80 Responses

  1. onlajer
    onlajer August 7, 2017 at 8:56 am | | Reply

    Betul lama ya hang tak updated, tapi sale mesti Ada.

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:50 am | | Reply

      Ya.

      Syukur.

      Masih ada sales.

  2. mrhanafi
    mrhanafi August 7, 2017 at 9:26 am | | Reply

    cerita menarik..

    sebagai peminat blog ini sejak 2013 ..

    memang rasa kehilangan apabila bro lama tak update blog..

    blog bro lejen dalam penghasilan duit online

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:49 am | | Reply

      Ya.

      Aku tahu aku lejen.

  3. thehaikal
    thehaikal August 7, 2017 at 12:24 pm | | Reply

    Ayat ni makan dalam..haha

    “Itu lebih baik dari dok scam orang lain buat seminar atau nipu orang kata ada PHD”

    1. Tahniah
    2. JDT Tetap dihati
    3. Nasib baik saya buka sifu

    Sekian haha

    1. si bongkok
      si bongkok August 8, 2017 at 4:40 pm | | Reply

      rahsia akhir zaman nie kot bro…PHD cari makan agaknya…takde rasa apa ker? Sama-sama doa kembali ke pangkal jalan…ameen

    2. titan
      titan August 11, 2017 at 4:48 am | | Reply

      Ya.

      Jangan scam orang lemah.

  4. thehaikal
    thehaikal August 7, 2017 at 12:26 pm | | Reply

    Oh lagi satu, anak saya tiap malam nak tengok boss baby..haha..

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:47 am | | Reply

      Rajin plak dia tengok cite tu eh.

  5. Dukenaim
    Dukenaim August 7, 2017 at 3:40 pm | | Reply

    Bila tengok gambar budam debab tu memang teringat boss baby. Infact memang anak kecik yang ada kat rumah tu dah macam bos.

    Deep “makin tua makin penat”

    Tapi story en titan tetap menghiburkan!

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:46 am | | Reply

      Ya.

      Aku tau ko terhibur.

  6. Dedaun Comel
    Dedaun Comel August 7, 2017 at 4:04 pm | | Reply

    Betul.. Kejar la impian selagi mampu. Yang penting impian halal,jujur dan tak scam.

    Sekarang ni memang banyak scam MLM, produk kecantikan la.. Semua berlumba-lumba nak jadi kaya tapi silap gaya boleh merana.

    Huhu

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:45 am | | Reply

      Ya.

      kene lebih berhati-hati.

  7. raihanah
    raihanah August 8, 2017 at 1:13 am | | Reply

    dr hamid pesan jika nak otak tajam kena selalu juga membaca dan menulis. blog ni medium terbaik. cikgu kena continue ok

    1. zik
      zik August 8, 2017 at 1:42 am | | Reply

      membaca tuh yang malas sikit.. hehe… tulis ada rajinlah sikit

      1. raihanah
        raihanah August 14, 2017 at 11:14 pm | | Reply

        hahah susahla gitu. baca benda dalam fb pun ok dah. hahah

  8. JMr
    JMr August 8, 2017 at 1:38 am | | Reply

    biaslah tu bro..tu nikmat ada anak kecil hehe

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:19 am | | Reply

      Ya.

      Itu nikmat yang ramai orang tidak rindukan.

  9. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni August 8, 2017 at 5:31 am | | Reply

    Maksudnya. Anak no dua akan datang. Tahniah titan.

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:17 am | | Reply

      Mudah-mudahan dipermudahkan.

  10. Sue
    Sue August 8, 2017 at 6:01 am | | Reply

    Tahniah222.. Bakal bertambah ahli keluarga.
    Layan kan aje wife yang hormon tak stabil tu.
    Penat ooo emosi fluctuate masa pregnant. Huhuuu..

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 4:08 am | | Reply

      yA.

      kENA Layan.

      Emosi memang leh bertukar dalam sekelip mata.

  11. Naimah Wahab
    Naimah Wahab August 8, 2017 at 7:34 am | | Reply

    Waahhh, bakal terima ahli baru nanti… tahniah 🙂

    Ntah-ntah simptom-simptom mak mengandung dah jangkit kat bapak tak?…heheh

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 3:59 am | | Reply

      Tak jangkit.

      Susah nak jangkit.

  12. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim August 8, 2017 at 8:17 am | | Reply

    Laju hang kejar aku.. tahniah

    1. titan
      titan August 11, 2017 at 3:57 am | | Reply

      Belum cukup laju.

      Haha.

  13. Khairul Zamri
    Khairul Zamri August 8, 2017 at 12:43 pm | | Reply

    Ni mesti sibuk sangat ni jarang update sekarang

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 10:14 am | | Reply

      Yap.

