94 Responses

  1. fazrol
    fazrol September 14, 2016 at 9:54 pm | | Reply

    ha ha ha…
    Dah agak dah..
    Cerita lejen nie…

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:28 pm | | Reply

      ciss.

      boleh agak rupanya ye.

  2. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 14, 2016 at 10:21 pm | | Reply

    Cepat betul tersedarnya haha

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:31 pm | | Reply

      Tu la.

      cepat betul tersedar yek.

  3. cikfen
    cikfen September 15, 2016 at 1:14 am | | Reply

    Re-writing cerita seram… memang mengimbau kenangan lama di Karak bab Volkswagen Kuning tu. Memang ambo scroll dari atas sampai bawah. 🙂

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:33 pm | | Reply

      Terima kasih.

      Sebab sanggup skroll dari atas sampai bawah.

      Susah tu.

  4. Lynda
    Lynda September 15, 2016 at 1:41 am | | Reply

    hahahhaaha..sabar je lah en titan kita ni…
    btw,jln penceritaan yang bagus ini

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:34 pm | | Reply

      Ya.

      Sila bersabar.

  5. arnie
    arnie September 15, 2016 at 2:30 am | | Reply

    hahaha, bersungguh laa kami baca sampai abes, mimpi aje rupanya… ehh, mcm dok asrama pulak siap angkut baldi…

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:36 pm | | Reply

      Baldi tu, saje ja tambah untuk kasi lebih seram.

  6. Seri nian
    Seri nian September 15, 2016 at 2:45 am | | Reply

    Ceh habis baca…hahaha
    Ok penceritaan seperti real

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:37 pm | | Reply

      Laa..

      Memang cerita real apa.

  7. suraya
    suraya September 15, 2016 at 3:14 am | | Reply

    adehh..

    punya semangat nak baca.

    seram betul cerita ni ye. hehe

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:38 pm | | Reply

      Tu la.

      Terima kasih kerana bersemangat membacanya.

  8. Suria Amanda
    Suria Amanda September 15, 2016 at 3:32 am | | Reply

    Hakak dh agak dh..x sempat nak seram…cissss

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:40 pm | | Reply

      Kesian akak.

      Tak sempat nak seram yek.

  9. Red Linda
    Red Linda September 15, 2016 at 3:51 am | | Reply

    ingatkan pengalaman sendiri kena mende ni..sebab ni cerita legend wo…hehe

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:40 pm | | Reply

      Eh.

      Pengalaman kita sendiri la.

      Cerita betul nih.

  10. Jie Susanos
    Jie Susanos September 15, 2016 at 4:36 am | | Reply

    emm..kuat btul bro mimpi..

    mcm kena g pawagam jer nka tgk kereta kuning tu..

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:44 pm | | Reply

      Ya.

      Sila menonoton filem itu nanti ye.

  11. akubiomed
    akubiomed September 15, 2016 at 6:07 am | | Reply

    Sudah lama tidak menonton cerita hantu. Asyik bertenet sahaja. 🙂

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:46 pm | | Reply

      Nanti tengok la kalau ada masa beb.

  12. lankapo
    lankapo September 15, 2016 at 6:12 am | | Reply

    kalau buat drama pun ok jugak jalan citer ko ni..

    lagi saspender..

    teringat balik Puncak alam malam malam naik motor…lagi serammm

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:47 pm | | Reply

      Yap.

      Cerita aku lebih menarik.

      Aku setuju dengan ko.

  13. Zalina
    Zalina September 15, 2016 at 7:00 am | | Reply

    Haha

    Kelakar la plakk

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:48 pm | | Reply

      Eh..

      apa yang kelakar?

  14. zik
    zik September 15, 2016 at 12:33 pm | | Reply

    harap lagi best jalan cerita dia.. pekin lak tuh

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:49 pm | | Reply

      Yap.

      Pekin yang berlakun.

      Harap lagi best dari cerita aku.

  15. Mazniazmi
    Mazniazmi September 16, 2016 at 3:20 am | | Reply

    Haha. Dari tajuk dah boleh agak ending cerita ni.

    1. titan
      titan September 19, 2016 at 10:21 pm | | Reply

      Hebat.

      boleh agak ending cerita nih.

  16. Gambir Emas
    Gambir Emas September 16, 2016 at 4:09 am | | Reply

    Dulu selalu juga dengar pasal cerita nie..Tapi kisah volkwagen (Sebut Foaksvagen) kuning dalam blog nie lagi best hehe.

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 3:50 pm | | Reply

      Setuju.

      Kisah ini lebih best.

  17. Oyong Ilham
    Oyong Ilham September 16, 2016 at 5:35 am | | Reply

    nampaknya asyik juga ni certa hantunya …

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:50 pm | | Reply

      Ya.

