59 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain June 7, 2017 at 11:15 pm | | Reply

    rumah dah dekat dengan tempat kerja senang la pasni tak ada la nak terkejar2x nak pg kerja, hehe…banyak betul tu nak tambah barang kat umah baru ni. hahah

    1. titan
      titan June 7, 2017 at 11:46 pm | | Reply

      Mana banyak.

      TIGA benda aje.

      Kira sikit la tu.

  2. thehaikal
    thehaikal June 8, 2017 at 3:22 am | | Reply

    Peh cikgu..tv 2k murah katenye hehe..dari saiz tv yang nak dibeli tu, nampak beno la rumahnye pun besau hehe

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 9:35 pm | | Reply

      Kira murah la tu.

      Kalau mahal, yang 10 ribu punya.

      Hehe

  3. zik
    zik June 8, 2017 at 5:22 am | | Reply

    coffee maker macam menarik jer..

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 6:56 pm | | Reply

      Ya.

      Memang menarik.

      Angkat la satu.

      Murah aje tu beb.

  4. dalin
    dalin June 8, 2017 at 8:10 am | | Reply

    Haha betul-betul jangan cari pasal nak cantas idea deko bini.

    Angkat aje hehe.

    Rezki tu dapat rumah lebih baik, lebih dekat, semua lebih.

    Coffee maker mmg idea best!

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 9:29 pm | | Reply

      Yelah.

      Tengah angkat la nih.

  5. Calrase
    Calrase June 8, 2017 at 2:03 pm | | Reply

    Ya bagus juga ada tv baru yang cikgu kata MURAH tu hihi.. Tak lah anak cikgu guna spek mata awal2 macam saya huhu…

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 9:40 pm | | Reply

      Ya.

      Kang kena pakai spek, satu hal nak membeli.

      Spek dah la mahal sekarang.

  6. zaza iman
    zaza iman June 8, 2017 at 3:29 pm | | Reply

    cantik tv tu..kalau dapat beli sebijik kan best kan..heheh

    1. titan
      titan June 8, 2017 at 9:42 pm | | Reply

      Ya.

      Tv itu memang cantik.

      Kalau ada dua bijik, lagi best.

  7. mrhanafi
    mrhanafi June 9, 2017 at 2:24 am | | Reply

    semoga raya bro tahun ini menjadi jadi..

    aamiin..

    1. titan
      titan June 9, 2017 at 8:29 am | | Reply

      Ya.

      Semoga menjadi lebih sempurna berbanding yang dulu-dulu.

  8. onlajer
    onlajer June 9, 2017 at 4:33 am | | Reply

    Oh hang dah pindah bukit dahlia ka…

    1. titan
      titan June 9, 2017 at 8:31 am | | Reply

      Tak.

      Sebelah bukit dahlia.

  9. Asyraf Asri
    Asyraf Asri June 9, 2017 at 6:19 pm | | Reply

    Giler best kot rumah dekat ngan tempat kerja. Jimat minyak jimat semua benda.

    Tambah plak sewa rumah murah. Ya Allah best giler.

    Anyway nak Coffee maker tuh.

    1. titan
      titan June 9, 2017 at 7:26 pm | | Reply

      Ya.

      Memang best gila.

  10. Amirul
    Amirul June 10, 2017 at 12:00 pm | | Reply

    Dapat rumah yang dekat dengan tempat keperluan memang best, nak hias pon dah tak ragu2 sebab selesa

    1. titan
      titan June 10, 2017 at 5:50 pm | | Reply

      Ya.

      Memang best kalau rumah dekat.

  11. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 10, 2017 at 4:43 pm | | Reply

    Rasaya kena beli coffe maker tu ak memang gila coffee jugak

    1. titan
      titan June 10, 2017 at 6:18 pm | | Reply

      Ya.

      Ada geng juga rupanya.

  12. alihamdan
    alihamdan June 10, 2017 at 4:51 pm | | Reply

    selamat ya udah dpt rumah baru yang penuh dengan kesenangan 😀

    1. titan
      titan June 10, 2017 at 5:47 pm | | Reply

      Ya.

      Harap lebih kesenangan pada masa hadapan.

  13. zool
    zool June 11, 2017 at 11:58 am | | Reply

    Memang best bila kerja dah dekat dengan rumah..
    Banyak boleh save tu..
    terbaiklah. Den moto pun dah berbulan tak start tu

    1. titan
      titan June 11, 2017 at 5:26 pm | | Reply

      Ya.

      Memang banyak save.

      Haha.

  14. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni June 11, 2017 at 5:12 pm | | Reply

    Beli kat lazada dan dapat cashback. Berbaloi

    1. titan
      titan June 12, 2017 at 12:49 pm | | Reply

      Ya.

      Itu lebih afdal.

  15. Mus
    Mus June 12, 2017 at 12:53 am | | Reply

    rumah dekat shopping mall memang kena tahan hati nak berbelanja.

    1. titan
      titan June 12, 2017 at 12:41 pm | | Reply

      Ya.

      Memang kena didik hati jadi lebih kuat.

