53 Responses

  1. raihanah
    raihanah December 14, 2016 at 11:37 pm | | Reply

    wah bestnya cikgu. masyuk gitu kena pulak time2 cuti skolah

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 6:37 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      Time cuti sekolah, banyak syarikat nak perabiskan duit diorang.

  2. Anuar
    Anuar December 15, 2016 at 2:24 am | | Reply

    Tahniah… Lepas buat renew domain tu.. Tinggal tambah sikit jer lagi…

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 4:16 pm | | Reply

      Ya.

      DAh beli dan renew domain baru dah.

  3. si bongkok
    si bongkok December 15, 2016 at 3:30 am | | Reply

    Wah..dah kutip hasil dengan shopback ya bro…sudah macam nie budak mentah macam saya nak celen nie…tahniah2 bro!

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 6:35 pm | | Reply

      Lama gila baru dapat hasil.

      Haha..

  4. nikkhazami
    nikkhazami December 15, 2016 at 3:40 am | | Reply

    ingatkan cashback ni tak boleh percaya

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 4:15 pm | | Reply

      Setakat ni, boleh percaya.

      Lepas ni, tak tahu la plak.

  5. saps
    saps December 15, 2016 at 4:04 am | | Reply

    pertama kali dengar shopback ni. kena try jugak ni..

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 4:14 pm | | Reply

      Ya.

      Sila try jugak ye.

  6. ajumohit
    ajumohit December 15, 2016 at 5:52 am | | Reply

    cepatnya duit tu masuk dalam akaun

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 4:13 pm | | Reply

      Kira cepat la jugak.

      Tapi nak tunggu, bapak lama.

  7. atiehilmi dot com
    atiehilmi dot com December 15, 2016 at 11:28 am | | Reply

    waa.. cayalah.. dah ade da sideincome.. hee~

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 4:12 pm | | Reply

      Bolehlah.

      sikit-sikit.

  8. Wan Syahida
    Wan Syahida December 15, 2016 at 4:15 pm | | Reply

    First time dengar pasal shopback ni. Yang kaki shopping sesuai la.

    1. titan
      titan December 15, 2016 at 6:34 pm | | Reply

      Yap.

      Yang tangan shopping pun sesuai gak.

  9. sabree hussin
    sabree hussin December 17, 2016 at 8:16 am | | Reply

    Good idea. Beli topup kat Lazada via cash back 😀

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 9:25 pm | | Reply

      Yap.

      Mudah aje.

      Tak susah mana pun.

  10. ira
    ira December 18, 2016 at 3:17 am | | Reply

    wahh, bestnyaa masyukk

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 9:52 pm | | Reply

      Ya.

      Memang best sangat.

  11. akubiomed
    akubiomed December 18, 2016 at 10:56 am | | Reply

    Dapat cashback adalah part yang paling seronok. 🙂

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 9:24 pm | | Reply

      Ya.

      Memang seronok.

      Sapa la yang tak seronok kan.

  12. Alyaa Aidee
    Alyaa Aidee December 18, 2016 at 12:36 pm | | Reply

    Sikit-sikit lama-lama jadi bukit 🙂

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 9:23 pm | | Reply

      Ya.

      Lama-lama, mmeang akan jadi bukit.

  13. zool
    zool December 18, 2016 at 1:54 pm | | Reply

    jarang beli barang online ..
    boleh ke layan?

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 8:38 pm | | Reply

      Boleh aje.

      ko beli topup pun boleh.

      Nanti, cukup la untuk cashout.

  14. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail December 20, 2016 at 5:13 am | | Reply

    Bestnya dpt cash back! 😀

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 8:36 pm | | Reply

      Ya.

      Tipula kalau tak best.

  15. cik tom
    cik tom December 21, 2016 at 10:49 am | | Reply

    register je shopback ni..tapi xpernah plk guna..asyk lupa aje..ala rugi pulak..baru je minggu lepas shopping brg baby utk anak sedara dlm RM80…rugi2…

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 8:34 pm | | Reply

      Haa..

      kan dah rugi banyak dah tu.

