47 Responses

  1. anuar
    anuar May 22, 2017 at 1:23 am | | Reply

    Menarik ni…
    Kalau ada perancangan nak bercuti nanti, bolehlah melawat laman web Traveloka..

    1. titan
      titan May 22, 2017 at 7:51 am | | Reply

      Nanti dah merancang, leh la order dengan Traveloka ni.

  2. akubiomed
    akubiomed May 22, 2017 at 6:02 am | | Reply

    Senang nak buat survey harga terbaik. 🙂

    1. titan
      titan May 22, 2017 at 7:52 am | | Reply

      Ya.

      Senang sikit nak buat survey kalau nak melancong nanti.

  3. Dedaun Comel
    Dedaun Comel May 22, 2017 at 7:35 am | | Reply

    Mudah dah dengan ada apps ni, boleh la melancong sakan

    1. titan
      titan May 22, 2017 at 7:53 am | | Reply

      Ya.

      Sila melancong sakan habis.

  4. zik
    zik May 22, 2017 at 2:17 pm | | Reply

    ada apps senang sekarang nih.. malas nak google sekarang nih..hehe

    1. titan
      titan May 22, 2017 at 5:53 pm | | Reply

      Ya.

      Teknologi hari ini makin mudah.

  5. mrhanafi
    mrhanafi May 23, 2017 at 1:55 am | | Reply

    melancong adalah hobi orang banyak duit…

    nak banyak duit mesti bekerja secara bijak..

    itu yang terbaik..

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 10:05 am | | Reply

      Tak semestinya.

      Orang sikit duit pun boleh melancong.

  6. nikkhazami
    nikkhazami May 23, 2017 at 4:02 am | | Reply

    traveloka mmg murah

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:44 am | | Reply

      Ya.

      Murah dan best.

  7. ema
    ema May 23, 2017 at 4:38 am | | Reply

    Traveloka memang terbaiklah.

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:59 am | | Reply

      Ya.

      Antara yang best, popular dan terbaik.

  8. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni May 23, 2017 at 4:51 am | | Reply

    Baru tahu pasal traveloka nih.

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:36 am | | Reply

      Syukur dah tahu akhirnya, kan?

  9. ahmadyani
    ahmadyani May 23, 2017 at 12:46 pm | | Reply

    Rancang dan buat rujukan dahulu sebelum pergi ke satu-satu tempat supaya tidak kelam kabut bila sampai ke tempat dituju. Boleh pilih apa-apa app dan laman web yang berkaitan. Banyak pilihan

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:32 am | | Reply

      Ya.

      Merancang itu sangat penting.

  10. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 24, 2017 at 4:30 am | | Reply

    selalu juga survey2 harga melalu traveloka ni….reasonable gak lah..

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:33 am | | Reply

      Ya.

      Harga dia boleh tahan juga.

  11. raihanah
    raihanah May 24, 2017 at 5:22 am | | Reply

    best sesekali gi melancong. boleh guna traveloka

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:35 am | | Reply

      Ya.

      Gunalah Traveloka.

  12. zool
    zool May 24, 2017 at 10:43 am | | Reply

    dah lama juga aku tak melancong ni…
    best gak ni

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:24 am | | Reply

      Cuti raya nanti atau hujung tahun, leh la pi jenjalan weh.

      Hoho.

  13. Pb
    Pb May 24, 2017 at 7:14 pm | | Reply

    Best ni apps, saya cuba order Air asia mudah je.. Nak ke johor atau sarawak pun easy best lah…

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:26 am | | Reply

      Ya.

      Tak susah mana pun.

  14. reezluv
    reezluv May 25, 2017 at 7:18 am | | Reply

    gi melancong le tu kan

    1. titan
      titan May 25, 2017 at 9:23 am | | Reply

      Hehe.

      Dah nak cuti ni kannn..

  15. Hafizul
    Hafizul May 27, 2017 at 5:49 am | | Reply

    Nampak macam lebih mesra alam dari trivago.. nanti leh try ni..

    1. titan
      titan May 29, 2017 at 11:43 am | | Reply

      Ya.

      Mungkin.

      Try la kalau ada masa nanti.

  16. sarah
    sarah May 28, 2017 at 7:55 am | | Reply

    Wah, jadi gampang ya sekarang. Bisa jadi rujukan nih. Katanya bisa buat perbandingan harga juga ya. Bisa buat rancangan liburan agar suai budget.

    1. titan
      titan May 29, 2017 at 11:42 am | | Reply

      Ya.

      Semuanya bisa.

  17. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 28, 2017 at 2:20 pm | | Reply

    Terbaik Traveloka ni aku pun dah pernah book guna Traveloka. Puas hati

    1. titan
      titan May 29, 2017 at 11:40 am | | Reply

      Wah.

      Dah pernah cuba.

      Nampaknya memang puas hati eh.

  18. TravelogSiti
    TravelogSiti May 30, 2017 at 3:08 am | | Reply

    Tak pernah guna Traveloka lagi setakat ni. Nti kalau dah nak gi mana-mana nanti aku cek

    1. titan
      titan June 1, 2017 at 10:46 am | | Reply

      Ya.

      Nanti leh check eh.

  19. Wan Zawawi
    Wan Zawawi May 30, 2017 at 3:32 am | | Reply

    Lepas ni kalau berhajat nak pergi Travel, wajib usha Traveloka dulu la

    1. titan
      titan June 1, 2017 at 10:39 am | | Reply

      Ya.

      Leh la usha nanti kalau nak melancong.

  20. sabree hussin
    sabree hussin May 31, 2017 at 2:43 am | | Reply

    Aku tak pernah lagi guna benda traveloka ni 😀

    1. titan
      titan June 1, 2017 at 10:34 am | | Reply

      Lom pernah guna, bolehlah guna lepas nih.

  21. rujukan
    rujukan May 31, 2017 at 4:20 pm | | Reply

    aku pernah buka traveloka, tp last last guna Agoda, insyaallah maybe akan guna traveloka juga kot

    1. titan
      titan June 1, 2017 at 6:52 am | | Reply

      Traveloka dengan Agoda memang ramai orang guna.

      Hoho..

  22. Kalendar Cuti Umum
    Kalendar Cuti Umum June 3, 2017 at 6:34 am | | Reply

    Makin mudah sekarang untuk bercuti. Banyak pilihan hasil teknologi masa kini

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 11:21 pm | | Reply

      Ya.

      Banyak cuti dah sekarang.

  23. Ainun Kalisah
    Ainun Kalisah June 4, 2017 at 1:40 pm | | Reply

    Info berguna. Blogwalking here.

  24. Olaoli
    Olaoli June 9, 2017 at 6:55 am | | Reply

    jom backpacking dengan traveloka. lebih sonang

    1. titan
      titan June 15, 2017 at 6:05 pm | | Reply

      Ya.

      Lebih senang. Hoho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.