44 Responses

  1. Uncle Zuan
    Uncle Zuan April 26, 2017 at 3:00 pm | | Reply

    wow hang pn pakai shopback gak. berbaloi baloi kan

    1. titan
      titan April 26, 2017 at 3:21 pm | | Reply

      Oklah.

      Berbaloi sangat tu takdelah.

  2. ajumohit
    ajumohit April 26, 2017 at 3:03 pm | | Reply

    wahh dah pandai shopping online sekarang

    1. titan
      titan April 26, 2017 at 3:22 pm | | Reply

      Beli topup je.

      Bukan selalu shopping cam makcik-makcik beg besaq.

  3. Ubaidullah
    Ubaidullah April 26, 2017 at 3:07 pm | | Reply

    bestnyaa.. nak cubalah nanti

    1. titan
      titan April 26, 2017 at 3:23 pm | | Reply

      Cubalah.

      Nanti.

      Memang best.

  4. sabree hussin
    sabree hussin April 26, 2017 at 3:46 pm | | Reply

    Aku tak pernah dapat lagi. Ah jeles rrr

    1. titan
      titan April 27, 2017 at 11:44 am | | Reply

      Kena cuba la sampai dapat.

  5. anuar
    anuar April 26, 2017 at 11:51 pm | | Reply

    Jarang shopping online… pasal tu tak pernah dapat… huhuhu..

    1. titan
      titan April 27, 2017 at 11:45 am | | Reply

      Tak apa.

      Lain kali leh shopping online bila ada masa.

  6. raihanah
    raihanah April 27, 2017 at 1:02 am | | Reply

    oklah wpun baru rm63, sapa nak bagi duit kan. bukan senang cari duit. untung camni

    1. titan
      titan April 27, 2017 at 11:48 am | | Reply

      Ya.

      Sape nak bagi, kan?

  7. Ibu Mifzal
    Ibu Mifzal April 27, 2017 at 3:40 am | | Reply

    wah menarik ni..boleh cuba

    1. titan
      titan April 27, 2017 at 11:48 am | | Reply

      Memang menarik.

      Sila cuba.

  8. Wanz Shazwan
    Wanz Shazwan April 27, 2017 at 3:45 am | | Reply

    Menarik jugak cashbak ni.. terima kasih.. baru tau ni

    1. titan
      titan April 27, 2017 at 11:44 am | | Reply

      Memang menarik.

      Boleh cuba nanti.

  9. eCommerce Malaysia
    eCommerce Malaysia April 28, 2017 at 6:20 am | | Reply

    Sana sini aku tgk orang promote shopback, tp aku sampai skrg x pernah bukak web tuh, di sebabkan artikel ko ni titan, aku pi bukak dan tgk apa bendanya shopback tuh

    1. titan
      titan April 28, 2017 at 10:12 am | | Reply

      Bukak je.

      Nanti ko promote juga kang.

  10. olaoli
    olaoli April 28, 2017 at 9:14 am | | Reply

    titan memang hebat. pasni aku beli pakai shopback gak.

    1. titan
      titan April 28, 2017 at 12:00 pm | | Reply

      Ya.

      Sila beli pakai shopback juga.

  11. Mazni Azmi
    Mazni Azmi April 28, 2017 at 10:58 am | | Reply

    Alhamdulillah, rezeki sikit sikit jadi banyak

    1. titan
      titan April 28, 2017 at 12:04 pm | | Reply

      Ya.

      Banya-banyak nanti jadi bukit.

  12. zool
    zool April 28, 2017 at 3:18 pm | | Reply

    OO beli barang kat shopback ye.
    hm. nak try gak le

    1. titan
      titan April 29, 2017 at 10:37 am | | Reply

      Haa..

      Boleh la try nanti.

  13. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni April 28, 2017 at 4:22 pm | | Reply

    Salam titan.
    Cam best jeh. Rasa macam nak join.

    1. titan
      titan May 3, 2017 at 4:52 pm | | Reply

      Terima kasih kerana sudah join.

  14. adinsa
    adinsa May 1, 2017 at 12:56 pm | | Reply

    bagus perkongsian macam ni, mana ada orang nak bagi duit free cam tu je wei. memang berbaloi.

    1. titan
      titan May 3, 2017 at 4:49 pm | | Reply

      Ya.

      Memang sangat berbaloi.

  15. azam
    azam May 1, 2017 at 12:59 pm | | Reply

    makin banyak promosi sebegini kan maksudnya competition makin hangat dan kita sebagai consumer memang untung la.

    1. titan
      titan May 3, 2017 at 4:44 pm | | Reply

      Ya.

      Kita sebagai pengguna memang akan jadi lebih untung.

  16. Aiman
    Aiman May 3, 2017 at 12:01 am | | Reply

    Waaa. Kira ada sesuatu la yang kita dapat, daripada tak dapat langsung. Boleh cari topup sini mungkin

    1. titan
      titan May 3, 2017 at 4:39 pm | | Reply

      Memang selalu topup kat sini.

      Dapat dalam 60 sen ke 3 ringgit selalu bergantung pada promosi diorang.

  17. Hafizul
    Hafizul May 3, 2017 at 8:28 am | | Reply

    Wah-wah-wah… Sape Tak nak Kan.. nak daftar x sempat Lagi ni.. haha

    1. titan
      titan May 3, 2017 at 4:38 pm | | Reply

      Sempat lagi nak daftar.

      Takde had masa pun.

  18. Noriza Abdul Rahman
    Noriza Abdul Rahman May 4, 2017 at 4:38 am | | Reply

    Hujan dan kopi memang nikmat tanpa batasan. Ditambah pula dengan biskut kering. Fuhhh! sedapnya

    1. titan
      titan May 5, 2017 at 12:53 am | | Reply

      Ya.

      Memang sedap nikmatnya tanpa batasan.

  19. Pendekar
    Pendekar May 6, 2017 at 9:45 am | | Reply

    Best la beli dapat duit balik. hahah. Orang kata pembelian yang bijak.

    1. titan
      titan May 6, 2017 at 11:56 am | | Reply

      Ya.

      Zaman sekarang ni, kena lagi bijak.

  20. Asyraf Asri
    Asyraf Asri May 12, 2017 at 2:12 am | | Reply

    Baru berjinak jinak nak guna Shopback. Apapun servis terbaik dan paparan website pun senang cust nak guna.

    1. titan
      titan May 12, 2017 at 4:15 am | | Reply

      Ya.

      Shopback senang aje nak guna. Tak susah mana pun.

  21. zik
    zik May 13, 2017 at 4:42 am | | Reply

    win win situation, … memang berbaloi.. guna shopback..

    1. titan
      titan May 13, 2017 at 5:23 pm | | Reply

      Ya.

      Siapa guna dengan bijak, dia dapat hasilnya.

  22. maizul.com
    maizul.com May 13, 2017 at 2:43 pm | | Reply

    best shopback ni… dah lah barang murah di lazada lagi dapat rebat tunai pulak tu.

    1. titan
      titan May 13, 2017 at 5:10 pm | | Reply

      Ya.

      Memang satu kelebihan kepada kita.

Leave a Reply to Ronaldmohoni Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.