64 Responses

  1. Jie Susanos
    Jie Susanos March 22, 2018 at 11:38 pm | | Reply

    Lama tu tuan xmenulis.. apa2 pun tahniah dpt bby girl..

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:44 am | | Reply

      Ya.

      Memang lama.

      Maklumlah, sibuk.

  2. Azmir Ismail
    Azmir Ismail March 23, 2018 at 1:03 am | | Reply

    Tahniah tuan Titan 🙂 takpe, u da giant. Kdg2 pause boleh juga.

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:45 am | | Reply

      Ya.

      Kadang-kala, kena tarik nafas untuk berhenti seketika.

      Mengumpul kekuatan dan semangat Saiya.

  3. Ibnu Sina Tuition
    Ibnu Sina Tuition March 23, 2018 at 4:00 am | | Reply

    Tahniah tn Titan dapat baby girl. Semoga baby sihat & kuat 🙂

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:48 am | | Reply

      Ya.

      Semoga baby semakin sihat dan bersemangat waja.

  4. nikkhazami
    nikkhazami March 23, 2018 at 4:39 am | | Reply

    tahniah! sibuk dengan baby baru rupanya.

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:43 am | | Reply

      Ya.

      Sangat sibuk dengan baby baru.

      Maklumlah, baby gegirl.

  5. faeza
    faeza March 23, 2018 at 12:49 pm | | Reply

    TAHNIAH DAN SELAMAT KEMBALI KE DUNIA PENULISAN.

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:41 am | | Reply

      Ya.

      Semoga kembali dengan penuh kegembiraan.

  6. liu79
    liu79 March 24, 2018 at 1:21 am | | Reply

    Thanks, atas nasehat/pesannya Gan sangat mengena sekali
    Salam sukses ya

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:42 am | | Reply

      Ya.

      Semoga nasehatnya berguna dan digunakan selalu.

  7. adinsa
    adinsa March 25, 2018 at 5:10 am | | Reply

    tahniah! baby girl pulakkkk

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:37 am | | Reply

      Ya.

      Baby girl la plak.

  8. azam
    azam March 25, 2018 at 5:11 am | | Reply

    memang ohsem! diam-diam berisi haha…anyway tahniah!

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:38 am | | Reply

      Takde diam mana.

      Pergi bertapa kejap je.

  9. jalan jalan
    jalan jalan March 25, 2018 at 1:15 pm | | Reply

    aku selalu ingat blog ini sering aku terjah tapi masih sazali je postnya jadi tak koment

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:39 am | | Reply

      Sibuk sikit.

      La ni, baru ada masa nak balas komen.

  10. Adi Channel
    Adi Channel March 26, 2018 at 7:45 am | | Reply

    Terbaik cikgu pesan2 nya 🙂 ..

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:36 am | | Reply

      Ya.

      Sama-sama kita jadikan pesanan itu ke alam realiti.

  11. si bongkok
    si bongkok March 28, 2018 at 1:21 pm | | Reply

    Tahniah sahabat…dah bleh bentuk 2 regu mixed double bro… 🙂

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:34 am | | Reply

      HOho..

      baru satu regu mixed double je.

      Nak dua, kena tunggu lagi beberapa tahun.

      1. si bongkok
        si bongkok April 3, 2018 at 7:19 pm | | Reply

        Hoho…pasnie ayah bleh SMASH sorang2 yer!

        Regu mixed double yang bakal digeruni… 😀

        1. titan
          titan April 7, 2018 at 9:58 pm | | Reply

          Ya.

          Bakal mengegar Malaysia dan dunia.

  12. Zainon Kamaruddin
    Zainon Kamaruddin March 29, 2018 at 1:02 am | | Reply

    Alhamdulillah…dapat anak anak yang baik

    1. titan
      titan March 30, 2018 at 3:49 am | | Reply

      Ya.

      Alhamdulillah.

      Semoga semua anak Islam didunia menjadi anak yang baik-baik dan soleh solehah.

  13. Travelog Siti
    Travelog Siti March 30, 2018 at 8:13 am | | Reply

    Aku pun rasa kurang blogging sejak ada anak ni..huhu

    1. titan
      titan March 31, 2018 at 5:28 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      Anak lebih penting.

  14. Amirul
    Amirul March 30, 2018 at 9:48 pm | | Reply

    Patut tengok lama tak update… fokus pada kehidupan

    1. titan
      titan March 31, 2018 at 5:35 pm | | Reply

      Ya.

      Fokus pada kehidupan yang lebih penting.

  15. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad April 2, 2018 at 10:38 pm | | Reply

    Sekejap je rasanya kan..
    Udah anak kedua.
    Pantas masa berlalu kan..

    1. titan
      titan April 6, 2018 at 7:52 pm | | Reply

      Ya.

      Masa memang berlalu dengan pantas.

  16. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim April 3, 2018 at 8:10 am | | Reply

    Wah.. laju. Tiba2 je dah no.2. Tahniah bro

    1. titan
      titan April 6, 2018 at 7:51 pm | | Reply

      Mana ada tiba-tiba.

