39 Responses

  1. raihanah
    raihanah November 22, 2016 at 1:49 am | | Reply

    hebat semua anak2. umur 10 tahun ke boleh masuk? anak saya baru 9 tahun. mmg belum terlibat sukan apa2

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:44 am | | Reply

      Ya.

      Diorang umur 10 tahun.

      Ada sekolah siap hantar team 9 tahun lagi.

      Untuk pendedahan, takde masalah rasanya.

  2. mejuez
    mejuez November 22, 2016 at 2:16 am | | Reply

    Kenapa jarang update ye encik Titan.. 🙁 Busy ehhhhhhh

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:45 am | | Reply

      Ya.

      Sibuk sangat.

  3. Malaysia Sentral
    Malaysia Sentral November 22, 2016 at 3:14 am | | Reply

    haha terbaik bro, didik dorang dari awal

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:45 am | | Reply

      Ya.

      Kena train dari awal lagi.

  4. Amin Hakim
    Amin Hakim November 22, 2016 at 3:07 pm | | Reply

    Harap2 takde mak bapak yang repot pasal bola baling pulak.. hmmm

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:47 am | | Reply

      Tak ada yang merepot.

      Banyak yang support.

  5. riangria
    riangria November 22, 2016 at 5:12 pm | | Reply

    masa sekolah dlu ni la main pling minat..

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:50 am | | Reply

      Ya.

      Ramai peminat bola baling sebenarnya.

      Kita aje yang tak perasan.

  6. Adinsa
    Adinsa November 22, 2016 at 11:00 pm | | Reply

    budak budak sekarang kena ada at least satu sukan as skill

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:51 am | | Reply

      Ya.

      Itu sangat betul.

  7. Aina
    Aina November 23, 2016 at 1:25 am | | Reply

    Zaman2 gadjet ni memang kena expose budak2 dengan sukan seawal mungkin. Barulah boleh lahirkan generasi yang sihat, bukan obese. Syabas kepada semua cikgu2!

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:55 am | | Reply

      Ya.

      Dah masuk sekolah menengah, gadget memang pilihan diorang.

      Sebab tu dari kecik ni la kena didik diorang.

  8. reezluv
    reezluv November 23, 2016 at 1:46 am | | Reply

    tapi kat sekolah gua dulu sukan ni tak berapa pemes..main pun tak reti walau ada goal post..selalu goal post ni dibuat main bola sepak juga..

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:56 am | | Reply

      Main ni lagi senang dari bola sepak.

      Haha..

  9. akubiomed
    akubiomed November 23, 2016 at 5:07 am | | Reply

    Tak apa beri semangat. Baru nak kenal game.

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:57 am | | Reply

      Ya.

      Itu tujuan asalnya.

      Nak kenal game.

  10. Amir Mazlan
    Amir Mazlan November 23, 2016 at 6:15 am | | Reply

    sk belalang tempur..nama diambik sempena cikgu besar peminat tegar kesateria perkasa hitam (ke suria baja hitam?) 😀

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 8:58 am | | Reply

      Takdelah.

      Saje je bubuh nama tu.

  11. Encik Said
    Encik Said November 23, 2016 at 7:11 am | | Reply

    Terigat plak masa main bola baling masa kat sekolah rendah dulu-dulu. 🙂

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 9:00 am | | Reply

      Boleh plak teringat eh.

  12. Syazwan
    Syazwan November 24, 2016 at 8:03 am | | Reply

    Bola baling mmg bukan satu sukan yang mempunyai penonton yang ramai seperti bola sepak. Tapi ia merupakan satu sukan yg amat menyeronokkan juga dan sihat utk badan.

    1. titan
      titan November 24, 2016 at 9:01 am | | Reply

      Yap.

      Dan sangat mudah untuk membantu menguruskan badan.

  13. sabree hussin
    sabree hussin November 25, 2016 at 8:38 am | | Reply

    Bola baling ni pun antara sukan yang “ganas” jugak ikut pengalaman aku. Masa aku sekolah dulu, ada sorang budak ni, dia jadi goal keeper saja-saja waktu training.

    Accident happen. Patah kot jari dia. Nampak terkeluar tulangdia. Kiranya power la sapa yang boleh baling bola ni laju macam bola kena tendang.

  14. di sekitar
    di sekitar November 25, 2016 at 2:39 pm | | Reply

    tampak seru sekali olahraga nya

    awak mesti coba nih

  15. siti hazreen
    siti hazreen November 26, 2016 at 2:02 pm | | Reply

    bagus skuad pelapis cikgu..keep it up!!

  16. zik
    zik November 27, 2016 at 5:34 am | | Reply

    dulu sekolah rendah je main..sekolah menengah takda pulak sukan tuh.. bola sepak jer..

  17. Pendekar
    Pendekar November 27, 2016 at 10:07 am | | Reply

    Pernah jadi wakil sekolah sukan ni waktu sekolah rendah…

  18. zool
    zool November 27, 2016 at 4:19 pm | | Reply

    Aku pun tak reti main bola baling ni..

    tau baling2 je

  19. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 30, 2016 at 4:22 am | | Reply

    Bagus juga bagi murid-murid ni cergas, takda lah mandom je dalam kelas

  20. nikkhazami
    nikkhazami November 30, 2016 at 1:51 pm | | Reply

    mohon brader pink tulis entri pasal JDR sekarang ni.. haha!

  21. ahmadyani
    ahmadyani November 30, 2016 at 1:52 pm | | Reply

    Kita dulu masuk macam-macam. Semua tak lepas, akhir sekali duduk di tepi padang sajalah.

  22. Ahmad
    Ahmad November 30, 2016 at 2:15 pm | | Reply

    sekali kali tak apalah anak dikasih gadet dan game

  23. huda
    huda December 2, 2016 at 12:26 am | | Reply

    bagusla budak2 bersukan, aktif sikit, sekarang kecik2 dah amal sedentari lifestyle

  24. Bahrain
    Bahrain December 2, 2016 at 3:26 pm | | Reply

    Bestnya main bola baling. teringat dulu2x selalu main bola baling sampai maghrib. hhahaha

  25. myliferia
    myliferia December 5, 2016 at 7:41 am | | Reply

    Baguslah beri pendedahan awal kat diaorang. Nanti boleh terus conquer game.

    errrrr…apsal nama pihak lawan tak glamer langsung? hehehe

  26. atiehilmi dot com
    atiehilmi dot com December 11, 2016 at 6:24 am | | Reply

    waa.. kakak dulu memang suka main bola baling.. hee~ lagi2 time lepas hujan.. ade lecak2.. cnfirm team kakak menang..

  27. Abgferoz
    Abgferoz December 11, 2016 at 9:30 am | | Reply

    dulu minat gak main bola baling ni tapi tapak tangan kecik pula.. tpi lagi best dodgeball baling bola kat musuh hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.