      Memang asyik.

  18. lokman
    lokman September 16, 2016 at 7:47 am | | Reply

    seram tgok …..

    1. titan
      titan September 19, 2016 at 10:26 pm | | Reply

      apa yang seram?

  19. Azam Mohamad
    Azam Mohamad September 16, 2016 at 12:17 pm | | Reply

    apesal VW kuning. takde kaler lain ke huh.

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:50 pm | | Reply

      Kaler lain dah habis warna.

  20. Ikhwan
    Ikhwan September 17, 2016 at 4:31 am | | Reply

    Bagus, hari dah terang, volkswagen pun hilang hahaha

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:52 pm | | Reply

      Ya.

      Hilang terus lepas aku habis mandi.

  21. indra lesmana
    indra lesmana September 17, 2016 at 4:11 pm | | Reply

    itu kaya mobil kodok deh

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:53 pm | | Reply

      Ya.

      mobil kodok.

  22. mrhanafi
    mrhanafi September 17, 2016 at 7:13 pm | | Reply

    mimpi rupanya..tak sangka cerita pun menjadi walaupun tak thrill sangat

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:55 pm | | Reply

      Cerita ni lebih hebat berbanding cerita yang lain.

      Haha.

  23. Elih Japahar
    Elih Japahar September 18, 2016 at 12:31 am | | Reply

    Bro, aku nk gelak je boleh? ahahahahaaaa… best jln cerita ni, ending je kecewa sikit 😀

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:57 pm | | Reply

      Gelak plak.

      Aku tulis serius cerita nih weh.

      Haha..

  24. Ros
    Ros September 18, 2016 at 1:02 am | | Reply

    hehehe..
    mimpi rupanya.

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:58 pm | | Reply

      Ya.

      Mimpi.

      Tapi ini cerita sebenar.r

  25. nikkhazami
    nikkhazami September 18, 2016 at 2:03 pm | | Reply

    entri ni yang boleh buat filem

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 2:59 pm | | Reply

      Yup.

      Ringkas.

      Dan ofkos, akan box office.

  26. Uncle Zuan
    Uncle Zuan September 18, 2016 at 3:35 pm | | Reply

    okay kalau cerita hang ni jadi la buat filem, aku nak jadi pelakon utama!

    1. titan
      titan September 18, 2016 at 3:49 pm | | Reply

      Ok.

      Sila isi borang dulu.

  27. reezluv
    reezluv September 19, 2016 at 6:19 am | | Reply

    teringat plak aku kat keter vw pakcik aku..lejen sungguh

    1. titan
      titan September 19, 2016 at 10:23 pm | | Reply

      Pehh..

      hebat pakcik hang ada kete lejen.

  28. diana
    diana September 19, 2016 at 7:44 am | | Reply

    Penuh berhati-hati je kawal perasaan agar tak tersimpang masa membaca haha.
    Jadi apa yang terjadi kepada Firas?

    1. titan
      titan September 19, 2016 at 10:22 pm | | Reply

      Firas?

      Dia tidur la macam biasa.

  29. egtukar
    egtukar September 20, 2016 at 1:31 am | | Reply

    Hahaha… Dah agak dah pasti cerita mimpi punya… Tapi siok juga membacanya.

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 3:12 pm | | Reply

      Ya.

      Memang syok la yang membaca.

  30. spa8i
    spa8i September 20, 2016 at 2:10 am | | Reply

    Hehe… Kisah mimpi yg menyeramkan

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 3:17 pm | | Reply

      Ya.

      Memang seram sangat.

  31. Raihanah
    Raihanah September 20, 2016 at 3:06 am | | Reply

    cis ingatkan memang seram betul tu, baru nak meremang

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 4:08 pm | | Reply

      Apa yang nak meremang tu?

      1. Raihanah
        Raihanah September 23, 2016 at 3:29 am | | Reply

        volkswagon kuning tu mcm dalam cerita

  32. Noriza Rahman
    Noriza Rahman September 20, 2016 at 10:46 am | | Reply

    Laaa tengah duk syiok feeling seram tetiba ada pulak baldi…hadoiiii

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 4:12 pm | | Reply

      Baldi tu main peranan penting tau.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman November 9, 2016 at 4:01 am | | Reply

        Oittt penting ye peranannya?

  33. Nur Amni
    Nur Amni September 21, 2016 at 3:57 am | | Reply

    cehhhhhh ingat betul hahaha

    1. titan
      titan September 21, 2016 at 4:15 pm | | Reply

      Ehh..

      ini cerita betul maa..

  34. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam September 22, 2016 at 2:53 am | | Reply

    Khusyuk je den baca alik2 kena kincing hancing je baunya hehe.

