42 Responses

  1. anuar
    anuar January 9, 2017 at 3:36 pm | | Reply

    Rutin harian kehidupan seorang guru..
    Dah lama tak tulis RPH… dulu saya panggil RMH..

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:53 pm | | Reply

      Ya.

      Rutin biasa setiap hari.

  2. si bongkok
    si bongkok January 9, 2017 at 4:15 pm | | Reply

    Hoho2…dah macam kerja shift jek tengok..awal pagi pegi balik lewat petang… semoga urusan bro dipermudahkan menjadi seorang guru yang dicintai dunia akhirat…ameen

    1. titan
      titan January 9, 2017 at 4:55 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      Semoga segala urusan dipermudahkan.

  3. hairil
    hairil January 9, 2017 at 7:50 pm | | Reply

    fuh… padaat rutinnya

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:41 pm | | Reply

      Ya.

      Sesangat padat.

      Itu fakta bukan mitos.

  4. Ira
    Ira January 10, 2017 at 1:46 am | | Reply

    wahh macam suami mithali gituu. hehe

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:42 pm | | Reply

      Ya.

      Saya memang begitu orangnya.

  5. ema
    ema January 10, 2017 at 3:51 am | | Reply

    selamat kembali bertugas cikgu.

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:43 pm | | Reply

      Ya.

      Saya sudah kembali bertugas.

  6. Amirul Video Editor
    Amirul Video Editor January 10, 2017 at 4:05 am | | Reply

    Wahhh cikgu PJ rupanya. Dulu sempat juga jadi cikgu sekejap. Dapatlah rasa kepenatan buat RPH tu. Memang memerlukan kerajinan serta tenaga nak buat. haha

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:24 pm | | Reply

      Ya.

      Cikgu PJ yang hensem lagi gagah perkasa.

  7. Sobri Mansor
    Sobri Mansor January 10, 2017 at 4:12 am | | Reply

    Cikgu PJ tak semua senget. Cikgu PJ yang senget yang tulis blog ni je….

    hahaha

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:25 pm | | Reply

      Yelah.

      Aku sorang je la yang senget.

  8. kedai piala
    kedai piala January 10, 2017 at 4:26 am | | Reply

    Saya sangat setujuuu dengan cikgu

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:31 pm | | Reply

      Terima kasih kerana bersetuju.

  9. onlajer
    onlajer January 10, 2017 at 4:43 am | | Reply

    Baru nak tanya RPH tu apa..,

    Bila ada masa kita ngeteh2 lagi mau

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:20 pm | | Reply

      RPH tu rancangan pengajaran harian

      Tak tahu, sila search google.

      Ngeteh?

      Boleh je. SMS la weh.

  10. sabree hussin
    sabree hussin January 10, 2017 at 5:14 am | | Reply

    Selamat kembali bertugas! Budak-budak kat sekolah tu nampak je macam gangster, tapi sebenarnya mintak perhatian je tu

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:21 pm | | Reply

      Ya.

      Gangster kecil-kecilan yang sangat dahagakan kasih sayang.

  11. Elih Japahar
    Elih Japahar January 10, 2017 at 6:43 am | | Reply

    Boleh ke maintain bangun pagi jam5 bro hehe..RPH tu apa? lol

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:22 pm | | Reply

      Boleh je.

      Kena set alarm badan dulu.

  12. imnajmi
    imnajmi January 10, 2017 at 8:50 am | | Reply

    LOL haha teringat RPH teringat masa aku jadi cikgu sambilan tahun 2009 huhuhu… cepat gilos masa berlalu, walalupun setahun ja.. memamng kenangan manis jadi cikgu kontrakk huhuhu

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:23 pm | | Reply

      ohh..

      penah gak rupanya jadi cikgu ganti ye.

  13. rujukan
    rujukan January 10, 2017 at 9:05 am | | Reply

    hang brainwash hari hari bangun pukul 5 pagi ka, terbaikkkkk

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:33 pm | | Reply

      Takdelah hari-hari.

      Tapi biasanya macam gitu la.

  14. Ibu Zarith
    Ibu Zarith January 10, 2017 at 10:01 am | | Reply

    haha..salam dan cium dahi isteri tu bagus sangat. hug sikit, bagi tenaga sikit pagi2 =)

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:37 pm | | Reply

      Kan dah cakap, yang lebih-lebih tak leh cerita.

      haha

  15. akubiomed
    akubiomed January 10, 2017 at 10:47 am | | Reply

    Nak tengok anak murid kacak tengok pada cikgunya. 🙂

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:38 pm | | Reply

      Ya.

      Cikgu PJ diorang memang kacak.

  16. ajumohit
    ajumohit January 10, 2017 at 11:17 am | | Reply

    begitulah rutin harian, yang penting happy barulah tak rasa terbeban

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:40 pm | | Reply

      Ya.

      Kena happy.

      Baru ada happy keluarga.

  17. zik
    zik January 10, 2017 at 2:09 pm | | Reply

    rutin harian.. lama2 dah biasa…

    1. titan
      titan January 10, 2017 at 5:39 pm | | Reply

      Alah biasa, tegal biasa.

      Gatal pun biasa.

  18. reezluv
    reezluv January 11, 2017 at 4:01 am | | Reply

    macam ni pun boleh jadi blogpost..ahaha..kagum sungguh..

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:51 pm | | Reply

      Macam ni pun dah cukup.

      Malas nak ngarut sangat.

  19. raihanah
    raihanah January 12, 2017 at 9:43 am | | Reply

    all the best cikgu

    1. titan
      titan January 13, 2017 at 7:49 pm | | Reply

      Ya.

      All the best kepada semua cikgu di dunia ini.

  20. Olaoli
    Olaoli January 14, 2017 at 3:25 pm | | Reply

    hui ni cerita sepanjang pagi ye..hensem di mata anak murid sangat penting

    1. titan
      titan January 15, 2017 at 8:56 pm | | Reply

      Ya.

      Budak selalu kata aku hensem.

  21. Hafizul
    Hafizul January 21, 2017 at 1:03 pm | | Reply

    RPH tu macam diari ke? Tak tahu sebab x pernah Jadi Cikgu..

    Gi Kerja hemsem…

    Kat rmh hensem ke berserabai? Haha

    1. titan
      titan February 5, 2017 at 7:09 pm | | Reply

      RPH tu, rancangan mengajar.

      Kena tulis setiap hari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.