70 Responses

  1. Zeo Unic
    Zeo Unic October 8, 2016 at 5:50 pm | | Reply

    Yg gemuk tu sapa bam

    1. titan
      titan October 8, 2016 at 5:54 pm | | Reply

      bukan ko.

      jangan risau.

  2. Anarm
    Anarm October 8, 2016 at 6:05 pm | | Reply

    Rasa macam ada beberapa rules yang aku tak buat lagi. Kena check balik.

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:40 am | | Reply

      Haa..

      bolehlah pi buat nanti kalau ada masa.

  3. onlajer
    onlajer October 8, 2016 at 11:41 pm | | Reply

    Kau Tak sombong la boh …

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:38 am | | Reply

      Aku memang tak sombong.

      Itu aku setuju.

  4. anuar
    anuar October 9, 2016 at 2:30 am | | Reply

    Rule ke 8 tu tak pasti apa kena mengena dengan nak jadi penulis blog yg berjaya..

    1. titan
      titan October 15, 2016 at 10:17 pm | | Reply

      most successful blogger adalah orang yang sudah berkahwin.

  5. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 10, 2016 at 12:46 am | | Reply

    Dush terkena batang idung la hapdate blog setahun 4 kali jeh, tu belum masuk 9 rules lagi nak citer..insofff sat

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:37 am | | Reply

      Ohh..

      ada jugak yang mengaku rupanya yek.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman October 23, 2016 at 4:10 am | | Reply

        Itu penyakit dulu-dulu. Sekarang Alhamdulillah dah maintain 3 kali seminggu..insyaAllah istiqomah lepas ni

  6. Zali
    Zali October 10, 2016 at 12:55 pm | | Reply

    Cita-cita nak jadi blogger berjaya tu memang tinggi dah cuma bab update blog tu lemah sikit.

    1. titan
      titan October 15, 2016 at 10:35 pm | | Reply

      Takpe.

      Aku tau, hang sibuk.

  7. Malaysia Sentral
    Malaysia Sentral October 10, 2016 at 4:01 pm | | Reply

    yg no 8 tu make sure dah ada hubungan yang halal ye

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:36 am | | Reply

      Ya.

      Nikah dulu yek.

  8. Adinsa
    Adinsa October 10, 2016 at 4:15 pm | | Reply

    bila kawin blog berabuk, adat la tue

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:35 am | | Reply

      Jangan salahkan bab kahwin eh..

      hehe

  9. sabree hussin
    sabree hussin October 10, 2016 at 4:22 pm | | Reply

    Eh ada yang macam sama dengan aku punya rules :p

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:34 am | | Reply

      Tang mana yang sama tuh?

  10. Ira
    Ira October 10, 2016 at 6:23 pm | | Reply

    ok 9 rules. Pasni makin fahamlah apa yang dimaksudkan insyaallah

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:33 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahanlah dapat faham.

  11. raihanah
    raihanah October 11, 2016 at 1:32 am | | Reply

    read lot of books tu saya kena perbaiki lagi

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:31 am | | Reply

      Ya.

      Sila baca buku.

      Buku itu jambatan ilmu.

  12. cikfen
    cikfen October 11, 2016 at 3:36 am | | Reply

    Yang bab No 8 tu yang bujang-bujang jangan sesekali jadikan amalan, berdosa besar tu. So, kena kahwin cepat ya. Ameen.

    1. titan
      titan October 15, 2016 at 10:15 pm | | Reply

      Ya.

      Kene nikah dulu.

  13. akubiomed
    akubiomed October 11, 2016 at 10:07 am | | Reply

    Tang lelap mata terbuka boleh buat lagi. πŸ™‚

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:30 am | | Reply

      Camana lelap mata terbuka balik tu?

  14. Faizal Mohamad Twon Tawi
    Faizal Mohamad Twon Tawi October 12, 2016 at 5:28 am | | Reply

    tip yang cukup power…terima kasih cikgu

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:29 am | | Reply

      Tip biasa aje.

      Ramai lagi tips yang luar biasa.

  15. saps
    saps October 13, 2016 at 1:20 am | | Reply

    satu dua rules belum buat lagi…

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:23 am | | Reply

      Tak apa.

      Buat pelan-pelan eh.

  16. Berita Malaysia
    Berita Malaysia October 13, 2016 at 2:33 am | | Reply

    panduan yg berguna…

  17. Metode saw
    Metode saw October 13, 2016 at 2:38 pm | | Reply

    Point number 8. Don’t try this at home under the age of 18 years.

    1. titan
      titan October 15, 2016 at 10:14 pm | | Reply

      yup.

      orang kita, kena nikah dulu yek.

  18. zool
    zool October 14, 2016 at 2:12 pm | | Reply

    hahahah. rules tu banyak aku tak ikut

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:21 am | | Reply

      Tak perlu ikut.

      Tak larat kekadang nak ikut.

  19. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad October 14, 2016 at 3:58 pm | | Reply

    Simple rules tetapi mendalam.
    Best.
    Paling win hujung article la.
    PHD ya..
    Hahaha

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:21 am | | Reply

      Ya.

      Itu memang win.

      Tak leh kalah.