  35. Perawat Sihir
    Perawat Sihir September 22, 2016 at 3:10 am | | Reply

    Cerita tadi tu betul-betulke mimpi? 🙂

  36. Global Thinkers Consultancy
    Global Thinkers Consultancy September 22, 2016 at 4:57 am | | Reply

    Terbaiklah tuan titan..menepati selera dan citarasa cerita seram orang asia..tajuk sahaja sudah beri debaran yng semacam..baru saya tahu ini yang dikategori sebagai salah satu blog terbaik malaysia.. Harap blog saya dapat jadi seperti tuan titan..

  37. zaza iman
    zaza iman September 22, 2016 at 5:16 pm | | Reply

    hahahaha… uik bang titan..memalam baca neh.. sekali cite last..hahahaha

  38. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail September 24, 2016 at 2:43 am | | Reply

    Karak pun x tengok lagi…seram crita Melayu impaknya sgt mendalam. Anyway….bro bagus jadi novelis, lepas tu novel kena adaptasi jadi filem. 😀

    1. Raihanah
      Raihanah October 4, 2016 at 1:14 am | | Reply

      ada bakat menulis novel kan

  39. Sani
    Sani September 24, 2016 at 12:07 pm | | Reply

    Tak sampai klimaks lagi bro..memang potong stim…

  40. Jie Susanos
    Jie Susanos September 25, 2016 at 1:28 pm | | Reply

    hampeh..selalu bro mimpi seram..

    asyik aku jer terkena..

  41. zool
    zool September 25, 2016 at 2:03 pm | | Reply

    dah agak.. rekaan semata-mata.. iklan je ni.. huhuhu

  42. Savira Dewi
    Savira Dewi September 26, 2016 at 1:55 am | | Reply

    Aku suke ceritanye…. Apa ada yang lebih seram lagi…..

  43. sabree hussin
    sabree hussin September 26, 2016 at 10:21 am | | Reply

    Kesian jugak kat yang pernah kena kacau dengan volkwagen ni.. jahat betul

  44. siti hazreen
    siti hazreen September 26, 2016 at 3:37 pm | | Reply

    adoiiii lah, lawak2 😉

  45. raihanah
    raihanah September 27, 2016 at 12:26 am | | Reply

    pekin tu orang kelantan. saje je nak bagitau

  46. Oyong Ilham
    Oyong Ilham September 29, 2016 at 12:49 pm | | Reply

    ternyata hanya mimpi saja rupanya ….saya kirain beneran

  47. Yogi Marsahala
    Yogi Marsahala October 3, 2016 at 5:46 am | | Reply

    seringkali mobil yang kita tumpangi dapat terancam kecelakaan bisa karena kondisi jalan yang buruk ataupun kendaraanya rusak

  48. saps
    saps October 3, 2016 at 10:14 am | | Reply

    seronok membacanya. unsur suspen. hehe

  49. Yourfabulousmama
    Yourfabulousmama October 4, 2016 at 4:43 pm | | Reply

    Wow!i Ini memang seram. Tapi lagi seram kalau kereta sendiri mati tengah jalan kat tempat terpencil, sunyi, tak da sapa nak tolong, takde line tepon, takde internet 4G, takda rumah berdekatan..

    Ha macamana tu…tak ke seram mikiornya berapa hari nak terkandas tu..huhu mohon dijauhkan dan mungkin hanyalah usikan mimpi..

  50. myliferia
    myliferia October 5, 2016 at 9:02 pm | | Reply

    apekah??? hahahaha…

    macam boleh agak, tapi seram gak… 😛

  51. Ira
    Ira October 6, 2016 at 9:12 pm | | Reply

    seram intro pon hehe.

  52. Belajar Membaca
    Belajar Membaca October 17, 2016 at 6:44 am | | Reply

    wow..cerita seram lejen ni..

  53. umiadam
    umiadam November 5, 2016 at 4:32 am | | Reply

    haha…

    tapi ade kisah jugak.. masa tu belum ade anak…
    kisah viva puteh…

    tak boleh cerita.. tak pernah cerita kat sesapa haha

  54. Ira
    Ira November 27, 2016 at 2:53 am | | Reply

    dah tengok cerita nih. seram jugak lah.

  55. tekanan darah tinggi
    tekanan darah tinggi December 4, 2016 at 5:49 pm | | Reply

    ko patut buat novel cite kelakar seram keh3

  56. hamed
    hamed September 12, 2017 at 4:14 pm | | Reply

    seraam atau lucu sebenarnya / / /

  57. jual alat fitnes outdoor
    jual alat fitnes outdoor April 21, 2018 at 11:15 pm | | Reply

    hahah lucunya….

  58. alifah
    alifah December 3, 2018 at 9:01 am | | Reply

    kurang paham gue,lucu aja deh haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.