      Kena usaha praktikal hari-hari tu.

  17. Saps
    Saps April 4, 2018 at 8:20 am | | Reply

    Tahniah di atas klahiran anak ke2. Moga sihat walafiat sentiasa

    1. titan
      titan April 7, 2018 at 9:57 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga kita semua sihat-sihat sentiasa.

  18. Jefri
    Jefri April 4, 2018 at 2:35 pm | | Reply

    Tumpang gembira atas kejayaan anak tuan

    1. titan
      titan April 7, 2018 at 9:56 pm | | Reply

      Terima kasih kerana bergembira bersama.

  19. Ikhwan
    Ikhwan April 6, 2018 at 3:12 am | | Reply

    Welcome back cikgu.

    1. titan
      titan April 6, 2018 at 7:55 pm | | Reply

      Ya.

      Selamat kembali.

  20. nurul fatin adiana
    nurul fatin adiana April 9, 2018 at 7:57 am | | Reply

    tahniah dapat baby girl.

    1. titan
      titan April 9, 2018 at 10:18 pm | | Reply

      Terima kasih.

      Semoga dapat lagi anak laki dan perempuan lepas nih.

  21. Syazwan Youb
    Syazwan Youb April 11, 2018 at 12:30 pm | | Reply

    Aku pun stop terus buat blog , nie anak dah nak masuk empat tahun baru nak berjinak balik.

    1. titan
      titan April 11, 2018 at 5:00 pm | | Reply

      Oh.

      Masih belum terlambat lagi.

  22. mrhanafi
    mrhanafi April 13, 2018 at 1:44 pm | | Reply

    saya masih boleh menulis..

    biar sibuk manapun kerana menulis untuk syok sendiri dikemudian hari..

    kalau ada orang baca kira bonus dan mudahan mereka dapat manfaatnya

    1. titan
      titan April 15, 2018 at 12:13 pm | | Reply

      Ya.

      Jika ada yang membaca, itu satu bonus tambahan.

  23. sharmien
    sharmien April 15, 2018 at 7:11 am | | Reply

    suka menulis, bila tak menulis rasa terhutang dengan diri sendiri. lebih2 lagi kalau lepas balik daripada travel.

    1. titan
      titan April 15, 2018 at 12:14 pm | | Reply

      Ya.

      Bila lama sangat tak menulis, rasa sunyi sangat.

  24. JMR
    JMR April 16, 2018 at 6:08 am | | Reply

    pergh..senyap ada makna rupanya..tahniah bro!

    1. titan
      titan April 18, 2018 at 9:59 pm | | Reply

      Ya.

      Senyap,senyap..berisi la jugak.

  25. Kak Su @KakSu
    Kak Su @KakSu April 19, 2018 at 3:15 pm | | Reply

    Memalam buta ni, dalam kesepian ..baca penulisan en titan sungguh menghiburkan

    1. titan
      titan April 20, 2018 at 8:31 pm | | Reply

      Wah.

      Dah malam buta, kena tidur selalu.

  26. izwan
    izwan April 20, 2018 at 8:09 am | | Reply

    lama tak baca blog Titan. way back to 2011.

    apapun, tahniah dengan kelahiran ahli keluarga baru.

    1. titan
      titan April 20, 2018 at 8:32 pm | | Reply

      Selamat datang dari tahun 2011.

      Lama tu.

  27. ajumohit
    ajumohit April 21, 2018 at 4:52 am | | Reply

    tahniah titan dan wife, seronoklandah sepasang, boleh rehat lama sikit hahaha

    1. titan
      titan May 23, 2018 at 8:05 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Dah sepasang.

      Tak leh rehat lama sangat.

      Target tetap kena capai.

      Haha.

  28. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad April 25, 2018 at 12:38 am | | Reply

    Wahh sepasang la ye.
    best la raya nie..
    ropol lebih la..
    Kikiki…

    1. titan
      titan May 23, 2018 at 8:07 pm | | Reply

      Ya.

      Dah sepasang.

      Eh, takde ropol-ropol.

  29. container loading
    container loading May 1, 2018 at 5:19 am | | Reply

    senangnya punya banyak anak,,,banyak rejeki,,,

    1. titan
      titan May 23, 2018 at 8:09 pm | | Reply

      Senang?

      Nak senang, kena usaha lebih.

      Itu aje.

      Yap. Mudah-mudahan banyak rezeki tiba.

  30. Madam B
    Madam B May 20, 2018 at 8:24 pm | | Reply

    Congrats for your second child-gegirl pula tu. Tetiba saya semangat nak ‘hadiahkan suami’ dan ‘kawan bermain’ untuk Abe Rayyan. PS: True calling.

    1. titan
      titan May 23, 2018 at 8:10 pm | | Reply

      Semoga true calling itu tercapai.

      Amiinnnn

  31. reezluv
    reezluv May 27, 2018 at 6:53 am | | Reply

    dah dua orang dah.patut la semakin bizi.hehe

    1. titan
      titan May 27, 2018 at 8:00 pm | | Reply

      Ya.

      Memang patut bizi pun.

      Haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.