50 Responses

  1. nikkhazami
    nikkhazami September 22, 2017 at 1:17 pm | | Reply

    sikit2 lama2 boleh beli pineng

    1. titan
      titan September 22, 2017 at 1:44 pm | | Reply

      Ya.

      Kumpul lama sikit dulu.

  2. Qaseh
    Qaseh September 22, 2017 at 2:52 pm | | Reply

    Wow mcm besh je , jap g godek2 cara dia .. sllu gak shopping online

    1. titan
      titan September 22, 2017 at 3:38 pm | | Reply

      Ha…

      Sila godek selalu.

  3. Mus
    Mus September 23, 2017 at 1:01 am | | Reply

    Boleh tahan bro, dah dapat sampai 6 kali..

    1. titan
      titan September 23, 2017 at 10:22 am | | Reply

      Ya.

      Bolehlah sikit-sikit.

  4. NORIZA ABDUL RAHMAN
    NORIZA ABDUL RAHMAN September 23, 2017 at 4:21 am | | Reply

    Banyaknya! Dah enam kali tuh

    1. titan
      titan September 23, 2017 at 10:21 am | | Reply

      Tak banyak mana.

      Tapi bolehlah beli pampers anak.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman September 27, 2017 at 8:29 am | | Reply

        Pampers anak pun agak pricey tu..lainlah dia pakai kain lampin kan..hehe

  5. Jiarizaira
    Jiarizaira September 23, 2017 at 4:38 am | | Reply

    Ayat bro deep gila. Terbaiklah!

    1. titan
      titan September 23, 2017 at 10:20 am | | Reply

      Ayat yang mana yang deep gila tu?

      1. Jiarizaira
        Jiarizaira September 24, 2017 at 3:57 am | | Reply

        “Ayat-ayat tak sampai ke jiwa”

        1. titan
          titan September 27, 2017 at 12:49 pm | | Reply

          Oh.

          Itu memang deep.

  6. jalan jalan
    jalan jalan September 23, 2017 at 8:12 am | | Reply

    saya percaya bang sejak dulu lagi aku ke blog ini ini motivasi bagiku sayang di Indonesia affiliasi tak sebagus di malaysia prospeknya

    1. titan
      titan September 23, 2017 at 10:18 am | | Reply

      Wah.

      Kamu dari indonesia ya?

      1. jalan jalan
        jalan jalan October 2, 2017 at 1:12 am | | Reply

        iya tuan saya dari Indonesia dah lama berlepak di blog ini jadi tahu sikit bahaya melayu

  7. ahmadyani
    ahmadyani September 23, 2017 at 9:29 am | | Reply

    Sedikit atau banyak. Duit tetap duit. Dapat banyak boleh tampung banyak perkara. Dapat sikit, boleh cukupkan yang kurang. Tetap bersyukur.

    1. titan
      titan September 23, 2017 at 10:17 am | | Reply

      Ya.

      Sikit atau tak banyak, kita tetap kena bersyukur.

  8. thehaikal
    thehaikal September 24, 2017 at 12:13 am | | Reply

    aku nak kumpul lama lama lama untuk beli phone baru tahun depan haha

    1. titan
      titan September 24, 2017 at 3:43 am | | Reply

      Pehh..

      mesti banyak dah kumpul tu kan.

  9. rujukan
    rujukan September 24, 2017 at 2:54 am | | Reply

    alahh, aku percaya la cakap ko, kita kan sama sama blogger buat duit online, so no hal lah orang yang x percaya tu. kita dapat hasil, mereka xdpt apa apa pun

    1. titan
      titan September 24, 2017 at 3:43 am | | Reply

      Terima kasih sebab mempercayai aku.

      Haha.

  10. Jie Susanos
    Jie Susanos September 24, 2017 at 11:13 am | | Reply

    Rugi la klu ada org xpercaya..

    1. titan
      titan September 24, 2017 at 9:27 pm | | Reply

      Takpe.

      Depa yang rugi.

  11. Hafizul
    Hafizul September 25, 2017 at 3:05 am | | Reply

    Haha.. Mana nak percaya.. Cer tunjuk bukti sekali dengan belanja makan.. barulah percaya.. Hahaha

    1. titan
      titan September 25, 2017 at 9:20 am | | Reply

      Tak nak percaya, sudah.