      Sesangat sibuk.

  14. si bongkok
    si bongkok August 8, 2017 at 4:35 pm | | Reply

    En titan sudah berada dalam kelas tersendiri… 🙂

    Apa jek tak dapat..nama? sehingga hari ini org kenal dah pon..buat duit online? MUSTAHIL aje kalo sekupang pn tak dalam dalam tempoh berkabung (update) blog ini… rupa? kerjaya? family? Semuanya sudah diatur dengan baik sehingga hari ini…alhamdulillah

    Selangor kalahkan JDT dapat bernafas sket bro…kalo bleh kita mau PKNP pon kalahkan JDT…sebab apa? sebab kita nak sama-sama NAIK – pinjam ayat ajib citer kl gengster – Bola malaysia naik, ada laa nama BAIK sket MALAYSIA nie.. 😛

    p/s: Alhamdulillah rezeki tambah satu lagi nampaknya… terbaik bro!

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 10:13 am | | Reply

      Ya.

      Gua memang baik.

  15. ahmadyani
    ahmadyani August 8, 2017 at 7:32 pm | | Reply

    Bila blog sudah ada nama, tidak update sebulan pun trafik mencanak masuk. Sebab tu sales berjalan je..

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 10:07 am | | Reply

      Bukan sebab nama. Nama susah nak buat sales.

      Ada banyak sebab lain.

  16. aziana
    aziana August 9, 2017 at 3:32 am | | Reply

    ehehe jerung panggang.. Win! alhamdulillah.. bakal ada orang baru. Ni masanya nak layan bini memanja..opss:)

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 9:56 am | | Reply

      Tetiap hari layan manja tau.

  17. Noriza Abdul Rahman
    Noriza Abdul Rahman August 9, 2017 at 6:47 am | | Reply

    Wah bakal tambah umat ye, semoga sihat selalu lah bini tu ye.

    Tempoh berpantang ni kena banyak sabar

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 9:52 am | | Reply

      Ya.

      Kena banyak sabar.

  18. sabree hussin
    sabree hussin August 9, 2017 at 12:18 pm | | Reply

    Agaknya, satu hari nanti, aku pun akan rasa “penat” macam yang ko rasa sekarang ni. Sindrom tu dah mula kelihatan.

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 9:47 am | | Reply

      Ya.

      Sindrom tu akan tiba.

  19. atiehilmi dot com
    atiehilmi dot com August 9, 2017 at 5:38 pm | | Reply

    hahahaha~ sampai part johnny johnny, tetiba ternyanyi sama..

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 9:34 am | | Reply

      Memang ramai yang nyanyi bersama-sama nih.

  20. reezluv
    reezluv August 10, 2017 at 1:08 am | | Reply

    lebih kurang aku juga le..lama juga tak update blog.ahaha

    1. titan
      titan August 10, 2017 at 9:20 am | | Reply

      Mana lebih kurang.

      Hang memang malas punya. Haha

  21. arnie
    arnie August 10, 2017 at 10:55 am | | Reply

    Tahniah bakal tambah ahli baru… Harap2 jangan bapak pulak yang mengidam atau mabuk lebih, kesian makyong, hehe..

    1. titan
      titan August 12, 2017 at 6:29 pm | | Reply

      Memang tengah mabuk dan ngidam macam-macam ni.

  22. Wan Zawawi
    Wan Zawawi August 10, 2017 at 3:22 pm | | Reply

    Senasib la kita bro , tapi kadang-kadang tu sempat juga update blog

    1. titan
      titan August 12, 2017 at 6:11 pm | | Reply

      Untungla sempat update blog.

  23. olaoli
    olaoli August 12, 2017 at 12:09 pm | | Reply

    berapa orang anak dah bro? yang pasal tipu orang pasal PHD..macam pernah dengar tapi di mana ya?

    1. titan
      titan August 12, 2017 at 6:16 pm | | Reply

      Ada di facebook.

      Baca disana.

  24. saps
    saps August 12, 2017 at 6:09 pm | | Reply

    at least ada masih teringat kat blog bro.hehe..

    1. titan
      titan August 12, 2017 at 6:19 pm | | Reply

      Ya.

      At least.

  25. Ikhwan
    Ikhwan August 12, 2017 at 6:35 pm | | Reply

    Hebat budak John tu, dia boleh sorok gula dalam napkin, siap bapak dia tak perasan.

    Anak aku duk ulang-ulang tengok video klip dia dalam youtube.

    1. titan
      titan August 13, 2017 at 2:23 pm | | Reply

      Anak ko tengah belajar skill curi gula tu.

