25 Responses

  1. Amin Hakim
    Amin Hakim December 13, 2016 at 12:21 am | | Reply

    Sekarang nie terlalu banyak sifu yang ajar itu ini.. tapi yang peliknya, dorang mintak bayaran sampai beribu2.. hmmm

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 7:52 am | | Reply

      Biasalah tu.

      Pengalaman depa mahal tu.

  2. raihanah
    raihanah December 13, 2016 at 12:30 am | | Reply

    thanks juga pada cikgu banyak info saya dapat kat sini. thanks sudi jadi kawan alam maya

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 7:53 am | | Reply

      Ya.

      Sama-sama beb.

      Semoga info tu memberi manfaat.

  3. ira
    ira December 13, 2016 at 2:52 am | | Reply

    terima kasih jugak atas perkongsian selama nih

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 7:54 am | | Reply

      Ya.

      Sama-sama.

      Kongsi aje, tak susah mana.

  4. akubiomed
    akubiomed December 13, 2016 at 10:28 am | | Reply

    Letih main game zaman disket. Kalau corrupt tension sangkut game. 🙂

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 7:55 am | | Reply

      Haha..

      tahu tak apa.

      Masa tu, sabar ajelah jawabnya.

  5. sabree hussin
    sabree hussin December 13, 2016 at 11:10 am | | Reply

    Zaman disket dulu aku main game Pokemon Blue je 😀

    WangCyber sekarang dah macam tempat untuk orang share artikel copypaste je. Setiap awal bulan akan dapat notification dari wangcyber, and banyak cerita yang amik dari berita

    1. zool
      zool December 13, 2016 at 4:04 pm | | Reply

      rasa sebab dah orang lain pegang wangcyber tu rasanya..

    2. titan
      titan December 14, 2016 at 7:56 am | | Reply

      Biasalah tu.

      Dah tuan rumah pun dah orang lain.

      Lain la strateginya.

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos December 13, 2016 at 12:59 pm | | Reply

    yup..dpt kenal blog bro bru tahu cara buat duit dgn blog..

    terbaik bro..

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 7:57 am | | Reply

      Oh..

      baguslah kalau begitu.

      Ada juga yang rasa manisnya.

  7. zool
    zool December 13, 2016 at 4:03 pm | | Reply

    Tahniah le dapat bertahan lama..
    Aku kalau ikutkan ligakampung dah 10 tahun tapi sedang berubah ke arah wajah baru..
    pelan2 buang artikel lama..

    1. titan
      titan December 14, 2016 at 7:58 am | | Reply

      10 tahun tu.

      Lama.

      Bukan senang tu nak kekal momentum.

  8. si bongkok
    si bongkok December 15, 2016 at 3:24 am | | Reply

    Long time not see my lagendary friend… 🙂

    pejam celik dah dekat 15thn bos buat duit online dari blog rupanya… hebat2 bro!

    Wangcyber? Takmo tlg2 depa ker bro…kot2 idea bombastik bro bleh bikin WC panas semula…org2 macam bro amat diperlukan disana… 🙂

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:27 am | | Reply

      Aku dah tua.

      bagi la orang lain yang lagi muda.

  9. Supernifz
    Supernifz December 19, 2016 at 6:23 am | | Reply

    Cepat sungguh 2016 nak pergi meninggalkan kita…

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:29 am | | Reply

      Sedar tak sedar, lagi bape hari je nak masuk tahun 2017.

  10. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail December 20, 2016 at 4:50 am | | Reply

    Tahniah bro. Dari zaman bujang, sampai ke zaman beranak-pinak – semoga kekal sampai ke anak cucu. 😀

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:24 am | | Reply

      Ya.

      Baru aku sedar, aku dah tua sebenarnya.

  11. Hafizul
    Hafizul December 22, 2016 at 11:53 pm | | Reply

    Harapnya saya dapat bertahan lama dalam dunia blogging.. Tapi itulah.. sejak dua menjak ni, sibuk aje memanjang.. haha

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:21 am | | Reply

      Ya.

      hang sibuk dan malas, kan?

  12. bagiinfo
    bagiinfo December 24, 2016 at 6:08 am | | Reply

    Thanks for sharing cikgu :D.
    btw tak terase bentar lagi udah 2017 ye.

    1. titan
      titan December 26, 2016 at 7:04 pm | | Reply

      Ya.

      Sekejap benar rasanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.