43 Responses

  1. ema
    ema December 28, 2016 at 7:36 am | | Reply

    Lagenda bole sepak negara.
    Sehingga hari ini, masih belum ada yang layak seperti beliau kan.

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:38 pm | | Reply

      Yup.

      Takpe.

      Kita kena terus percaya.

  2. anazarin
    anazarin December 28, 2016 at 10:28 am | | Reply

    Lagenda yang sukar dicari ganti…sapa lah agaknya yang boleh gantikan tempat beliau nie…

  3. si bongkok
    si bongkok December 28, 2016 at 11:13 am | | Reply

    Hoho2…bekas lagenda selangor gak nie bro…arwah mokhtar dahari bukan pakai prinsip CUBA YANG TERBAIK bro..tapi SAYALAH YANG TERBAIK… tue yg selangor dapat capai piala sampai 30kali tue… 😛

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:36 pm | | Reply

      Yap.

      Tak ramai orang macam tuh.

      Tu yang jadi masalah negara sekarang ni.

  4. muja
    muja December 28, 2016 at 12:38 pm | | Reply

    bilalah nak ada pemain macam mokhtar dahari di malaysia.. mmm

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:37 pm | | Reply

      Akan ada.

      Kita kena tunggu dengan sabaq.

  5. zool
    zool December 28, 2016 at 3:03 pm | | Reply

    Mokhtar Dahari ni memang lagenda bolasepak negara..
    bukan sahaja digeruni di Malaysia malahan di peringkat Asia..

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:35 pm | | Reply

      Yap.

      Ramai star pemain luar yang kenal beliau.

      Sama level dengan Maradona dan Pele.

  6. Gambir Emas
    Gambir Emas December 28, 2016 at 3:22 pm | | Reply

    Inshaa Allah kalau betul-betul fokus, kita boleh cetak lebih ramai lagi Mokhtar Dahari pada masa hadapan.

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:28 pm | | Reply

      Ya.

      Kena lebih fokus.

  7. Bahrain
    Bahrain December 28, 2016 at 4:23 pm | | Reply

    info yang terbaik dan mokhtar sampai sekarang orang masih sibuk cerita pasal dia sebab takde orang boleh tandingi dia n pecah rekod dia.

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:29 pm | | Reply

      Ya.

      Setakat ni, takde lagi la kot.

      Safee Sali je paling dekat dari segi susuk tubuh dan power. Speed dan teknik memang biasa-biasa aje dah sekarang.

      Lepas tu, dah takde dah.

  8. Nadot
    Nadot December 28, 2016 at 5:02 pm | | Reply

    Bestnya.. Suka baca info sejarah cenggini.. Suka juga baca bibliography orang2 Malaysia best2 ni..tapi dah takde masa nak baca.. Baca FB je… fakta lebih tepat, padu dan tuntas :p :p :p

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:31 pm | | Reply

      Lama ko tak mengomen kat sini, kan?

      Lama betul bertapa eh.

      1. Nadot
        Nadot December 28, 2016 at 11:12 pm | | Reply

        tu la..nak cuba perlahan-lahan keluar dari kepompong ni… bukak blog sendiri, cara update, nak tukar itu ini semua lupa. haiishh

        1. titan
          titan December 29, 2016 at 12:21 pm | | Reply

          Sila keluar kepompong yek.

          Sempit dah kepompong tuh.

  9. sohoque
    sohoque December 28, 2016 at 5:08 pm | | Reply

    perghhh lejen beb…! bila la nak ada pengganti ni

    1. titan
      titan December 28, 2016 at 5:34 pm | | Reply

      Setakat ni, memang takde lagi dah.

  10. Anuar
    Anuar December 29, 2016 at 3:51 am | | Reply

    Mohktar Dahari Lagenda bola sepak Malaysia… Yang belum ada penggantinya sehingga kini..

    1. titan
      titan December 29, 2016 at 12:20 pm | | Reply

      Ya.

      Kita tunggu daengan sabar aje.

      Mudah-mudahan ada la sorang dua.