  26. HAPPYSUS kaki video
    HAPPYSUS kaki video August 13, 2017 at 9:48 am | | Reply

    siapa John tu bro. Aku tak faham lah. saja nak komen. Anak minat yang ni. Carton movie ni ada ke. Kalau ada penuh panggung.

    1. titan
      titan August 13, 2017 at 2:32 pm | | Reply

      Movie takde.

      Diorang buat video untuk lagu budak-budak kecik aje.

      1. Sani
        Sani August 14, 2017 at 7:57 am | | Reply

        Anak aku pun suka juga dengar lagu ni.. Eating sugar no papa..itu yang susah nak tinggakan tu, kalau tidak badan abang dah sadoo mcm zul ariffin, confirm ramai awekks follow gua…heh.heh.

        1. titan
          titan August 14, 2017 at 9:07 am | | Reply

          Apa kaitan dengan abang sado plak haa..

  27. paan
    paan August 13, 2017 at 6:17 pm | | Reply

    walaupun lama xupdate blog , jumlah org yang komen kat post hang , menimbun gak.
    haha.
    Cuba share sikit bro , blog ni secara average berapa income sebulan ? Nak acah2 buit duit dari blog gak ni.

    1. titan
      titan August 14, 2017 at 9:06 am | | Reply

      Minumum RM500.

      Maximum, malas nak cerita.

      Haha.

      1. paan
        paan August 16, 2017 at 7:43 pm | | Reply

        Fuh , super awesome.
        Satu blog dah minimum RM 500. Lepas dah untuk bayar duit kereta bulan2.

        1. titan
          titan August 18, 2017 at 3:49 am | | Reply

          Ya.

          Memang lepas.

  28. Sani
    Sani August 14, 2017 at 7:54 am | | Reply

    Aku ingat salah masuk blog mat salih tadi, sebab tajuk dia semenjak dua menjak ni, tajuk orang putih. Anyway gua ucapkan selamat berpantang bro…heh..heh..

    1. titan
      titan August 14, 2017 at 9:08 am | | Reply

      Ya.

      Berpantang lagi la kali nih.

  29. farah
    farah August 14, 2017 at 9:28 am | | Reply

    memang geram je tengok citer Baby Boss nie…banyak2 bersabar

    1. titan
      titan August 15, 2017 at 7:27 am | | Reply

      Ya.

      Sila banyak-banyak bersabar.

  30. Ainun Kalisah
    Ainun Kalisah August 14, 2017 at 10:49 am | | Reply

    It is so cute. 😍

    1. titan
      titan August 15, 2017 at 7:56 am | | Reply

      Ya.

      Saya memang cute.

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka August 16, 2017 at 2:39 am | | Reply

        perasan sangat ni. hahaha

  31. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail August 15, 2017 at 4:32 am | | Reply

    Skali skala rehat is ok what…. Anyway, bersabar & sayangi bini – ni masa yg sgt special, blh jadi crita utk anak cucu.

    1. titan
      titan August 15, 2017 at 8:01 am | | Reply

      Ya.

      Sangat special.

  32. Farah Alina
    Farah Alina August 15, 2017 at 10:32 am | | Reply

    Legend nih. Minta tips bro hihi

    1. titan
      titan August 18, 2017 at 3:23 am | | Reply

      Ya.

      Saya memang legend.

  33. zool
    zool August 15, 2017 at 3:24 pm | | Reply

    Anak aku pun dah memandai memilih nak makan apa.. pening woo

    1. titan
      titan August 18, 2017 at 3:25 am | | Reply

      Takpe.

      Yang pening tu bini ko.

      Ko rilek aje suda.

    2. zool
      zool August 19, 2017 at 1:54 pm | | Reply

      banyak la ko nak rilek..

  34. Datin Tyka
    Datin Tyka August 16, 2017 at 2:21 am | | Reply

    Naluri seorang bapa.

    Tahniah nak dapat kedua dah.

    Sampai anak nak masuk dua tak dapat2 cendol banting ni.

    1. titan
      titan August 18, 2017 at 3:27 am | | Reply

      Hang sibuk sangat tu.

  35. Nur Amni
    Nur Amni August 17, 2017 at 1:16 pm | | Reply

    hahaha.teringat cte baby boss ni.mmg best.

    1. titan
      titan August 18, 2017 at 3:30 am | | Reply

      Ya.

      Diakui memang best.

  36. zara
    zara August 18, 2017 at 2:45 am | | Reply

    jom sama2 bersihkan sawang di blog 🙂

    1. titan
      titan August 18, 2017 at 3:43 am | | Reply

      Hang bersihkan.

      Blog ni dah bersih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.