49 Responses

  1. ajumohit
    ajumohit January 4, 2017 at 9:43 pm | | Reply

    ramai feedback yang kata minyak ni bagus, saya pun dah cuba memang sesuai untuk anak yang kene gigit nyamuk juga

    1. titan
      titan January 6, 2017 at 6:47 am | | Reply

      Dengarnya ramai yang kena gigit nyamuk,dah ok lepas sapu minyak tu.

      dah tak gatal dah.

  2. Anuar
    Anuar January 5, 2017 at 12:29 am | | Reply

    Ada beli sebotol minyak ni..
    Alhamdulillah… Berpuas hati dengan kemujarabannya…

    1. titan
      titan January 6, 2017 at 6:41 am | | Reply

      Bagus.

      Ramai yang puas hati dengan minyak herba asmak ini.

  3. sohoque
    sohoque January 5, 2017 at 1:03 am | | Reply

    bukan minyak herba asmak jer… bedak asmak dia pun bagus. anak aku ada eczema… kalau pakai bedak ni kurang sikit merah2 kulit dia

    1. titan
      titan January 5, 2017 at 5:36 pm | | Reply

      Yap.

      Aku beli bedak asmak tu.

      Bagus untuk ruam kulit budak.

  4. Ira
    Ira January 5, 2017 at 1:36 am | | Reply

    popular minyak nih sekarang mesti berkesan

    1. titan
      titan January 5, 2017 at 5:37 pm | | Reply

      Ramai yang kata berkesan.

      Testimoni memang banyak gila.

  5. sabree hussin
    sabree hussin January 5, 2017 at 2:56 am | | Reply

    Aik benda ni tengah viral ek sekarang ni ho ho

    1. titan
      titan January 5, 2017 at 5:56 pm | | Reply

      Entah.

      Aku tak tahu pulak kena viral benda ni.

  6. Hafizul
    Hafizul January 5, 2017 at 5:34 am | | Reply

    Nampak gayanya nk kena tanya mem besar lu.. kalau dia berkenan boleh order ni.. Haha

    1. titan
      titan January 5, 2017 at 5:35 pm | | Reply

      Sila tanya mem besar.

      MEsti minat punya.

  7. Elih
    Elih January 5, 2017 at 6:26 am | | Reply

    Sesuai sangat utk kegunaan keluarga..boleh dibawa kemana saja..

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:52 pm | | Reply

      Ya.

      Untuk keluarga, harapnya ada satu botol simpan dalam gobok rumah.

  8. siti hazreen
    siti hazreen January 5, 2017 at 12:40 pm | | Reply

    wah, tengah popular sekarang ni, boleh cuba nanti 😉

    1. titan
      titan January 5, 2017 at 5:24 pm | | Reply

      Tak tahu la plak tengah popular.

      So, leh la cuba nanti eh.

  9. raihanah
    raihanah January 5, 2017 at 10:24 pm | | Reply

    belum pernah cuba lagi. insyaAllah boleh try nanti

    1. titan
      titan January 6, 2017 at 6:52 am | | Reply

      Nanti dah try, bolehlah kongsi hasilnya.

  10. MeqZa Abdul Rahman
    MeqZa Abdul Rahman January 6, 2017 at 1:31 am | | Reply

    Asma ni memang minta nyawa, arwah mak pun macam tu dulu. Bila datang ja semput kesian… Huhu

    1. titan
      titan January 6, 2017 at 6:53 am | | Reply

      Yap.

      Sebab tu, memang kesian pada mereka yang kena asma ni.

    2. raihanah
      raihanah January 9, 2017 at 1:20 am | | Reply

      memang kesian kalau ada asthma

  11. onlajer
    onlajer January 6, 2017 at 10:07 am | | Reply

    Ada sebotol dekat rumah , Untuk buat standby bila memerlukanya

    1. titan
      titan January 6, 2017 at 4:26 pm | | Reply

      Ya.

      Ada satu pun ok dah.

      Standby apa yang patut.

  12. lokman
    lokman January 7, 2017 at 8:17 am | | Reply

    memang sangat baik minyak herba ni…

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:47 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga minyak ni bagus untuk semua orang.

  13. rahimah majid
    rahimah majid January 7, 2017 at 12:36 pm | | Reply

    Lama tak singgah. Simpan je sebotol minyak tu untuk sapu kalau kena gigit atau luka.

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:50 pm | | Reply

      Ya.

      Simpanlah sebotol dua.

      Mana tahu, berguna satu hari nanti.

  14. akubiomed
    akubiomed January 7, 2017 at 1:06 pm | | Reply

    Guna sebagai ikhtiar kalau berkesan alhamdulillah. Orang dulu-dulu pun mengunakan ubatan tradisional nak merawat.

