
        Pokok2u September 21, 2016 at 1:26 am | | Reply

        Dapat projek 5 angka memang terbaik.

    2. Sani
      Sani September 24, 2016 at 12:14 pm | | Reply

      Power ranger tu.. Tahniah bro!

    3. Aryanni
      Aryanni November 6, 2016 at 1:43 pm | | Reply

      Askm . Nak tanya orang mana. Saya orang sarawak

  2. Nina Mirza
    Nina Mirza September 14, 2016 at 9:14 am | | Reply

    Menarik….!! Thanks info

    1. titan
      titan September 14, 2016 at 9:31 pm | | Reply

      Ya.

      harap akan sama-sama tertarik.

      1. Pokok2u
        Pokok2u September 21, 2016 at 1:27 am | | Reply

        Ada tarikan baca entri ini.

  3. Lynda
    Lynda September 15, 2016 at 1:42 am | | Reply

    menarik ini. Job di rumah. Tahniah en titan. Pandai mencari rezeki.

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 3:29 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan dapat lagi banyak.

      1. Pokok2u
        Pokok2u September 21, 2016 at 1:27 am | | Reply

        Amin. dapat banyak memang seronok.

  4. Mazniazmi
    Mazniazmi September 16, 2016 at 3:19 am | | Reply

    Tahniah tuan. Alhamdulillah. Banyak rezeki Allah beri pada tuan dan keluarga. Semoga berkat dan membawa kebaikan

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 3:30 pm | | Reply

      Ya.

      Harapnya begitu.

  5. Azam Mohamad
    Azam Mohamad September 16, 2016 at 12:11 pm | | Reply

    hebat, terbukti blogger kental bro. kental macam getah skrap.

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 3:31 pm | | Reply

      Biasa aje.

      Semua orang pun bulih bah.

  6. Elih Japahar
    Elih Japahar September 18, 2016 at 12:27 am | | Reply

    Huh, jeles tengok nilai komisen tu..terbaik..

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 3:32 pm | | Reply

      Ya.

      Harapnya jumlah tu bertambah bulan nih.

  7. Ros
    Ros September 18, 2016 at 12:55 am | | Reply

    Banyak dah komisen Encik Titan daripada Jobdirumah.

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 3:33 pm | | Reply

      Ya.

      Harap bertambah berganda lagi.

  8. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam September 19, 2016 at 1:41 am | | Reply

    Alhamdullilah rezeki Allah swt maha luas, selagi kita berusaha, berdoa dan tawakal insyaallah konsisten pendapatannya.

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 4:34 pm | | Reply

      Syukur.

      Semoga bertambah banyak lagi.

  9. Pokok2u
    Pokok2u September 21, 2016 at 1:25 am | | Reply

    Tahniah bro banyak dapat. Nak kena belajar lagi saya ni.

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 4:46 pm | | Reply

      Ya.

      Kena sama-sama belajar.

  10. Eka
    Eka September 21, 2016 at 2:35 am | | Reply

    Wah keren.
    Menarik.

    Salam

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 4:37 pm | | Reply

      Apa yang menariknya?

  11. jual kolagit
    jual kolagit September 22, 2016 at 7:24 am | | Reply

    memang banyak jenis pekerjaan online yang menghasilkan uang dari rumah, tapi kalau saya sendiri lebih suka berjualan produk secara online hehe

  12. RizOne
    RizOne September 26, 2016 at 2:38 am | | Reply

    Rezeki memang luas, biar skit tapi konsisten …

  13. abdfatah
    abdfatah September 26, 2016 at 3:02 am | | Reply

    khabarnya dah upgrade versi 3… memang menarik nih…

    tapi kejap takdi link error not found… tengah upgrade kot?

  14. encikarman
    encikarman September 26, 2016 at 3:59 am | | Reply

    waduh waduh…. masyuk bangat mbakk. Mohon ajari.

  15. malaysia sentral
    malaysia sentral September 26, 2016 at 3:01 pm | | Reply

    wow…tahniah bro..harap2 saya pon murah rezeki macam ni juga

  16. Noriza Rahman
    Noriza Rahman September 29, 2016 at 1:01 am | | Reply

    Nanti boleh reward family pulak pergi melancong kan cikgu?

  17. Azhan
    Azhan September 30, 2016 at 7:55 am | | Reply

    Tahniah bro.. semoga rezeki terus murah. Aminn..

  18. TheBenefits
    TheBenefits September 30, 2016 at 7:57 am | | Reply

    Terbaik! duduk rumah pun duit masyukk..

  19. asraff
    asraff October 2, 2016 at 9:35 am | | Reply

    perghhh….memang dah beribu-ribu dah dapat ya berkenaan dengan affiliate jobdirumah ni ya….

  20. Ira
    Ira October 6, 2016 at 9:05 pm | | Reply

    good job:) semoga makin murah rezeki

  21. Faizal Mohamad Twon Tawi
    Faizal Mohamad Twon Tawi October 12, 2016 at 5:29 am | | Reply

    job dirumah sudah upgrade v3

  22. ida
    ida October 19, 2016 at 4:32 pm | | Reply

    en.titan…sy nak mintak tunjuk ajar mengenai jobdirumah.
    lepas register tu..kita dah boleh apply job ke. sy 1st time…nk try cari income lebih tuk diri n fmly. macam mane yer permulaan selepas kita bayar registration fee kt jobdirumah. sebelum ni dah join tapi saya xboleh apply job. langsung xnampak job list yg mcm sample jobdirumah tu publish. stp job tu kita ke bidding ke?

    1. titan
      titan November 9, 2016 at 10:15 pm | | Reply

      Ya.

      kene bid dan kena menang bid tu.

      Pihak advertiser akan hubungi kita.

  23. ida
    ida October 19, 2016 at 4:37 pm | | Reply

    en.titan, sy baru je tgk website jobdirumah. mmg betul ke kene bayar untuk register. sebelum ni sy ade baca…kat internet yg mane menawarkan job online..tidak perlu fee tuk register. sy jadi was2 kt situ. mcm mane yer.

    1. titan
      titan November 8, 2016 at 9:29 am | | Reply

      Ada yang kena bayar, ada yang tak kena bayar.

      Tengok program.

      Jobdirumah, kena bayar. Ada sebab kena bayar.

      So, itu pilihan.

      Nak register atau tidak.

  24. musadun
    musadun October 27, 2016 at 3:12 am | | Reply

    wah hebat… tahniah

  25. Aryanni
    Aryanni November 6, 2016 at 1:42 pm | | Reply

    Sy join jugak ye

  26. Pendekar
    Pendekar November 7, 2016 at 9:19 pm | | Reply

    Hang ni buat aku dengki. Aku sebijik pun tak mampu nak jual lagi jobdirumah punya affiliate ni. adoi laaaa…

    1. titan
      titan November 8, 2016 at 7:10 am | | Reply

      Hang tak terer.

      Aku terer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.