  11. reezluv
    reezluv December 29, 2016 at 12:12 pm | | Reply

    gua tahu dia memang pemes walaupun gua tak bape minat bola..tapi cite Ola Bola cambest..:P

    1. titan
      titan December 29, 2016 at 12:16 pm | | Reply

      Filem ola bola bagi aku best la gak banding cerita melayu yang lain.

  12. akubiomed
    akubiomed December 29, 2016 at 1:08 pm | | Reply

    Sukar mencari ganti yang berkarisma seperti arwah Supermokh.

    1. titan
      titan December 29, 2016 at 7:09 pm | | Reply

      Ya.

      Mungkin datang tanpa kita sedar nanti.

  13. sabree hussin
    sabree hussin December 29, 2016 at 11:37 pm | | Reply

    Memang menarik kisah Mokhtar Dahari ni. Hopefully satu hari nanti akan ada filem pasal karier bola beliau. Macam ola bola tu 😀

    Malaysia patut perbanyakkan filem-filem adaptasi sejarah

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:26 pm | | Reply

      Ya.

      harapnya begitulah.

      tapi semua nak untung dan susah kita nak salahkan depa.

  14. Mus
    Mus January 1, 2017 at 5:07 pm | | Reply

    semoga satu hari nanti adalah penggantinya…

  15. hafizmd
    hafizmd January 1, 2017 at 5:53 pm | | Reply

    Lejen bolasepak Malaysia. Kita tunggu kemunculan supermokh jr.

    bro..setahu ko..negeri2 lain ade tak sistem macam yg ade kat johor ni ek?

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:25 pm | | Reply

      sebiji takde.

      kat selangor dah ada. Tapi sistem dia tak sama la.

      kebanyakkan negeri ada program pembangunan dia.

      Cuma johor aje bab promosi dia power sikit. Tu pasal ramai tak tau.

  16. Jie Susanos
    Jie Susanos January 3, 2017 at 4:15 am | | Reply

    In Sha Allah suatu hari nanti akan ada yang dpt menyaingi legend kita itu..

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:22 pm | | Reply

      Ya.

      Satu hari tu tak tahu la bila.

  17. nurul fatin adiana
    nurul fatin adiana January 4, 2017 at 1:43 am | | Reply

    fuhhhh…meremang bulu roma bace sejarahnya…mmg lengend sungguh..moga ade penggantinya selepas ini…

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:21 pm | | Reply

      Semoga ada penggantinya ya.

      Tunggu anak aku cepat besaq dulu.

  18. Ahmad
    Ahmad January 4, 2017 at 12:34 pm | | Reply

    sulit sepertinya mencari sosok seperti mockthar dahari

    1. titan
      titan January 4, 2017 at 9:19 pm | | Reply

      Ya.

      Sangat sulit.

      Jadi, kita tunggu aja.

  19. raihanah
    raihanah January 5, 2017 at 3:28 am | | Reply

    info yang baik untuk orang terus mengenali dan mengenang beliau

    1. titan
      titan January 6, 2017 at 7:45 am | | Reply

      Ya.

      Sampai hari ini, ramai yang akan kenang beliau.

      Termasuk generasi baru.

  20. MeqZa Abdul Rahman
    MeqZa Abdul Rahman January 6, 2017 at 1:36 am | | Reply

    Zaman kegemilangan mokhtar dahari memang selalu menjadi sebutan. Bintang yang sangat bergemerlapan sinarnya.

    Semoga lepas ni Faiz Subri pula yang mengharumkan nama negara

    1. titan
      titan January 6, 2017 at 7:41 am | | Reply

      Ya.

      Harapnya Faiz Subri tu akan menang nanti.

  21. Jobkartel
    Jobkartel January 6, 2017 at 4:14 am | | Reply

    Dahulu orang bermain dengan passion yang tinggi, mempunyai jiwa patriotik untuk meningkatkan mutu bolasepak negara. Mendapatkan sesuatu dengan kepayahan merupakan sebuah pengorbanan yang tidak ternilai. #RESPECT

  22. Uncle Zuan
    Uncle Zuan January 9, 2017 at 6:34 am | | Reply

    quotes dia padu! semangat cintakan tanah air

    1. titan
      titan January 15, 2017 at 10:09 pm | | Reply

      Ya.

      Dia cakap serupa bikin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.