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:38 pm | | Reply

      Ya.

      Sebagai ikhtiar.

      Itu salah satu usaha juga.

  15. zool
    zool January 8, 2017 at 3:56 pm | | Reply

    oo.. anak buah aku ada asma. kesian..mungkin boleh bagi cadangan ni

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:31 pm | | Reply

      Mungkin boleh ikhtiar dengan minyak ni.

  16. Uncle Zuan
    Uncle Zuan January 9, 2017 at 6:32 am | | Reply

    hahaha “Senaman malam pun bini takde komplen lagi setakat nih.” adeh tak tahan

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:29 pm | | Reply

      Sebab tu la hang kena cepat kahwin.

      So, takde la nak tahan-tahan aje.

  17. si bongkok
    si bongkok January 9, 2017 at 4:19 pm | | Reply

    Boleh pakai minyak nie buat senaman malam ker bro…dapat perform lebih masa pon jadi laa… 😛

    Lawa backdrop minyak asmarak nie…kecik2 pakai keter tolak ngan kaki..dan beso nanti beli yang ada bateri plak…abahnya orang ada-ada kat internet… 😀

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:28 pm | | Reply

      Haha..

      Yang tua aku tak tahu.

      Tak berani cuba.

      Gambar mesti lawa.

      Baru netizen suka.

      Haha..

      1. si bongkok
        si bongkok January 10, 2017 at 7:02 am | | Reply

        Hoho2…mungkin botol minyak asmara kasih agaknya nie…sapa taknak sampai extra time kan…bukan 90+++ kasik terus 120+++… 😛

        Gambar naruto pon bro bubuh org balun komen…netizen tak suka bro tak update blog jek… 😀

  18. ema
    ema January 10, 2017 at 3:57 am | | Reply

    memang bagus..ema sekeluarga tak ada asma…tp ema pakai untuk luka melepuh elergik sabun…memang kering luka.

    1. titan
      titan January 15, 2017 at 8:55 pm | | Reply

      Syukur satu keluarga takde asma.

  19. Anim
    Anim January 10, 2017 at 7:26 am | | Reply

    Maknanya sekarang ni packaging baru la kan. Sebelum ni tak silap namanya minyak herba asma mujarab. Bagus minyak ni, klu ada anak-anak kecik wajib ler simpan 2-3 botol. Selalunya anim akan guna kalau time anak selsema or batuk je since tak terhad pada asma shj. Bau minyak ni pun sedap sambai husband suh sapu wat urut pulak aihhh.

    1. titan
      titan January 15, 2017 at 8:54 pm | | Reply

      Ya.

      Pakejing yang baru.

      Syukur kalau berkesan.

      Bau dia memang sedap.

  20. Ibu Zarith
    Ibu Zarith January 10, 2017 at 10:23 am | | Reply

    baru first time dengar tentang minyak ni. Selama ni minyak tropika ke apa nama tu.. huhu..tapi kalau ia memberi manfaat kepada orang ramai, tak salah mencuba kan

    1. titan
      titan January 15, 2017 at 8:53 pm | | Reply

      Ya.

      Tak salah mencuba.

  21. Mama Kembar 3
    Mama Kembar 3 January 15, 2017 at 2:17 pm | | Reply

    Alhamdulillah I & anak anak serasi guna minyak ni, batuk dan selsema cepat lega. Bila kurang batuk batuk, kuranglah potensi nak melarat jadi semput. Sekarang I amalkan Asmak Herbs juga untuk kurangkan resdung & kawal asma.

    1. titan
      titan January 15, 2017 at 8:52 pm | | Reply

      Ya.

      Elak sebelum terkena.

      Dah kena, susah dah nak elak.

  22. TravelogSiti
    TravelogSiti January 24, 2017 at 4:58 pm | | Reply

    Benda paling aku takut bila ada baby ni ialah takut anak ada asma..alhamdulillah takat ni selamat lagi. huhu

    1. titan
      titan February 2, 2017 at 6:52 pm | | Reply

      Yap.

      Aku pun tak berapa suka.

      Tapi kalau dah terkena, kena reda jugaklah.

  23. bisnes borneo
    bisnes borneo January 25, 2017 at 6:31 pm | | Reply

    Sepertinya bagus sangat ni minyak ramai sangat yang membincangkannya

    1. titan
      titan February 2, 2017 at 6:50 pm | | Reply

      Ya.

      Ramai yang kata bagus.

  24. Ummi Hanie
    Ummi Hanie February 8, 2017 at 2:58 am | | Reply

    makin femes minyak ni.

    nak kena cari satu simpan di rumah. anak2 tgh batuk selsema pun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.