54 Responses

  1. ubai
    ubai October 27, 2017 at 12:31 am | | Reply

    semoga cepat sembuh sifu 🙂

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 10:43 am | | Reply

      Ya.

      Sudah beransur-ansur pulih.

  2. onlajer
    onlajer October 27, 2017 at 1:05 am | | Reply

    Hoho taniah bro, ada rejeki lagi.
    Ada masa kita duduk sembang -Sembang ha.

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 10:44 am | | Reply

      Ya.

      Jika ada masa.

  3. sabree hussin
    sabree hussin October 27, 2017 at 2:47 am | | Reply

    Rehatlah. Jaga kesihatan. Nanti bila dah dapat balik kekuatan macam dulu, update banyak2 la.

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 4:50 pm | | Reply

      Tak tahu la mampu lagi ke tidak update banyak-banyak macam dulu-dulu lagi.

  4. mrhanafi
    mrhanafi October 27, 2017 at 6:19 am | | Reply

    Selagi domain masih hidup..

    Blog itu masih dikunjungi pelawat..

    Kepada bro..

    Semoga cepat sembuh

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 5:00 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga cepat sembuh.

  5. Amran
    Amran October 27, 2017 at 7:27 am | | Reply

    faktor usia bro. tangan cram nak tekan papan kekunci.

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 1:25 pm | | Reply

      Ya.

      Itu juga mungkin salah satu faktor.

  6. jalan jalan
    jalan jalan October 27, 2017 at 8:10 am | | Reply

    cepat sembuh ncik ada reseki nanti aku traktir cendol banting dan boleh kita bertemu lagi dalam panel seminar blogger

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 1:26 pm | | Reply

      Tak tahu bila lagi kita bertemu.

  7. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 27, 2017 at 2:37 pm | | Reply

    Musim orang semua tengah demam dan selsema ni

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 5:05 pm | | Reply

      Ya.

      Musim tekak kering dan tekak basah dengan kahak sekarang ni.

  8. Sue
    Sue October 27, 2017 at 3:18 pm | | Reply

    Kalau lah cakap je terus auto jadi ayat kat new post. Siap satu post. Sambil drive pon bleh la gini. Heee….

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 4:49 pm | | Reply

      Ada teknologi tu.

      Cuma manusia belum jumpa lagi aje.

  9. ahmadyani
    ahmadyani October 27, 2017 at 8:44 pm | | Reply

    Cuaca tidak menentu sekarang ini kadang-kadang boleh mempengaruhi mood juga.

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 4:47 pm | | Reply

      Ya.

      Cuaca memang banyak main peranan sejak dahulu lagi.

  10. Syakilla Azam
    Syakilla Azam October 29, 2017 at 3:00 am | | Reply

    Semoga cepat sembuh ye Tuan.. suka baca entri dari Tuan..

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 4:48 pm | | Reply

      Terima kasih kerana suka membaca. 🙂

  11. zool
    zool October 29, 2017 at 2:18 pm | | Reply

    patutlah dah lama tak nampak update.. semoga sihat cepat bro..

    1. titan
      titan October 29, 2017 at 5:11 pm | | Reply

      Ya.

      Memang lama tak update.

      Haha.

  12. raihanah
    raihanah October 30, 2017 at 12:43 am | | Reply

    tahniah cikgu bakal dapat baby lagi. cuaca sekarnag tak menentu memang kena jaga lebih la kesihatan. banyakkan minum air, makan buah dan sayur banyak. sebolehnya setiap bulan ada bajet utk suplemen.

    1. titan
      titan October 30, 2017 at 8:42 pm | | Reply

      Baiklah.

      Terima kasih atas nasihat itu.

  13. JMR
    JMR October 30, 2017 at 9:25 am | | Reply

    semoga sihat ceria slalu cikgu..
    ok la dah boleh update blog ni kan

  14. titan
    titan October 30, 2017 at 8:38 pm | | Reply

    Ya.

    Dah boleh dah sikit-sikit.

