50 Responses

  1. ubai
    ubai December 1, 2017 at 3:55 am | | Reply

    penangan sakit gigi .. fuhh
    dah baik boleh makan lamb kan..

    nyummyy
    hahaha

    1. titan
      titan December 1, 2017 at 9:30 am | | Reply

      Haruslah begitu.

      Celebration orang jawa panggil.

  2. zik
    zik December 1, 2017 at 11:12 am | | Reply

    aku sekarang ada sakit sket dekat belakang geraham, check2 takda gigi bongsu pun.. time makan jer sakit.. bengkak takda… tak tahu apa masalah nih.. ahad nih nak pergi klinik dr gigi

    1. titan
      titan December 1, 2017 at 4:53 pm | | Reply

      ELok sangat la tu jumpa doktor gigi yang comel tu cepat-cepat.

  3. reezluv
    reezluv December 1, 2017 at 12:57 pm | | Reply

    aku tahan sehari je..drive sesorang je gi klinik terus cabut,aje gile juga..haha..rasa macam nak cabut nyawa je nahan sakit weh

    1. titan
      titan December 1, 2017 at 4:54 pm | | Reply

      Kali ni aku rasa tak sakit masa cabut.

      MAsa inject tu je. Tu pun yang last sekali je sakit. Yang awal-awal tu sakit biasa aje.

  4. Manan
    Manan December 1, 2017 at 3:01 pm | | Reply

    Sakit gigi, tuhan saja la yang tahu.
    dah sihat, bedal Lamb 🙂

    1. titan
      titan December 1, 2017 at 5:01 pm | | Reply

      Ya.

      Dah sihat.

      BEdal aje lah.

  5. nurul aziyana
    nurul aziyana December 1, 2017 at 4:07 pm | | Reply

    antara sakit yang tak mampu rasa nak tahan – sakit gigi dan sakit contraction nk beranak

    1. titan
      titan December 1, 2017 at 5:06 pm | | Reply

      Sakit gigi pernah rasa.

      Sakit tang satu lagi.

      Memang tak tahu la apa rasanya.

  6. amirulfaiz
    amirulfaiz December 2, 2017 at 1:30 am | | Reply

    Sakit gigi memang mudah datang marahnya.
    Pandai bebudak ni rekomen doktor yang comel. 😄

    1. titan
      titan December 2, 2017 at 5:28 am | | Reply

      Nama pun budak.

      BIasalah tu.

      Selalu nak kenakan aku.

  7. lisak
    lisak December 2, 2017 at 10:04 am | | Reply

    Lisa dah cabut gigi bongsu . sakitnya kita je yang tahu.. nk tampal dh tk boleh sebab dah reput. bkn trus boleh cabut. dia bagi antibiotik dlu 5 hari ilang sakit baru leh cabut tu . phewww.. sejam juga cabut.. naseb tak kena operate ..

    1. titan
      titan December 3, 2017 at 10:23 pm | | Reply

      Ya.

      Itulah prosedurnya.

      Sama jugak.

  8. ahmadyani
    ahmadyani December 2, 2017 at 11:56 pm | | Reply

    Gigi ni kena jaga sejak kecil lagi. Bila sudah berusia lebih, kena bersiap ucap selamat tinggal pada gigi berlubang dan sakit. Sudah susah untuk dipertahankan. Kena terima hakikat.

    1. titan
      titan December 3, 2017 at 10:20 pm | | Reply

      Ya.

      Kena terima hakikat.

  9. McYanni
    McYanni December 3, 2017 at 12:19 am | | Reply

    Sakit gigi ni kalau berdenyut-denyut di gigi je, boleh tahan lagi. Yang tak tahan bila dia berdenyut sampai ke otak. Itu yang nak mengamuk je tu.

    1. titan
      titan December 3, 2017 at 10:21 pm | | Reply

      Tu la.

      Memang amok la jugak.

      Haha.

  10. thehaikal
    thehaikal December 3, 2017 at 2:50 am | | Reply

    tu namenya rezeki nak jumpe doktor gigi comel. kalau tak de rezeki nak jumpe doktor gigi comel, mesti tips sakit gigi aritu dah berkesan dah hehe..

    1. titan
      titan December 3, 2017 at 10:22 pm | | Reply

      Betul.

      Rezeki jangan ditolak.

  11. mrhanafi
    mrhanafi December 3, 2017 at 11:59 pm | | Reply

    pergh..

    dahsyat penangan doktor comel untuk menenangkan orang sakit gigi.

    kalau bersenam malam dan siang tu lagi best

    1. titan
      titan December 4, 2017 at 5:44 pm | | Reply

      Tak larat siang malam.

      Bukan muda lagi.

  12. Raihanah
    Raihanah December 4, 2017 at 1:11 am | | Reply

    sekarang risau gak nak jumpa dr gigi, takut keluaran yutube. hihi

    1. titan
      titan December 4, 2017 at 5:37 pm | | Reply

      Carilah yang ada kelulusan.

      Yang dah bertahun mencabut gigi.

      Bukan budak yang muda.