  16. Ainun Kalisah
    Ainun Kalisah June 12, 2017 at 9:56 am | | Reply

    Huhuhuhu shopping is my favourite

    1. titan
      titan June 12, 2017 at 12:46 pm | | Reply

      Ya.

      Orang perempuan memang suka shopping.

  17. rahimah
    rahimah June 12, 2017 at 3:33 pm | | Reply

    Deco deco memang orang perempuan suka. Kalau boleh tak nak bagi orang lelaki masuk campur langsung. Sakit mata bila diaorang mula nak join sekaki.

    1. titan
      titan June 12, 2017 at 4:21 pm | | Reply

      Ya.

      Kami tak masuk campur dah.

  18. Jie Susanos
    Jie Susanos June 12, 2017 at 4:38 pm | | Reply

    Tv tu awesome..

    1. titan
      titan June 12, 2017 at 5:08 pm | | Reply

      Ya.

      Ada sebiji, memang best gila.

  19. sabree hussin
    sabree hussin June 13, 2017 at 5:37 am | | Reply

    Pasang air cond la, mesti sejuk satu rumah. Jimat kat transport tu boleh buat bayar bil elektrik tu

    1. titan
      titan June 13, 2017 at 7:14 pm | | Reply

      Bil letrik tak tinggi.

      Sebab jarang benar pasang aircond tu. Haha.

  20. farah
    farah June 13, 2017 at 9:51 am | | Reply

    Bestnya pindah umah time Ramadhan. Coffee maker tu memang buat kopi lebih bertambah sedap.

    1. titan
      titan June 13, 2017 at 7:15 pm | | Reply

      Ya.

      Kena ada coffee makar satu kat rumah eh.

  21. PB
    PB June 14, 2017 at 9:58 am | | Reply

    Gua nak kumpul duit beli kopimeker dululah cenggini. Korek tabung aci tak?

    Haha

  22. Datin Tyka
    Datin Tyka June 14, 2017 at 3:59 pm | | Reply

    kepada yang kaki mengopi tu, memang berbaloi beli coffee maker.
    tapi harganya, masyaAllah ya Ampunn

    1. titan
      titan June 14, 2017 at 4:35 pm | | Reply

      Harganya kira murah la tu beb.

      Hehe

      Dah lepas diskaun lagi tu.

  23. cikfen
    cikfen June 15, 2017 at 7:28 am | | Reply

    Untung lar orang kerajaan Bonus Masyuk…. + setelah GST & cukai pelancongan diperkenalkan kepada rakyat baru-baru ini. 🙂

    1. titan
      titan June 15, 2017 at 9:14 am | | Reply

      Bonus masuk pun..

      Cepat gak bonus tu keluar semula bah.

  24. Ainun Kalisah
    Ainun Kalisah June 18, 2017 at 11:09 am | | Reply

    Huhu bestnyaa berapa harga rumah tu huhuhu

    1. titan
      titan June 20, 2017 at 5:51 pm | | Reply

      Tak tahu.

      Ikut pasaran tak sampai 300k.

  25. saps
    saps June 20, 2017 at 6:04 am | | Reply

    sedar tak sedar beberapa hari lagi ramadhan bakal meninggalkan kita..rasa sedih pula

    1. titan
      titan June 20, 2017 at 5:53 pm | | Reply

      Ya.

      Dah tak lama.

      MEmang sedih sangat beb.

  26. nikkhazami
    nikkhazami June 20, 2017 at 8:22 am | | Reply

    49… bukan main besar lagi!

    1. titan
      titan June 20, 2017 at 5:50 pm | | Reply

      Ya.

      Besaq.

      Dok kat pintu pun masih boleh nampak.

  27. ajumohit
    ajumohit July 1, 2017 at 11:48 am | | Reply

    Alhamdulillah raya dengan gajet idaman 🙂

  28. rumahulin
    rumahulin July 12, 2017 at 7:41 am | | Reply

    coffee maker macam menarik jer..

    1. titan
      titan July 14, 2017 at 7:17 am | | Reply

      Ya.

      Memang menarik hati ramai orang.

  29. Sani
    Sani July 17, 2017 at 10:06 am | | Reply

    Coffee maker tu nampak menarik, aku dan bini aku pun suka minum kopi. Ingat nak cari sebijik buat penyeri ruang tamu kitaorang..

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 5:35 pm | | Reply

      Haa.

      Sila beli sebijik.

      Kasi seri sikit ruang tamu korang.

  30. ira
    ira August 2, 2017 at 4:02 am | | Reply

    waa dah pindah rumah baru. yang seronoknya bila tak banyak yang perlu diubahsuai. memudahkan kerja dan tidak membebankan selalunya bila pindah rumah ni penat satu hal dah nak kne buat macam-macam.

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 5:36 pm | | Reply

      Benda biasa bila pindah rumah.

      Memang akan penat.

  31. Noriza Rahman
    Noriza Rahman September 19, 2017 at 2:49 am | | Reply

    Besaqnya tv tu, memang seronok abis lah kalau tengok movie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.