60 Responses

  1. si bongkok
    si bongkok January 10, 2017 at 11:11 pm | | Reply

    Ingatkan cikgu bahasa melayu lagi sibuk…cikgu PJK lagi sibuk rupanya…tp untung aa sekolah nie dapat cikgu mcm bro…semua brg2 sukan versi terkini…pasni mohon dana bro mintak sekolah buat port gym @ sauna…utk latihan kecergasan..dan cergas baru senang menang puskas… 😀

    p/s: Banyak job2 tak nyempat tue..tolak borong jek laa kat kwn2 nie..murah rezeki nanti… 😛

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:37 pm | | Reply

      Nak bilik sauna, senang aje.

      Dok bilik guru, jangan pasang kipas.

      Memang panas gila babas la jawabnya.

  2. mrhanafi
    mrhanafi January 10, 2017 at 11:13 pm | | Reply

    untungnya jadi blogger dan cikgu sukan..offline dapat dan online pun dapat..

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:39 pm | | Reply

      Syukur.

      Sana sini sikit dapat.

  3. Uncle Zuan
    Uncle Zuan January 11, 2017 at 1:02 am | | Reply

    sibuk betul kerja cikgu sekarang ni ek.

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:40 pm | | Reply

      Sejak aku jadi cikgu, tak pernah ada hari aku tak sibuk.

  4. Ira
    Ira January 11, 2017 at 1:52 am | | Reply

    wahh bestnyaa dapat shopping bebanyak

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:41 pm | | Reply

      Tak suka shopping.

      Tapi beli benda untuk mudahkan kerja aje.

  5. Anim
    Anim January 11, 2017 at 2:04 am | | Reply

    Syoknye jadi cikgu sukan. Badan sihat otak cergas hehe. Anim pun selalu shopping lazada. Lagi2 skang ni shopbacm ade, pulun pampers habis-habisan hehe. Tapi kalau nak shop lazada ni suka hari rabu or ahad. Sebab ade diskaun bagi maybank kad dgn cimb kad. Pastu dapat rebat lagi alahai…jimat zaman2 plastik dua posen nih.

  6. JMR
    JMR January 11, 2017 at 2:14 am | | Reply

    padat jadual ..selamat membusy cikgu

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:44 pm | | Reply

      Ya.

      Memang dah selamat lama dah pun.

  7. Jie Susanos
    Jie Susanos January 11, 2017 at 2:21 am | | Reply

    XPE BRO TITAN..PENAT TAPI DUIT MASUK..HEHE..

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:28 pm | | Reply

      Syukur masih masuk.

      Harapnya masih kekal masuk setiap hari.

  8. reezluv
    reezluv January 11, 2017 at 4:05 am | | Reply

    syok la pakai baju PJ je gi sekolah..takyah gosok baju..

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 9:30 am | | Reply

      Memang syok la.

      Paling syok, bini aku. Tak yah kena gosok baju dah.

  9. onlajer
    onlajer January 11, 2017 at 4:51 am | | Reply

    Ingat gua seorang je sibuk .. Hang pun sibuk juga ya

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 2:57 pm | | Reply

      Aku memang sibuk setiap hari beb.

      Nama pun cikgu sekolah.

  10. Kyrul Nizam
    Kyrul Nizam January 11, 2017 at 5:27 am | | Reply

    Aku tinggal beberapa rm lagi nak cashout. Hehehe.

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 9:14 am | | Reply

      Tahniah.

      Semoga cepat-cepat dapat cashout yek.

  11. sabree hussin
    sabree hussin January 11, 2017 at 11:57 am | | Reply

    Hmm… time aku sekolah dulu, aku tak pernah pulak nampak benda kuning yang ko tunjuk dalam post ni. Cikgu kat sekolah aku tak beli kot benda ni

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:34 pm | | Reply

      Sekolah aku dulu pun takde.

      Tapi masa aku belajaq kat maktab, benda ni ada kat stor sukan maktab.

      Dan aku belajaq main benda tu. Tu yang aku nak, murid aku pun main benda ni gak.

      Benda ni mahal beb.

      Harga asal RM60-RM90 tengok jenama untuk kategori 5 meter.

      Kalau 10 meter, harga double.

      Mana la cukup duit PJ atau duit koko nak beli benda nih semua.

      Haha..

  12. nikkhazami
    nikkhazami January 11, 2017 at 1:33 pm | | Reply

    baru tahu kewujudan skitel.. hmm

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:35 pm | | Reply

      Terima kasih kerana ambil tahu tentang kewujudan skitel.

  13. adinsa
    adinsa January 11, 2017 at 3:34 pm | | Reply

    pergh…tahniah, shopping2 ni memang kegemaran beta hihi

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:36 pm | | Reply

      Ya.

      Sila shopping selalu yek. Biar gemuk akaun shopback.

  14. akubiomed
    akubiomed January 11, 2017 at 3:42 pm | | Reply

    Baru berbaloi belanje online dapat cash back.

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 3:46 pm | | Reply

      Ya.

      Tinggal lagi sikit aje nak capai untuk cashback kali ketiga.

      Moga dapat lagi bulan ni.

  15. Eazaq
    Eazaq January 11, 2017 at 3:58 pm | | Reply

    Nama tuan popular kat affilate likemethod. Komisen belas ribu. Kena belajar ni. Hehe

    1. titan
      titan January 13, 2017 at 7:43 pm | | Reply

      Nak belajar pasal apa eh?