  13. sabree hussin
    sabree hussin December 4, 2017 at 3:25 am | | Reply

    Hang ganti dengan gigi palsu tak

    1. titan
      titan December 4, 2017 at 5:41 pm | | Reply

      Tak.

      Mana main gigi palsu.

  14. sharmien
    sharmien December 4, 2017 at 9:25 pm | | Reply

    sayangnya cabut gigi kekal, ada setengah doktor seboleh mungkin tak nak cabut,katanya boleh diselamatkan dia akan selamatkan juga. kita la merana terpaksa tahan je dengan prosedurnya.hihi…

    1. titan
      titan December 5, 2017 at 3:38 am | | Reply

      Giginya dah patah.

      Lubangnya besaq.

      Bila sakit, rasa nak tampar je anak orang.

      Lagi kalau dalam kelas, silap sikit rasa nak gigit je tengkuk diorang.

      So, lebih baik cabut gigi dari tengkuk budak tercabut.

      Hoho..

  15. ajumohit
    ajumohit December 5, 2017 at 1:21 am | | Reply

    alahai sakitnya, betul sakit gigi ni bukan boleh main-main, kalau tetiba datang terus sengal kepala, bila dah cabut barulah lega kan, alhamdulillah dpt pulak jumpa doc comel, hahaha

    1. titan
      titan December 5, 2017 at 3:40 am | | Reply

      Ya.

      Alhamdulillah sangat.

  16. dalin
    dalin December 5, 2017 at 5:59 am | | Reply

    Lama tak jumpa dr gigi. Dah kena buat scalling. Orang kata sakit kedua paling sakit lepas bersalin adelah sakit gigi. Jadi tahniah, anda menghampiri hehe.
    Semoga cepat baik ye cikgu. Budak2 ni kalau tak kena marah urm semua bende nak dikepohchikannya.

    1. titan
      titan December 5, 2017 at 8:35 am | | Reply

      Ya.

      Tahniah pada diri saya yang hensem ini.

  17. rujukan
    rujukan December 5, 2017 at 8:54 am | | Reply

    aku pun buang gak gigi kekal aku belah bawah 2 bulan lepas, sakit memang hilang, tp ada rasa macam kesal sbb GIGI KEKAL bro, hilang terus, x mai dah dia

    1. titan
      titan December 5, 2017 at 11:14 am | | Reply

      Takde benda kekal kat dunia ni.

      Pasrah dan redho je.

  18. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 5, 2017 at 9:09 am | | Reply

    Last aku pergi klinik gigi sebab tampal gigi.. sakit punya pasal. Hahaha

    1. titan
      titan December 5, 2017 at 11:15 am | | Reply

      Tampal tu kalau gigi tu elok lubangnya.

      Kalau dah pecah-pecah atau lubang terlalu besar, cabut aje la jawabnya.

  19. Khairul Zamri
    Khairul Zamri December 5, 2017 at 3:08 pm | | Reply

    Rasa nak pergi check gigi kat situ jugaklah, walaupun dan cabut gigi bulan lepas

    1. titan
      titan December 6, 2017 at 6:46 am | | Reply

      Rajin la pulak hang nak check gigi eh.

  20. Elih Japahar
    Elih Japahar December 6, 2017 at 1:13 pm | | Reply

    Bila sakit gigi nanti nak cari gak doktor comel haha!

    1. titan
      titan December 6, 2017 at 4:44 pm | | Reply

      Sila cari.

      Sampai jumpa.

  21. TAHZ
    TAHZ December 6, 2017 at 1:55 pm | | Reply

    sakit gigi ni jangan dibuat main2… satu badan kena effect

    1. titan
      titan December 6, 2017 at 4:31 pm | | Reply

      Yap.

      Dia tangkap satu badan terus.

  22. HIDAYAH AZMAN
    HIDAYAH AZMAN December 7, 2017 at 8:10 am | | Reply

    Penangan sakit gigi. Memang tak boleh tahan.
    Tak pernah rasa lagi.
    Semoga cepat sembuh.

    1. titan
      titan December 9, 2017 at 5:31 pm | | Reply

      Ya.

      Sudah sembuh sekarang.

  23. NORIZA ABDUL RAHMAN
    NORIZA ABDUL RAHMAN December 7, 2017 at 10:44 am | | Reply

    Sakit gigi memang lagi perit dari cabut.

    Biarlah berpisah cara baik kan? hehe

    1. titan
      titan December 9, 2017 at 5:32 pm | | Reply

      Ya.

      Berpisah itu kadang-kalanya lebih afdal.

  24. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad December 9, 2017 at 1:09 am | | Reply

    Hahaha..
    Memang tak tahan kalau sakit.
    Jangan la ada orang banyak cakap dengan kita kan.
    Ringan je rasa tangan..
    Hahahaha

    1. titan
      titan December 9, 2017 at 5:30 pm | | Reply

      Ya.

      Kaki tangan semua jadi ringan masa tu.

  25. Bahrain
    Bahrain December 10, 2017 at 7:31 am | | Reply

    kalau bambam macam mana la rupanya.. hahahah dah macam kuih donut kot..

    1. titan
      titan December 16, 2017 at 6:53 am | | Reply

      Kalau bambam, aku tukaq klinik kot.

      Kalau sempat. Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.