54 Responses

  1. reezluv
    reezluv September 13, 2017 at 3:30 pm | | Reply

    masyuk gak kan reviewnya..oohoh..power ni

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 1:55 am | | Reply

      Power kalau dapat payment.

      Selagi takde hasil, lom leh kata power lagi.

      1. hafizmd
        hafizmd October 21, 2017 at 10:27 am | | Reply

        Kite tunggu lepas 3 bulan tgk power ke tak..hahhaa

  2. Azmir
    Azmir September 13, 2017 at 4:26 pm | | Reply

    Menarik ni. Will check it out 🙂

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 1:56 am | | Reply

      Ya.

      Sila check.

  3. Hakim Mahmud
    Hakim Mahmud September 14, 2017 at 1:05 am | | Reply

    wah sangat menarik nih.. Fast Money kene buat jugak ni.. tq sbb kongsikan.

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 1:51 am | | Reply

      Ya.

      Sila daftar cepat.

  4. Azman
    Azman September 14, 2017 at 1:09 am | | Reply

    Nak pergi toilet boleh keluar idea nak tulis pasal shushivid ni ya. Memang rare betul! 🙂

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 1:54 am | | Reply

      Haha..

      anything canlah..

      1. hafizmd
        hafizmd October 21, 2017 at 10:29 am | | Reply

        habis tulis..sakit memerut pun dah hilang..keh3

  5. ajumohit
    ajumohit September 14, 2017 at 6:39 am | | Reply

    Lama dah daftar shushivid ni tapi tak pandai macamana nak review job ni, masyuk kan payment dia

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 1:50 am | | Reply

      Kalau dapat, memang masyuk.

      Tapi agak pelik, macam tak ramai je yang cerita benda nih.

  6. nikkhazami
    nikkhazami September 14, 2017 at 12:47 pm | | Reply

    okay dah daftar.. woohoo!

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 1:48 am | | Reply

      Peh.

      Laju betul hang daftar eh.

  7. Bahrain
    Bahrain September 14, 2017 at 3:53 pm | | Reply

    macam menarik je pakai dollar.. h

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 1:57 am | | Reply

      Ya.

      Memang menarik kalau dah dapat duit dollar tu.

  8. atiehilmi dot com
    atiehilmi dot com September 15, 2017 at 7:11 am | | Reply

    tu la tu.. memang menarik tapi nak kena cek catjira – komaci – hypr – rexpo bagai lagi.. hahaha~ kadang2 email masuk sampai kite plak tanya dorang dapat detail kita dari mana.. adoiyai..

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 9:36 am | | Reply

      Haha.

      Itu perkara biasa.

  9. JMR
    JMR September 15, 2017 at 9:13 am | | Reply

    menarik ni..kena baca apa yang patut dibuat ni..nak kena register under link bro tu ke hehe

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 9:37 am | | Reply

      Boleh juga.

      Haha.

  10. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 15, 2017 at 1:43 pm | | Reply

    Ini peluang yang baik jom serbu ramai-ramai

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 6:48 pm | | Reply

      Ya.

      Sertai ramai-ramai.

  11. Noriza Rahman
    Noriza Rahman September 15, 2017 at 2:51 pm | | Reply

    Wah buat duit pakai dolar pulak. Masyuk!

    1. titan
      titan September 15, 2017 at 6:49 pm | | Reply

      Ya.

      Depa bayar pakai dollar.

      1. NORIZA ABDUL RAHMAN
        NORIZA ABDUL RAHMAN October 3, 2017 at 6:18 am | | Reply

        Untunglah duit Malaysia masih rendah nilainya, dapat dolar memang agak bagus

  12. Kak Su @KakSu
    Kak Su @KakSu September 16, 2017 at 11:16 am | | Reply

    Wahh.. nak try lah ni, apa2 yang boleh buat duit, mesti try. Nak tanya jugak, En titan ni dah pernah cash out ke?

  13. Sobri Mansor
    Sobri Mansor September 17, 2017 at 5:46 am | | Reply

    Dah register. Tunggu verified dulu

    1. titan
      titan September 19, 2017 at 8:15 am | | Reply

      Rasanya dah verified dah.

  14. zaza iman
    zaza iman September 17, 2017 at 8:26 am | | Reply

    dah try…dapat lah cash out rm50 baru-baru ni..