  12. onlajer
    onlajer September 25, 2017 at 4:50 am | | Reply

    oh PR pun dah jadi pemalas tahap gaban ya

    1. titan
      titan September 25, 2017 at 5:51 pm | | Reply

      Ya.

      Antara penentu terbesar setakat ni.

  13. Abe jaq
    Abe jaq September 25, 2017 at 6:15 am | | Reply

    Padu. Menusuk dalam kalbu. Haha

    1. titan
      titan September 25, 2017 at 9:19 am | | Reply

      Menusuk la sangat.

      Haha.

  14. Dedaun Comel
    Dedaun Comel September 26, 2017 at 4:05 am | | Reply

    Memang boleh dapat duit ni dengan shopback. Memang sesuai untuk mereka yang suka shopping online.

    Lagi banyak beli, lagi banyak cashback

    1. titan
      titan September 26, 2017 at 12:16 pm | | Reply

      Ya.

      Sangat sesuai.

      Marilah shopping online pada setiap hari.

  15. raihanah
    raihanah September 26, 2017 at 6:47 am | | Reply

    memang ok sangat, rm100++ banyak boleh beli. lagipun siapa nak bagi kita free2 kan?

    1. titan
      titan September 26, 2017 at 12:15 pm | | Reply

      Ya.

      Memang ok sangat.

  16. sabree hussin
    sabree hussin September 27, 2017 at 3:40 am | | Reply

    Susah jugak nak deal dengan orang yang malas ni. Tak kiralah sama ada dia advertiser, PR Agent, prospek dan sebagainya. Dia yang perlukan khidmat dari kita, tapi buat macam kita yang terhegeh2 nak mintak job dari dia pulak 🙂

    Ha3

    1. titan
      titan September 27, 2017 at 12:42 pm | | Reply

      Tu la.

      Ikut hati nak bagi penampar.

      Tapi tu la.

      Anak orang. Bini orang. Laki orang.

      Kesian.

      Wat keje. Tapi suka nyusahkan orang.

  17. rujukan
    rujukan October 2, 2017 at 2:53 am | | Reply

    artikel baru mana, nak komen nihh

    1. titan
      titan October 2, 2017 at 10:02 pm | | Reply

      Komen dulu artikel yang lama-lama dulu beb.

      Haha.

  18. zool
    zool October 2, 2017 at 3:56 pm | | Reply

    Jarang aku shopping online ni..
    heheheh..
    dah 10 tahun ye…
    memang sampai ke jiwa tu

    1. titan
      titan October 2, 2017 at 9:58 pm | | Reply

      Takpe.

      Nanti, nanti rajin la.

  19. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni October 3, 2017 at 5:55 pm | | Reply

    Tapi saya percaya

    1. titan
      titan October 6, 2017 at 2:33 am | | Reply

      Terima kasih kerana percaya.

  20. Asyraf Asri
    Asyraf Asri October 4, 2017 at 4:32 am | | Reply

    Sikit-sikit lama-lama boleh buat belanja kucing setiap bulan.

  21. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin October 4, 2017 at 8:15 am | | Reply

    Lama-lama kumpul banyak juga jumlahnya.

    1. titan
      titan October 6, 2017 at 2:32 am | | Reply

      Ya.

      Itulah tujuan asalnya.

      Biar kumpul banyak-banyak.

  22. mrhanafi
    mrhanafi October 5, 2017 at 6:13 am | | Reply

    untuk artikel yang power dengan SEO..

    tak pelah kalau follower sikit..

    yang penting berada di First Page Google

    1. titan
      titan October 6, 2017 at 2:30 am | | Reply

      Kalau blog power seo, depa memang akan ada follower atau fan tegar masing-masing.

      Hoho.

  23. Ros
    Ros October 9, 2017 at 11:51 am | | Reply

    wah.. dah 10 tahun menulis. banyak sangat pengalaman ni.

  24. Pencari Makan
    Pencari Makan October 10, 2017 at 4:51 pm | | Reply

    Tak banyak tak banyak. 6 x 100.

    Banyak beb. Toksah layan hat tak mau.

    Layan hat mau ja. Mantop TiTAn

  25. Mawar
    Mawar October 10, 2017 at 11:21 pm | | Reply

    masalahnya nak shopping apa pun pening pala, huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.