  16. zool
    zool January 11, 2017 at 4:34 pm | | Reply

    mau try shopback ni.. byk barang sukan nak beli gak ni

    1. titan
      titan January 11, 2017 at 5:14 pm | | Reply

      Ha..

      Try aje.

      Tak rugi mana pun.

  17. Sobri Mansor
    Sobri Mansor January 12, 2017 at 3:59 pm | | Reply

    Kelabu mata nengok offer cashback. dah terjebak plak. deng

    1. titan
      titan January 13, 2017 at 7:45 pm | | Reply

      Haha..

      tak apa.

      Jangan jadi puteh mata sudah la.

  18. Perawat Sihir
    Perawat Sihir January 13, 2017 at 12:36 am | | Reply

    Dengar cerita bro pun dah penat. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.

    1. titan
      titan January 13, 2017 at 7:46 pm | | Reply

      Ya.

      Bahu ni dah senget sebelah kekadang kalau tengok kat cermin.

  19. Elih
    Elih January 13, 2017 at 11:14 pm | | Reply

    Ada berapa bnyak blog tuan titan ni? haha kalau semua sikit sikit sana sini, jadi banyak lah tu kan..tahniah tuan, mmg hebat..

    1. titan
      titan January 14, 2017 at 3:01 pm | | Reply

      Ada banyak.

      Tak hebat. Biasa-biasa aje.

  20. Mama Kembar 3
    Mama Kembar 3 January 15, 2017 at 2:06 pm | | Reply

    Wahh dah dapat cashback ke dua dah. Untung laa shopping camni.

    1. titan
      titan January 15, 2017 at 8:36 pm | | Reply

      Kena rajin shopping aje.

      Tak susah mana pun.

  21. raihanah
    raihanah January 16, 2017 at 12:56 am | | Reply

    untung gak tu sambil shopping sambil dapat duit. sama cam shaklee. kita beli utk diri sendiri, dapat duit. hihi

    1. titan
      titan January 18, 2017 at 10:14 am | | Reply

      Eh tak.

      Lain sangat dengan shaklee.

  22. Madam Affiliate
    Madam Affiliate January 18, 2017 at 3:31 am | | Reply

    ShopBack? Not bad. Im coming. Gracias!

  23. abdfatah
    abdfatah January 18, 2017 at 7:23 am | | Reply

    nak kena rajin shopping nampaknya… pastu rajin promote shopback affiliate.. mahsyuk laaa…

    1. titan
      titan January 18, 2017 at 10:12 am | | Reply

      Ya.

      KEna rajin la shopping eh.

      Hehe

  24. Hafizul
    Hafizul January 21, 2017 at 12:58 pm | | Reply

    Haha…gila babas.. gila babeng.. macam sedap je kalau guna etek.. nak pinjam boleh?

    1. titan
      titan February 25, 2017 at 6:06 pm | | Reply

      Nak pinjam apa?

      1. Hafizul
        Hafizul March 22, 2017 at 3:43 am | | Reply

        Pinjam perkataan gila babas la.. nak carut kawan-kawan senang… tak nampak jahat sangat ayat tu…

  25. Amell
    Amell January 24, 2017 at 10:17 am | | Reply

    Wah betul2 dpt cash back, bagus nie. Pada mulanya I masih ingat ia satu scam. Skrg dan senang hati tau ia bukan satu penipuan online.

    1. titan
      titan February 25, 2017 at 6:11 pm | | Reply

      Tak.

      Ini bukan scam.

      Setakat ni masih berbayar.

  26. MeqZa Abdul Rahman
    MeqZa Abdul Rahman January 25, 2017 at 7:28 am | | Reply

    Bestnya cikgu PJ yang bermurah hati ni. Patutlah anak murid sayang

    1. titan
      titan January 25, 2017 at 8:27 am | | Reply

      Itu biasa bila ada cikgu PJ hensem kat sekolah.

      1. Noriza Abdul Rahman
        Noriza Abdul Rahman March 20, 2017 at 5:20 am | | Reply

        Nasiblahhh berjumpa dengan cikgu PJ yang hensem ye.

  27. rahimah majid
    rahimah majid January 26, 2017 at 6:59 am | | Reply

    Kumpul duit affiliate travel untuk buat belanja travel. Nak buat affiliate lain belum mampu.

    1. titan
      titan February 2, 2017 at 6:44 pm | | Reply

      Takpe.

      Itu pun kira affiliate juga.

  28. nor hazmira
    nor hazmira February 4, 2017 at 2:55 am | | Reply

    Seronok gak camni. Sambil shopping sambil dpt cash back..

    1. titan
      titan February 25, 2017 at 6:05 pm | | Reply

      Ya.

      Tipu kalau tak seronok.

      Baru aje dapat cashback rm20.

      Tapi kena tunggu dekat 2 bulan baru dapat semula duit tu.

      Haha.

  29. Ikhwan
    Ikhwan February 11, 2017 at 3:42 pm | | Reply

    Baru nak shopping dengan cash back ni…

    1. titan
      titan February 25, 2017 at 6:04 pm | | Reply

      Sila shopping dengan segera.

  30. Panduan Malaysia
    Panduan Malaysia March 13, 2017 at 12:28 pm | | Reply

    Syok masyuk lagi

  31. Cik akak
    Cik akak April 4, 2017 at 12:19 pm | | Reply

    Hari tu cik akak pun dapat tebus shopback..kali pertama. Boleh buat belanja kefci. Katanya belanja kefci. Tapi terus je beli handbag murah..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.