    1. titan
      titan September 19, 2017 at 8:47 am | | Reply

      Wah.

      Tahniah sebab berjaya cashout.

  15. sabree hussin
    sabree hussin September 17, 2017 at 10:04 am | | Reply

    Job dalam tu macam banyak yang tak berapa best la pulak…

    1. titan
      titan September 19, 2017 at 8:50 am | | Reply

      Pilih yang best dan sesuai je.

      Yang tak sesuai, wat derk je.

  16. Dedaun Comel
    Dedaun Comel September 17, 2017 at 2:05 pm | | Reply

    Macam best je ni.. Boleh dapat job dollar2.. Kena daftar ni

    1. titan
      titan September 19, 2017 at 8:58 am | | Reply

      Ya.

      Sila cuba cepat-cepat.

  17. ema
    ema September 19, 2017 at 1:52 am | | Reply

    tengok ramai member post kat wall pasal shushivid ni..

    1. titan
      titan September 19, 2017 at 8:03 am | | Reply

      Ya.

      Memang ramai yang dah join.

  18. Hafizul
    Hafizul September 21, 2017 at 7:58 am | | Reply

    Owhhh sempat lagi dia menulis sambil perut nak memerut.. hahaha

    1. titan
      titan September 22, 2017 at 1:56 pm | | Reply

      Sempat aje.

      Bukan susah dan lama pon.

  19. atiehilmi dot com
    atiehilmi dot com October 1, 2017 at 4:37 pm | | Reply

    yes !! dah join tapi sekarang masih dalam fasa hantar proposal jek.. tengok la nanti rezeki cemana..

    1. titan
      titan October 3, 2017 at 9:21 am | | Reply

      Ya.

      Ada rezeki, dapatlah tu.

      Hoho.

  20. jalan jalan
    jalan jalan October 2, 2017 at 1:17 am | | Reply

    semakin aku masuk blog ini semakin meletop gairah nak beraffiliasi tapi nak belajar ilmu penulisan dulu

    1. titan
      titan October 3, 2017 at 9:19 am | | Reply

      Tak apa.

      Ambil masa.

      Tak ada apa mahu dikejar pun.

  21. saya gja
    saya gja October 2, 2017 at 7:22 am | | Reply

    wah baru tau.
    tq sebab share pasal ni.

    1. titan
      titan October 3, 2017 at 9:20 am | | Reply

      Tak apa.

      Boleh la join lepas ini ya.

  22. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni October 3, 2017 at 5:52 pm | | Reply

    Macam best jeh.

  23. Asyraf Asri
    Asyraf Asri October 4, 2017 at 4:45 am | | Reply

    Dah join.

    Dapat banyak offer, tapi takde masa nak buat review ..

    Nantilah ..

    1. titan
      titan October 12, 2017 at 6:31 pm | | Reply

      Wah.

      Terer ko.

      Dapat banyak offer.

      Aku satu offer pun tak dapat.

      Haha.

  24. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin October 5, 2017 at 8:03 am | | Reply

    Siapa ada bakat nak menulis review, mesti cuba ni

    1. titan
      titan October 12, 2017 at 6:29 pm | | Reply

      Ya.

      Sila cuba jika ada yang berminat.

  25. Ros
    Ros October 5, 2017 at 2:47 pm | | Reply

    Wah.. Macam best je.

    1. titan
      titan October 12, 2017 at 6:24 pm | | Reply

      Ya.

      Setakat ini, boleh tahan la bestnya tu.

  26. Lokmanamirul
    Lokmanamirul October 13, 2017 at 10:51 am | | Reply

    Terbaik jugak sushivid ni…cuma kena bijak ltak harga dan buat ayat time nk apply produk review .

  27. mrejoy
    mrejoy October 16, 2017 at 6:40 am | | Reply

    dah banyak apply sebenarnya, masih belum ada rezeki nak dapat. insyaAllah, nanti ada la tu kan? hehehhehe

  28. UmmuAyyash
    UmmuAyyash October 26, 2017 at 12:11 am | | Reply

    Dah tua-tua ni baru tahu macam-macam buleh buat duit dengan belog. Review la ape la. Dulu time belajar taknak ambik tahu. Sobss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.