43 Responses

  1. Jie Susanos
    Jie Susanos June 5, 2017 at 8:24 am | | Reply

    cpt bro dpt cashout ya..

    terbaik r..

    1. titan
      titan June 5, 2017 at 6:46 pm | | Reply

      Tak susah untuk kumpul RM10.

      Nak maksimumkan income tu yang susah.

  2. adinsa
    adinsa June 5, 2017 at 12:33 pm | | Reply

    ye, dalam keadaan ekonomi ni memang seller kreatif sangat dan buyer perlu ambil peluang. yang penting win-win kan. pembeli kena la bijak jika tidak peluang telepas begitu saje.

    1. titan
      titan June 5, 2017 at 6:49 pm | | Reply

      Ya.

      Kena win-win situation.

      Itu penting.

  3. zik
    zik June 6, 2017 at 12:35 am | | Reply

    power bank produk laku keras… handphone sekarang guna tak sampai satu hari dah habis..

    1. titan
      titan June 6, 2017 at 2:29 am | | Reply

      Ya.

      Memang keras lakunya.

  4. Thehaikal
    Thehaikal June 6, 2017 at 12:53 am | | Reply

    Sy masih kumpul cash back kat shopback tu..biar byk berkepuk2 baru cash out haha

    1. titan
      titan June 6, 2017 at 2:42 am | | Reply

      Ouh.

      Rajin eh kumpul.

  5. mrhanafi
    mrhanafi June 6, 2017 at 2:14 am | | Reply

    tak sangka cashback juga boleh menjana duit

    1. titan
      titan June 6, 2017 at 2:51 am | | Reply

      Ya.

      Boleh juga la jana duit kalau tahu caranya.

  6. feriza mia
    feriza mia June 6, 2017 at 2:26 pm | | Reply

    dengan keadaan ekonomi spti ini emang seller sangat kreatif, yang terpenting menang sama menang kan?

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 6:19 am | | Reply

      Ya.

      Dua-dua kena jadi lebih bijak dan kreatif.

  7. Ronal gigih
    Ronal gigih June 6, 2017 at 2:28 pm | | Reply

    baru tahu juga soal bginia.., terima kasih infonya.. sangat bermanfaat 😀

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 6:10 am | | Reply

      Ya.

      Semoga bermanfaat.

  8. Amirul
    Amirul June 6, 2017 at 9:52 pm | | Reply

    Aduhai rasa macam ketinggalan pulak sebab baru tahu kewujudan shopback… tidak memang tak tahu ada kalau tak baca kt sini

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 5:55 am | | Reply

      Takpe.

      Hari ini dah tak tertinggal dah.

  9. raihanah
    raihanah June 6, 2017 at 9:59 pm | | Reply

    nak kumpul banyak2 tu lama tak? kalau tak terbiar je kan dalam acc

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 5:39 am | | Reply

      Tak lama kalau jenis rajin shopping.

  10. eyriqazz
    eyriqazz June 7, 2017 at 12:20 am | | Reply

    3 handset, bini berapa bro? hehehehe

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 5:37 am | | Reply

      Bini masih satu.

      Kenapa?

  11. reezluv
    reezluv June 7, 2017 at 4:03 am | | Reply

    dh bleh jadi duta powerbank ni..ahha

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 5:35 am | | Reply

      Duta powerbank mana satu?

  12. onlajer
    onlajer June 7, 2017 at 5:41 am | | Reply

    alaa, aku tak de line yang boleh di top up kan hihihi

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 6:21 am | | Reply

      Takpe.

      Topupkan henset aku pun boleh.

  13. Calrase
    Calrase June 7, 2017 at 12:13 pm | | Reply

    Paksa lagi kawan2 cikgu, beli yang lebih mahai haha

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 4:32 pm | | Reply

      Ya.

      KEna paksa selalu nih.

  14. syamila
    syamila June 7, 2017 at 2:33 pm | | Reply

    Entah bila nak guna cash back ni. Klik2 last tak jadi beli. hehhee

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 4:31 pm | | Reply

      Lain kali, klik-klik, terus beli je.

      Hehe..

  15. Ikhwan
    Ikhwan June 7, 2017 at 5:31 pm | | Reply

    3 handset, termasuk sekolah sponsor 🙂

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 11:12 pm | | Reply

      Ya.

      Kerajaan sponsor.

      Bukan sekolah.

  16. Lea Azleeya
    Lea Azleeya June 9, 2017 at 2:01 pm | | Reply

    Hurmm menarik la pulak ni…

    1. titan
      titan June 9, 2017 at 7:31 pm | | Reply

      Ya.

      Memang menarik.

      Sila cuba.

  17. Ila Hassan
    Ila Hassan June 11, 2017 at 12:10 pm | | Reply

    Dah lama xmengikuti, baru tau encik titan ni rupanya cikgu jugak.

    1. titan
      titan June 15, 2017 at 8:48 am | | Reply

      Cikgu biasa-biasa aje.

  18. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni June 11, 2017 at 5:03 pm | | Reply

    Terbaik. Harap harap saya pun boleh cashout dalam masa terdekat.

    1. titan
      titan June 11, 2017 at 7:01 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga hang pun leh cepat-cepat cashout.

  19. sabree hussin
    sabree hussin June 13, 2017 at 5:28 am | | Reply

    Mula-mula memang akan nampak macam susah je nak dapat duit, tapi bila dah selalu beli barang… jadi makin banyak la duitnya tu kan

    1. titan
      titan June 14, 2017 at 5:52 pm | | Reply

      Ya.

      Kena rajin membeli aje sebenarnya.

  20. lokman
    lokman June 14, 2017 at 8:18 am | | Reply

    wow mcm menarik je shopback..

    1. titan
      titan June 14, 2017 at 4:39 pm | | Reply

      Setakat ini memang menarik.

  21. cikfen
    cikfen June 15, 2017 at 7:31 am | | Reply

    Pineng 10,000 Mah RM36, murah giloos tu bro…

    1. titan
      titan June 15, 2017 at 8:47 am | | Reply

      Ya.

      Memang murah gilos.

      Tapi kena pandai cari la beb.

  22. TravelogSiti
    TravelogSiti June 21, 2017 at 6:54 pm | | Reply

    Paling banyak aku beli kat Lazada ialah tablet mesin cuci pinggan. Nasib baik ada Lazada..kalu tak susah nak beli sbb semua kedai di kelantan tak de jual. Pastu beli kot shopback ni jimat la sikit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.