12 Responses

  1. Nadot
    Nadot August 18, 2019 at 2:37 am | | Reply

    Tahniah weh mampu menulis balik. Dari sehari ke hari nak bukak gak blog, takkuadd lagi 😂😂.

    Tp ko mmg kejam spt biasa 😜

    1. titan
      titan August 18, 2019 at 10:14 am | | Reply

      Masih lagi berlatih untuk lebih kejam.

      Haha

  2. AhmadiKatu
    AhmadiKatu August 18, 2019 at 4:36 am | | Reply

    Benar juga tu tuan. Bukan semua kita dapat memahami Bahasa Melayu dengan betul lebih2 lagi untuk Bahasa Melayu Malaysia yang kita tuturkan seharian 🙂 Mungkin Bahasa Melayu Indonesia kota mereka faham… Apa pun selamat kembali tuan… terus bekarya

    1. titan
      titan August 18, 2019 at 10:15 am | | Reply

      Ya.

      Semoga masih terus untuk lebih gagah berkarya.

  3. reezluv
    reezluv August 18, 2019 at 7:03 am | | Reply

    Ttibe ada entri.ahha.ok nxt post taun dpn ke?🤣

    1. titan
      titan August 18, 2019 at 10:15 am | | Reply

      Mungkin.

      Doakan Gua terus konsisten.

  4. dalin
    dalin August 19, 2019 at 2:57 am | | Reply

    Hari2 baca instagram sape rajin tulis situ (yang berkualiti shj) akan dibaca.
    Ada gak jenguk blog ni dah agak cikgu sure bertapa heheh.
    Welkam back!

    1. titan
      titan August 19, 2019 at 5:45 pm | | Reply

      Ya. Nak cari yang berkualiti tu memang susah la.

      Ya. Bertapa memang ambil masa yang lama.

  5. mrhanafi
    mrhanafi August 19, 2019 at 3:14 am | | Reply

    saya akui bukan mudah untuk menulis walaupun sebaris ayat..

    sebab nak cantikan bahasa dan nak jelaskan maksud setepat yang mungkin

    1. titan
      titan August 19, 2019 at 5:54 pm | | Reply

      Ya.

      Bab nak cantikkan bahasa tu, memang tinggi seninya itu.

  6. ajumohit
    ajumohit August 20, 2019 at 7:41 am | | Reply

    makin berdebar pulak baca entri ni, tengok semua subjek tu. 2 minggu lagi nak upsr, mak abah yang nerves lebih, anak rilex jek hahaha

  7. Wan Zawawi
    Wan Zawawi September 4, 2019 at 2:23 pm | | Reply

    Lama juga tak singgah sini
    Biasa la tu mood menulis dan idea kene ambil masa lebih-lebih lagi di blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.