36 Responses

  1. Elih Japahar
    Elih Japahar June 3, 2017 at 12:46 am | | Reply

    Tengah fikir ni…

    Nak print ape ye? sebab aku ni ‘penguatkuasa’..buku notis/saman semua dah ada..name card blogger je kot..hehe

    1. titan
      titan June 3, 2017 at 6:10 pm | | Reply

      Ha.

      Buat kad blogger la.

  2. mrhanafi
    mrhanafi June 3, 2017 at 2:19 am | | Reply

    teringin juga nak cuba

    gambar dengan bakal isteri muda ..kot

    hehehehe

    1. titan
      titan June 3, 2017 at 6:07 pm | | Reply

      Haha.

      Semoga tercapai.

  3. zik
    zik June 3, 2017 at 7:54 am | | Reply

    menarik nih… tapi belum keperluan untuk beli sticker.. mana tahu nanti nak bisnes mungkin kena letak sticker…

    1. titan
      titan June 3, 2017 at 6:02 pm | | Reply

      Ya.

      Tunggu masa yang sesuai beb.

  4. Ainun Kalisah
    Ainun Kalisah June 3, 2017 at 9:54 am | | Reply

    Jom usha dan follow blog ni 😊

    1. titan
      titan June 3, 2017 at 5:59 pm | | Reply

      Terima kasih kerana mahu follow blog ini.

  5. Bahrain
    Bahrain June 3, 2017 at 4:00 pm | | Reply

    senang la pasni kalau ada nak buat cetakkan ke apa boleh tolong gogoprint buatkan..

    1. titan
      titan June 3, 2017 at 5:55 pm | | Reply

      Ya.

      Depa leh tolong cetak.

  6. Amir Mazlan
    Amir Mazlan June 3, 2017 at 7:17 pm | | Reply

    adeh..dia tak buat lak servis utk print t-shirt (rasanya).
    tengah survey utk t-shirt ni..yang boleh print untuk selai dua..

    1. titan
      titan June 4, 2017 at 4:18 pm | | Reply

      Cetak kat baju, depa tak buat lagi.

      Hoho..

  7. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 4, 2017 at 3:40 am | | Reply

    aku tengok memang ramai pakai gogoprint ni. murah dah berkualiti

    1. titan
      titan June 4, 2017 at 4:21 pm | | Reply

      Ya.

      Rasanya memang ramai kot yang guna.

  8. Wan Zawawi
    Wan Zawawi June 4, 2017 at 4:14 am | | Reply

    wahh..murah tu , dah bookmark web Gogo print ni,
    nanti senang nak uat tempahan

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 12:16 am | | Reply

      Ya.

      Nanti leh la wat tempahan eh.

  9. akubiomed
    akubiomed June 4, 2017 at 1:14 pm | | Reply

    Wah bagus. Boleh buat custom printed. 🙂

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 12:18 am | | Reply

      Ya.

      Sudah tentu.

  10. zool
    zool June 4, 2017 at 3:42 pm | | Reply

    Nak try juga ni. kad business dah abis

    1. titan
      titan June 4, 2017 at 5:16 pm | | Reply

      Ya.

      Memang boleh wat custom printed punya kalau nak.

  11. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni June 4, 2017 at 4:10 pm | | Reply

    Cam best jeh. Nanti saya cuba usaa..

    1. titan
      titan June 4, 2017 at 5:19 pm | | Reply

      Ya.

      Memang best.

  12. sabree hussin
    sabree hussin June 4, 2017 at 4:46 pm | | Reply

    Aku pun suka jugak benda-benda servis yang menyenangkan aku ni. Boleh print macam-macam benda tu memang terbaik la

    1. titan
      titan June 4, 2017 at 5:22 pm | | Reply

      Ya.

      Servis macam ni kena simpan kemas dalam laci atas sekali.

  13. Lea Azleeya
    Lea Azleeya June 4, 2017 at 11:55 pm | | Reply

    Yeahh print di gogoprint memang terbaik.. Lea dah pernah cuba guna perkhidmatan mereka..

    1. titan
      titan June 5, 2017 at 6:40 pm | | Reply

      Ya.

      Ramai nampaknya suka dengan Gogoprint eh.

  14. Nor Hazmira
    Nor Hazmira June 5, 2017 at 2:40 am | | Reply

    oo.. kalau saya tak lah nak print banyak tu. Tapi memang nak cari yang kalis air sebab nak letak kat botol air, bekas bento anak-anak, tupperware buh gula, beras, garam semua lah, pensel kaler anak-anak segala yang boleh lekat daku memang suka lekat nih.. tak hilang. Sape jumpa bagi balik. Sape tak bagi balik kira curik lah kann… hehe

    1. titan
      titan June 5, 2017 at 6:30 pm | | Reply

      Ni projek 5 tahun maa.

      Rugi wat sikit-sikit. HEhe..

  15. Noriza Abdul Rahman
    Noriza Abdul Rahman June 5, 2017 at 4:20 am | | Reply

    Best juga nih, dapat 1000 keping dengan harga macam tu memang BEST!

    1. titan
      titan June 5, 2017 at 6:37 pm | | Reply

      Ya.

      MEmang best.

  16. Jie Susanos
    Jie Susanos June 5, 2017 at 8:34 am | | Reply

    haha..servis baik punya ni..

    1. titan
      titan June 5, 2017 at 6:29 pm | | Reply

      Ya.

      MEmang terbaik servis mereka setakat ni.

  17. abid abdullah
    abid abdullah June 6, 2017 at 2:29 am | | Reply

    terbaik nih, nantin nak coba la

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 12:11 am | | Reply

      Ya.

      Sila coba.

  18. Asyraf Asri
    Asyraf Asri June 9, 2017 at 6:43 pm | | Reply

    Seriusly memang kena ambik servis ni.

    Nak buat bisnes card la.

    1. titan
      titan June 9, 2017 at 7:28 pm | | Reply

      Ya.

      Sila buat bisnes kad cepat.

      Aku takde kad ko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.