30 Responses

  1. Ikhwan
    Ikhwan December 6, 2017 at 4:08 pm | | Reply

    Baru ingat, domain dah nak expired bulan depan.

    1. titan
      titan December 6, 2017 at 4:27 pm | | Reply

      Haa..

      Silalah renew domain dengan Shopback.

    2. Asyraf Asri
      Asyraf Asri December 18, 2017 at 6:49 pm | | Reply

      Alahh, samala nak kena renew ni.

      Seminggu je lagi …

  2. Madam B
    Madam B December 6, 2017 at 9:53 pm | | Reply

    Betul! Ada elemen ‘gembira’ walau sikit dengan Shopback ni selepas shopping tak ingat dunia.

    1. titan
      titan December 8, 2017 at 6:32 am | | Reply

      Memang la.

      Masa shopping, depa ingat dompet laki depa ja.

      Haha..

  3. atiehilmi dot com
    atiehilmi dot com December 6, 2017 at 10:26 pm | | Reply

    kakak kalau nampak bab jimat ni memang suka.. hahahaha~

    1. titan
      titan December 7, 2017 at 12:51 pm | | Reply

      Geng kakak-kakak memang suka perkataan dan bab jimat.

  4. dinsblog
    dinsblog December 7, 2017 at 6:33 am | | Reply

    Memang berbaloi guna shopback nie…at least dapat balik certain % yg kita dah spend.

    Contoh semalam sya booking hotel melalui booking.com.Harga hotel RM700…oleh kerana sebelum booking sya guna shopback link ke booking.com dapat cashback 9% dalam RM63.

    Jadi net sya spend hasil dari guna shopback hanya RM637.Kira ok la kan…RM63 mcm2 boleh guna…boleh isi minyak viva full tank…hehe

    1. titan
      titan December 7, 2017 at 12:53 pm | | Reply

      Peh.

      RM63 dah cukup untuk terus cashout tu.

      Hoho.

  5. ubai
    ubai December 7, 2017 at 6:36 am | | Reply

    yeka.. jarang guna shopback…. nanti nak kena try lah.

    1. titan
      titan December 7, 2017 at 12:54 pm | | Reply

      Ya.

      Silalah try.

      Dah try, memang jaranglah tak guna dah.

  6. ctfand
    ctfand December 8, 2017 at 8:49 am | | Reply

    dapat tau pasal shopback dari Maxis. tapi tak tau lagi nak shopping apa. banyak sangat hajatnya..hehehe

    1. titan
      titan December 8, 2017 at 1:35 pm | | Reply

      Tak apa.

      Penuhi hajat itu dengan penuh kasih sayang eh.

      hehe

  7. Bahrain
    Bahrain December 10, 2017 at 7:27 am | | Reply

    memang berbaloi dan kalau jenis yang berjimat elok sangat guna shopback ni… rekommend. hehe

    1. titan
      titan December 20, 2017 at 2:53 am | | Reply

      Ya.

      Memang berbaloi la jugak.

  8. Anim
    Anim December 13, 2017 at 12:15 am | | Reply

    Saya dah banyak kali jugak REDEEM duit kat shopback ni.Alhamdulillah. Sebelum ni ingat macam tipu-tipu jer kan shopping lepastu dapat cashback. Nak lagi best tu pun sebab pakat buat kempen orang duk sign up shopback haritu haha. Boleh lah guna duit beli pampers anak. Tapi bab lambat tu yang cam malas jer…

  9. jalan jalan
    jalan jalan December 13, 2017 at 10:05 am | | Reply

    jimat meski sikit tapi kalau banyak item mesti banyak dapat cashbck

    1. titan
      titan December 16, 2017 at 6:16 am | | Reply

      Ya.

      Lebih baik dapat sikit dari tak dapat apa-apa.

  10. encikhafiz.com
    encikhafiz.com December 14, 2017 at 1:37 am | | Reply

    aku beli 10 domain dari godaddy masa black friday total $9.99 untuk daftar adsense. sekarang 4 domain dah approve adsense.

    1. titan
      titan December 16, 2017 at 6:19 am | | Reply

      Haha..

      Tahniah beb.

      BUkan senang nak approve adsense.

  11. nurul aziyana
    nurul aziyana December 15, 2017 at 9:00 am | | Reply

    register juga shopback ni 🙂

    1. titan
      titan December 16, 2017 at 6:21 am | | Reply

      Baguslah kalau sudah register.

  12. TAHZ
    TAHZ December 18, 2017 at 8:23 am | | Reply

    nice info . baru tahu ni.

  13. sabree hussin
    sabree hussin December 19, 2017 at 12:19 pm | | Reply

    oh aku pun ada terjoin shopback ni rupanya. Hmm rupanya benda ni sangat bagus untuk seronok2

    1. titan
      titan December 20, 2017 at 2:51 am | | Reply

      Ya.

      Memang seronok untuk berseronok.

  14. Thenewsia
    Thenewsia December 20, 2017 at 3:24 am | | Reply

    Nak try gak la shopback ni…

    1. titan
      titan December 20, 2017 at 9:40 am | | Reply

      Ya.

      Sila try cepat.

  15. sharmien
    sharmien January 23, 2018 at 11:22 pm | | Reply

    byk orang review shop back ni best siap ada yang dpt claim beli ticket kapal terbang.

  16. Faisal Amirul Othman
    Faisal Amirul Othman January 28, 2018 at 1:42 pm | | Reply

    Alamak domain aku salah parking.

    Bukan di GoDaddy.

    Boleh ke nak pindah parking domain?

  17. NORIZA ABDUL RAHMAN
    NORIZA ABDUL RAHMAN February 17, 2018 at 8:11 am | | Reply

    Oh ya lah, kena check bila domain habis ni..kang tak memasal kena buat domain baru lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.