  15. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni October 31, 2017 at 11:44 am | | Reply

    Akhirnya, setelah berkali-kali saya terjah blog nih, berupdate juga. APA APA pun hadapi perubahan cuaca dengan tabah.

    1. titan
      titan November 1, 2017 at 10:32 am | | Reply

      Ya.

      Perubahan cuaca yang sering berubah.

  16. atiehilmi dot com
    atiehilmi dot com October 31, 2017 at 2:43 pm | | Reply

    bila berhari2 tak menulis, jari menggigil semacam.. hee~ smeoga sihat selalu bro..

    1. titan
      titan November 1, 2017 at 10:33 am | | Reply

      Bahaya tu kalau mengigil, takut kena virus parkinson plak kang.

      Ya. Semoga kita semua sentiasa sihat.

  17. reezluv
    reezluv November 1, 2017 at 7:20 am | | Reply

    oho..sudah berisi kali kedua?ohoho..tahniah

    1. titan
      titan November 1, 2017 at 10:37 am | | Reply

      Hoho.

      Begitulah ceritanya.

  18. Mamapp
    Mamapp November 1, 2017 at 3:28 pm | | Reply

    Semoga cepat sihat ye

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 9:12 am | | Reply

      Ya.

      Begitulah harapan saya.

  19. nida
    nida November 1, 2017 at 5:49 pm | | Reply

    moga cepat sembuh..

    1. titan
      titan November 2, 2017 at 7:13 am | | Reply

      YA.

      sudah semakin ke arah kesembuhan itu.

  20. TAH
    TAH November 5, 2017 at 8:19 am | | Reply

    GET WELL SOON. INSYAALLAH KEJAP JE TU. SEKARANG PERUBAHAN CUACA MEMANG BUAT KITA RASA MACAM NAK DEMAM JE,MINUM AIR MASAK BANYAK2 INSYAALLAH KURANG SIKIT

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 9:09 am | | Reply

      Ya.

      Cuaca memang aneh.

  21. SPA8
    SPA8 November 7, 2017 at 1:29 am | | Reply

    dah cuti sekolah ni. Mungkin boleh dah start aktif menulis balik.hehe

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 9:10 am | | Reply

      kena tunggu cuti yang lagi tak sampai 10 hari ni.

      baru mula aktif kot.

  22. nikkhazami
    nikkhazami November 7, 2017 at 4:35 am | | Reply

    ramainya org demam

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 9:01 am | | Reply

      Memang musim agaknya.

  23. at-tarmizi
    at-tarmizi November 9, 2017 at 9:13 am | | Reply

    semoga cepat sembuh

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 9:03 am | | Reply

      Alhamdulillah.

      Dah ok sikit dah.

  24. Qaseh
    Qaseh November 9, 2017 at 8:28 pm | | Reply

    Get well soon yaa

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 9:05 am | | Reply

      Ya.

      Terima kasih.

  25. Ikhwan
    Ikhwan November 10, 2017 at 2:39 am | | Reply

    Nak blogwalking kena cari blog Titan dulu 🙂

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 8:58 am | | Reply

      Kenapa plak eh?

  26. Sani
    Sani November 10, 2017 at 12:52 pm | | Reply

    Moga cepat sembuh bro. Amalkan madu dengan air suam setiap pagi ..heh.heh

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 8:59 am | | Reply

      Ya.

      Memang makan madu selalu dah.

  27. Amir Mazlan
    Amir Mazlan November 10, 2017 at 1:29 pm | | Reply

    sama bos..dah 5 bulan tinggal blog sampai berhabuk.
    ni nak qadha balik paling kurang satu artikel sebulan 😀

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 9:00 am | | Reply

      Sila qada’ semula seberapa segera.

      Ini arahan.

  28. UmmuAyyash
    UmmuAyyash November 10, 2017 at 4:42 pm | | Reply

    Semoga cepat sembuh!

    1. titan
      titan November 14, 2017 at 8:57 am | | Reply

      Ya.

      Demam dan batuk semua dah sembuh.

      La ni, gigi pulak yang sakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.