39 Responses

  1. anuar
    anuar December 8, 2016 at 10:06 pm | | Reply

    Yeah.. I hate to lose too..

    1. titan
      titan December 12, 2016 at 7:10 am | | Reply

      Ya.

      Semua orang tak suka untuk kalah.

      1. Pokok2u
        Pokok2u December 17, 2016 at 5:15 pm | | Reply

        Betul tu. Tak boleh kalah.

  2. akubiomed
    akubiomed December 9, 2016 at 8:22 am | | Reply

    Saya juga tak suka kalah. Kalau main game PC agak-agak tak boleh menang akan cari cheat code. ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan December 11, 2016 at 4:01 pm | | Reply

      Aku jarang main cheat code.

      Tapi memang bapak lama la kalau nak habiskan game. haha

  3. Azam
    Azam December 9, 2016 at 2:53 pm | | Reply

    betul tu bos, tak boleh kualiti try buat kuantiti tulis artikel banyak-banyak mesti ada satu sangkut punya yg ptg jgn malas haha

    1. titan
      titan December 11, 2016 at 4:03 pm | | Reply

      Ya.

      kalau sangkut, syukur.

  4. ahmadyani
    ahmadyani December 10, 2016 at 8:04 pm | | Reply

    Kalau kualiti dapat berganding seiring dengan kuantiti, itu lagi bagus.

    1. titan
      titan December 11, 2016 at 3:55 pm | | Reply

      Ya.

      Itu lebih baik.

  5. tukangmasak
    tukangmasak December 10, 2016 at 8:18 pm | | Reply

    Konsisten memang perlu dalam semua bidang yang diceburi. Buat sedikit tidak apa asalkan berterusan dilakukan.

  6. ira
    ira December 11, 2016 at 4:59 am | | Reply

    yeahh, action speaks louder than words right

    1. titan
      titan December 11, 2016 at 11:44 am | | Reply

      Ya.

      Do more action.

  7. Bahrain
    Bahrain December 11, 2016 at 7:36 am | | Reply

    terima kasih sebab bg kata motivasi yang sangat memabantu… try to do better than past..

    1. titan
      titan December 11, 2016 at 11:42 am | | Reply

      Ya.

      Sepatutnya begitu.

  8. hilangkaneyebag
    hilangkaneyebag December 11, 2016 at 8:21 am | | Reply

    Hate to lose. Buat baru jadi

  9. u
    u December 11, 2016 at 2:44 pm | | Reply

    aku klaau down memang akan tengok anime. memang akan beri impak!

  10. Malaysia Sentral
    Malaysia Sentral December 11, 2016 at 2:55 pm | | Reply

    terbaik bro, no pain no gain

    1. titan
      titan December 12, 2016 at 7:13 am | | Reply

      Biasalah tu.

      kena sakit dulu, baru senang kedian.

  11. raihanah
    raihanah December 12, 2016 at 12:37 am | | Reply

    saya pun tak suka kalah. kalau tak nak kalah wajiblah berusaha sehingga berjaya

    1. titan
      titan December 12, 2016 at 7:15 am | | Reply

      Ya.

      rajinlah berusaha yek.

  12. siti hazreen
    siti hazreen December 12, 2016 at 3:44 am | | Reply

    siapa yang tak suka menang kan??

    1. titan
      titan December 12, 2016 at 7:16 am | | Reply

      Ya.

      Tahu tak apa.

  13. sabree hussin
    sabree hussin December 12, 2016 at 9:26 am | | Reply

    Boruto pun ada manga dia ๐Ÿ˜€ Tapi aku asyik tak sempat nak baca kat mangareader dot net tu

    1. titan
      titan December 12, 2016 at 9:58 am | | Reply

      Aku baca kat kissmanga.

  14. Jie Susanos
    Jie Susanos December 13, 2016 at 1:12 pm | | Reply

    yup..benci gak kalah ni..

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 8:01 am | | Reply

      Semua orang laki-laki memang benci bab kalah ni.

  15. hafizmd
    hafizmd December 13, 2016 at 2:54 pm | | Reply

    ok…gua belum layan lagi baruto…tp i hate to lose jugak…

    yeah…thanks titan utk up motivasi malam2..

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 7:59 am | | Reply

      Pegi la layan..

      Best gak Boruto nih.

      Bengong cam bapaknya juga.

  16. si bongkok
    si bongkok December 15, 2016 at 3:27 am | | Reply

    Hoho2…sempat layan tue layan anime heh bro… ๐Ÿ˜›

    Ohh mungkin sambil2 buai anak tido dalam buaian bleh gak kan..father mithali nie.. ๐Ÿ™‚

    Lose dalam search engine sudah dijangka..tapi lose dengan en ahmad faizal sukar diterima…apa bleh buat…otai orangnya.. hoho!

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 10:19 pm | | Reply

      Haha..

      boleh plak macam gitu eh.

  17. Pokok2u
    Pokok2u December 17, 2016 at 5:14 pm | | Reply

    Tak sempat baca lagi cerita ni. Macam menarik.

  18. Alyaa Aidee
    Alyaa Aidee December 18, 2016 at 12:31 pm | | Reply

    Betul betul usaha selagi boleh kejayaan hanya untuk orang yang berusaha. ๐Ÿ˜‰

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 10:18 pm | | Reply

      Ya.

      kita kena rajin usaha untuk berjaya.

  19. Supernifz
    Supernifz December 19, 2016 at 6:26 am | | Reply

    Hahaha… sekali kena gigit sok… mau meninggalkan kesan yang mendalam nanti tuh…

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 10:15 pm | | Reply

      Sebab tu tak bagi dia gigit sangat.

  20. MeqZa Abdul Rahman
    MeqZa Abdul Rahman December 21, 2016 at 12:40 am | | Reply

    Cheat to diet ada lah bila nengok masakan sedap. Rugi tak merasa tuh

    1. titan
      titan December 26, 2016 at 9:29 pm | | Reply

      cheat diet tu, hari-hari dah buat.

      haha..

  21. Hafizul
    Hafizul December 22, 2016 at 11:56 pm | | Reply

    Emmm Tapi saya terer main game apa? Rasanya x ada game yang org x leh kalahkan saya… Haishhh…

    1. titan
      titan December 26, 2016 at 8:53 pm | | Reply

      Main la apa-apa weh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.