35 Responses

  1. onlajer
    onlajer December 21, 2016 at 10:14 am | | Reply

    haha sibuk benar ya hang sekarang nih…

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 2:59 pm | | Reply

      Ya.

      Memang sibuk bangat nih.

  2. cik tom
    cik tom December 21, 2016 at 10:46 am | | Reply

    amboi sibuk benor sejak jadi setiausaha sukan..
    makin comel anak hang..rasanya sebab ikut muka mak dia..haha…

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 3:11 pm | | Reply

      Tak.

      Dia ikut muka aku la.

      Kan hensem.

      Kalau hensem, mestila macam bapaknya.

  3. raihanah
    raihanah December 21, 2016 at 1:17 pm | | Reply

    anak saya pun camtu juga suka betul menyapu. semoga besar nanti pun rajin kemas rumah

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 3:15 pm | | Reply

      Semua budak suka tiru apa mak pak dia buat.

      Bukan sebab rajin.

      Hehe

  4. akubiomed
    akubiomed December 21, 2016 at 2:41 pm | | Reply

    Wah dah dapat kaki dah. 🙂

    1. titan
      titan December 21, 2016 at 7:42 pm | | Reply

      Ya.

      Dah dapat kaki dah.

  5. cikfen
    cikfen December 22, 2016 at 1:36 am | | Reply

    Gebu anak tuan… sihat alhamdulillah. Bapak borek, anak rintik.

    1. titan
      titan December 26, 2016 at 6:57 pm | | Reply

      Ya.

      Gebu macam bapak dia.

  6. ira
    ira December 22, 2016 at 2:46 am | | Reply

    wahh, baguslahh rajin gituu anak, memang patut didik dari kecil.

    1. titan
      titan December 26, 2016 at 7:00 pm | | Reply

      Semoga akan kekal rajin pada masa hadapan.

  7. Uncle Zuan
    Uncle Zuan December 22, 2016 at 5:05 am | | Reply

    haha comey hang dok pegang baby tu

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:00 am | | Reply

      aku memang comel selalu.

  8. Jie Susanos
    Jie Susanos December 22, 2016 at 7:50 am | | Reply

    haha..jd setiausaha sukan plak..

    makinbz la..nti xsmpt nk main dgn anak la..

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:01 am | | Reply

      Ya.

      memang making busy.

  9. sohoque
    sohoque December 22, 2016 at 1:50 pm | | Reply

    pergghhh besar dah anak lu.. dah boleh tambah lg ni

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:02 am | | Reply

      in-shaa Allah, akan aku tambah banyak-banyak.

  10. ajumohit
    ajumohit December 22, 2016 at 10:00 pm | | Reply

    penat2 balik pj kat skola tengok muka anak hilang lelah

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:04 am | | Reply

      Ya.

      Hilang lelah.

      Ajaib sungguh.

  11. Hafizul
    Hafizul December 22, 2016 at 11:18 pm | | Reply

    Hahaha… Mulut aje kata kedekut.. Tapi hati baik kan.. haha.. firas x mintak adik lagi ke? Kesian dia tak ada teman bermain.. hahaha

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:05 am | | Reply

      Hati aku memang baik.

      Ada tu nanti adik dia.

      Tunggu aje.

  12. sabree hussin
    sabree hussin December 22, 2016 at 11:46 pm | | Reply

    “That is my son” bila baca laju-laju, bunyi dia ada macam bunyi inggeris jugak ho ho

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:06 am | | Reply

      Bahasa jerman.

      biasa la tuh.

  13. ema
    ema December 23, 2016 at 2:13 am | | Reply

    lepas ni minta tolong dgn anak lah…dah besar dah tu.

    1. titan
      titan December 23, 2016 at 10:06 am | | Reply

      ya.

      memang suruh budak kecik tu je sekarang.

      rajin bebenar sekarang nih.

  14. si bongkok
    si bongkok December 25, 2016 at 3:14 pm | | Reply

    Hoho…firas dah semakin membesar….coming soon adiknya ya…ameen

    Semoga terus sukses menjadi cikgu sukan yang terbaik!

    1. titan
      titan December 26, 2016 at 5:26 pm | | Reply

      Ya.

      Adiknya akan datang nanti.

  15. Malaysia Sentral
    Malaysia Sentral December 27, 2016 at 6:49 pm | | Reply

    Nak dekat bukak sekolah ni makinlah sibuk mengurus macam2 🙂

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:07 pm | | Reply

      Ya.

      MEmang sibuk.

      Kena sibuk.

      Sibuk.

  16. muja
    muja December 28, 2016 at 12:46 pm | | Reply

    satu je nak tanya, apa maksud tajuk dalam bahasa melayu?

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:11 pm | | Reply

      This is my son.

      ..

      Itu je maksudnya.

  17. Herma
    Herma January 1, 2017 at 7:08 pm | | Reply

    Keren Gan, Fotonya kawai banget, hhehe

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:06 pm | | Reply

      Ya.

      Gua memang kawai banget.

  18. Catering For Aqiqah/Kenduri
    Catering For Aqiqah/Kenduri April 16, 2017 at 9:15 am | | Reply

    tahniah anda memang bapa yang mithali! tak pelah, busy hari ni je pun. nanti anak dah besar insyaAllah dia akan balas jasa abang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.