  20. Uncle Zuan
    Uncle Zuan October 15, 2016 at 1:21 am | | Reply

    klu tak kawin lagi macam mana nak have sex?

    1. titan
      titan October 15, 2016 at 10:12 pm | | Reply

      kena kahwin la dulu beb.

  21. nikkhazami
    nikkhazami October 15, 2016 at 3:20 am | | Reply

    dari baca gosip mengarut kat fb baik tulis blog.

    1. titan
      titan October 16, 2016 at 8:19 am | | Reply

      Ya.

      Itu lebih baik.

      FB mengarut je lebih dari yang baik.

  22. siti hazreen
    siti hazreen October 15, 2016 at 7:29 am | | Reply

    terima kasih mr.titan πŸ˜‰

  23. Iskandar @ JomJalan
    Iskandar @ JomJalan October 16, 2016 at 10:03 am | | Reply

    Yang rule no 3 tu camna tu?

  24. cik tom
    cik tom October 19, 2016 at 2:53 am | | Reply

    byknye rules sampai 9..patut la ciktom tak success cam hang…takde rules selama ni rupenye..hehe…

    ehem…double meaning entri ni..esp part yang last sekali..

  25. lokmanamirul
    lokmanamirul October 19, 2016 at 5:55 am | | Reply

    sangat bermanfaat kpd bakal new blogger

  26. Ismail
    Ismail October 20, 2016 at 2:46 am | | Reply

    Tengah memikir jap..

  27. Perawat Sihir
    Perawat Sihir October 20, 2016 at 11:13 am | | Reply

    Emmm..banyak juga rules yang saya tak faham tuan.

  28. reezluv
    reezluv October 25, 2016 at 3:05 am | | Reply

    oho..cenggitu rupanya.

  29. hafidzlog
    hafidzlog October 25, 2016 at 8:17 am | | Reply

    Salam. Terima kasih atas tips ini bang huhu

  30. Gambir Emas
    Gambir Emas October 26, 2016 at 11:50 pm | | Reply

    Point no 1, I totally agree, not all readers are leaders, but all leaders are readers. Semoga sukses selalu Inshaa Allah.

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 11:57 am | | Reply

      Ya.

      Semoga kita semua sukses.

  31. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail October 27, 2016 at 2:30 am | | Reply

    Blh buat satu2, pelan2…hihihi….mcm nak buat yg no.3 ek?

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 1:08 pm | | Reply

      Senang aje.

      Tido aje.

  32. Kereta Sewa
    Kereta Sewa October 28, 2016 at 3:25 am | | Reply

    Banyak juga rules nya, baru beberape yang meet. Kena keep up lagi ni baru boleh kawan dengan bro titan.

  33. azlan
    azlan October 29, 2016 at 8:29 am | | Reply

    no.8 dah..lagi 7 tak buat lagi..huhu..
    tq tips ini..

  34. Ell
    Ell October 29, 2016 at 2:30 pm | | Reply

    Read a lots of books tu betul sgt πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    1. titan
      titan October 29, 2016 at 5:30 pm | | Reply

      Ya.

      Sila baca buku.

      Banyak.

  35. zik
    zik October 30, 2016 at 8:07 am | | Reply

    betul kena banyak membaca.. nanti kalau ada orang tanya ke.. kita boleh jawab dengan tenang..

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 1:10 pm | | Reply

      Tak tenang pun, still leh jawab kalau orang tanya.

      Jadi, bacalah buku.

  36. Ikhwan
    Ikhwan November 1, 2016 at 5:10 am | | Reply

    Tak dapat nak buat semua, sekarang rajin tidur awal hehehe

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 2:05 pm | | Reply

      Dah kahwin, kena rajin tido awal.

  37. Pengedar Shaklee Kuala Lumpur
    Pengedar Shaklee Kuala Lumpur November 1, 2016 at 9:45 am | | Reply

    banyak lagi x buat.. terima kasih atas info

  38. Blogger Lelaki
    Blogger Lelaki November 7, 2016 at 12:17 am | | Reply

    memaang lain macam ni bro…yang dah kahwin dengan yang belum kahwin tu gua xsempat rasa sebab gua buat blog selepas gua dah kahwin..hahaha

  39. JMR
    JMR November 16, 2016 at 7:18 am | | Reply

    yang ke-8 tu jangan over sgt, lemau badan nnti hahah

  40. Encik Ketam
    Encik Ketam November 19, 2016 at 12:57 am | | Reply

    Perkongsian menarik bos. I like no 8

  41. Satriabajahitam
    Satriabajahitam November 25, 2016 at 1:23 pm | | Reply

    No. 8 agaknya susah nih. Belum punya yang halal x)

  42. Ira
    Ira November 27, 2016 at 2:52 am | | Reply

    interesting rules. moga menjadi blogger yang berjaya.

  43. UmmuAyyash
    UmmuAyyash December 1, 2016 at 9:59 am | | Reply

    Orang dah puluh tahun blogging lagi banyak experience.. kita ni bilis je. Kena banyak tuntut ilmu lagi😊

  44. huda
    huda December 2, 2016 at 12:50 am | | Reply

    banyak cantik ko punye lemak hadoiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.