  16. Abgferoz
    Abgferoz December 21, 2016 at 10:32 pm | | Reply

    wahhh.. macam2 lubuk ada skrang hihihi.. tinggai rajin ke idok je..

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:12 am | | Reply

      Ya.

      Kena rajin aje.

  17. cikfen
    cikfen December 22, 2016 at 1:34 am | | Reply

    Bagaimana website Shopback tu buat untung ya?

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:14 am | | Reply

      dia ada makan komisen la sana-sini.

  18. Hafizul
    Hafizul December 22, 2016 at 11:40 pm | | Reply

    Wahhh… Lamanya nak tunggu boleh cash out.. mujurlah RM10 boleh wak keluar dah.. Jual top up kot sini pun ok juga.. haha

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:10 am | | Reply

      Lama.

      Tapi berbaloi.

  19. ema
    ema December 23, 2016 at 2:12 am | | Reply

    semua pakat main klik-klik jer.. tp syok juga bila dapat rasa komisennya.

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:09 am | | Reply

      Ya.

      Memang syok bila dapat komisen.

  20. nurmisnan
    nurmisnan December 23, 2016 at 6:16 am | | Reply

    sikit2 pun 60 sen tapi lama2 vanyak gak jugak.. at least kita shopping dapat cash back.. berbaloi2

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:08 am | | Reply

      Ya.

      Berbaloi sangat.

  21. Malaysia Sentral
    Malaysia Sentral December 23, 2016 at 1:57 pm | | Reply

    oh, boleh juga ke? setakat ni yang sy tau toneplus ja la, boleh lah topup pakai LAZADA pasni

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 7:27 pm | | Reply

      boleh aje.

      maybank pun boleh topup gak.

      Haha.

  22. Mebel Jepara Ukir
    Mebel Jepara Ukir December 26, 2016 at 5:58 pm | | Reply

    Aku nak Ikutan daftar Shopback.my bang, nampaknya bagus pula buat iseng-iseng.

    1. titan
      titan January 7, 2017 at 6:48 am | | Reply

      Ya.

      Ikut saja kalau mau.

  23. abdfatah
    abdfatah December 28, 2016 at 7:09 am | | Reply

    oooo gitu citernya… nak beli topup aje laa guna shopback nih…

  24. Mama Kembar 3
    Mama Kembar 3 December 29, 2016 at 10:52 pm | | Reply

    Yup ShopBack bagus. At least dpt balik gak laa duit, drpd tak dak langsung kan.

    1. titan
      titan January 7, 2017 at 6:45 am | | Reply

      Ya.

      Dapatlah juga habuan, kan?

      Hehe

  25. rujukan
    rujukan January 6, 2017 at 7:21 am | | Reply

    Aku dah lama tau benda alah ni, cuma malas nak promote banyak, tumpu involed asia jer, dan rasanya x pernah lagi aku beli kat lazada guna link sendiri, hehhee

    1. titan
      titan January 7, 2017 at 6:42 am | | Reply

      Ya.

      Tumpu saja pada mana yang patut.

  26. nurul fatin adiana
    nurul fatin adiana January 10, 2017 at 1:45 am | | Reply

    first time dengar cashback.my ni..bace post tuan baru thu…tq

  27. nurul fatin adiana
    nurul fatin adiana January 10, 2017 at 1:47 am | | Reply

    oppssss…shopback.my…

    biasa dengar zalora, lazada,11street je…bukan tangan shopping…window shopping ye.hehe

  28. zik
    zik January 10, 2017 at 2:05 pm | | Reply

    belum dapat hasil..

  29. harga batu alam
    harga batu alam January 29, 2017 at 2:06 pm | | Reply

    lumayan jg cashback nya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.