38 Responses

  1. Nadot
    Nadot August 18, 2019 at 2:37 am | | Reply

    Tahniah weh mampu menulis balik. Dari sehari ke hari nak bukak gak blog, takkuadd lagi 😂😂.

    Tp ko mmg kejam spt biasa 😜

    1. titan
      titan August 18, 2019 at 10:14 am | | Reply

      Masih lagi berlatih untuk lebih kejam.

      Haha

  2. AhmadiKatu
    AhmadiKatu August 18, 2019 at 4:36 am | | Reply

    Benar juga tu tuan. Bukan semua kita dapat memahami Bahasa Melayu dengan betul lebih2 lagi untuk Bahasa Melayu Malaysia yang kita tuturkan seharian 🙂 Mungkin Bahasa Melayu Indonesia kota mereka faham… Apa pun selamat kembali tuan… terus bekarya

    1. titan
      titan August 18, 2019 at 10:15 am | | Reply

      Ya.

      Semoga masih terus untuk lebih gagah berkarya.

  3. reezluv
    reezluv August 18, 2019 at 7:03 am | | Reply

    Ttibe ada entri.ahha.ok nxt post taun dpn ke?🤣

    1. titan
      titan August 18, 2019 at 10:15 am | | Reply

      Mungkin.

      Doakan Gua terus konsisten.

      1. mrhanafi
        mrhanafi September 23, 2019 at 3:30 am | | Reply

        kan..

        saya perlu berlatih dan terus berlatih.

        in shaa Allah saya dan juga bro juga pasti berjaya

  4. dalin
    dalin August 19, 2019 at 2:57 am | | Reply

    Hari2 baca instagram sape rajin tulis situ (yang berkualiti shj) akan dibaca.
    Ada gak jenguk blog ni dah agak cikgu sure bertapa heheh.
    Welkam back!

    1. titan
      titan August 19, 2019 at 5:45 pm | | Reply

      Ya. Nak cari yang berkualiti tu memang susah la.

      Ya. Bertapa memang ambil masa yang lama.

  5. mrhanafi
    mrhanafi August 19, 2019 at 3:14 am | | Reply

    saya akui bukan mudah untuk menulis walaupun sebaris ayat..

    sebab nak cantikan bahasa dan nak jelaskan maksud setepat yang mungkin

    1. titan
      titan August 19, 2019 at 5:54 pm | | Reply

      Ya.

      Bab nak cantikkan bahasa tu, memang tinggi seninya itu.

  6. ajumohit
    ajumohit August 20, 2019 at 7:41 am | | Reply

    makin berdebar pulak baca entri ni, tengok semua subjek tu. 2 minggu lagi nak upsr, mak abah yang nerves lebih, anak rilex jek hahaha

    1. titan
      titan October 28, 2019 at 10:10 pm | | Reply

      Tak lama lagi nak keluar plak result UPSR.

      HAha.

  7. Great Eastern Takaful Kuala Lumpur
    Great Eastern Takaful Kuala Lumpur August 21, 2019 at 6:25 pm | | Reply

    ayat sentap.. ” Sebab diorang betul… ko memang setan..” huhuhuh

    1. titan
      titan October 29, 2019 at 11:32 am | | Reply

      kalau tak cukup sentap, tak tahu la.

  8. MOHD ZARIFF ZAHARI
    MOHD ZARIFF ZAHARI September 4, 2019 at 3:27 am | | Reply

    lama sungguh cikgu menyepi

    1. titan
      titan October 29, 2019 at 11:31 am | | Reply

      Tak pi mana.

      Ada je sini hari-hari.

  9. Wan Zawawi
    Wan Zawawi September 4, 2019 at 2:23 pm | | Reply

    Lama juga tak singgah sini
    Biasa la tu mood menulis dan idea kene ambil masa lebih-lebih lagi di blog

    1. titan
      titan October 28, 2019 at 10:11 pm | | Reply

      Ya.

      Memang lama.

  10. olaoli
    olaoli September 22, 2019 at 3:01 am | | Reply

    eh sama lah…aku pun baru nak menulis balik lepas 6 bulan menyepi.

    1. titan
      titan October 28, 2019 at 10:12 pm | | Reply

      Teruskan menulis eh.

  11. Mohd Ezuddin Jaini
    Mohd Ezuddin Jaini September 25, 2019 at 7:08 am | | Reply

    haluuu geng. lama gila tak baca blog ko.. lama gila siull.. sori BM aku teghok baq hang.

    Teruskan menulis, nanti aku baca lagi.

    1. titan
      titan October 29, 2019 at 11:30 am | | Reply

      Ko yang lama sangat menghilang.

      Aku gi bertapa.

      Haha.

  12. zool
    zool October 1, 2019 at 1:37 pm | | Reply

    Lama ko tak update..
    Ntah kenapa tetiba aku nak singgah sini,,
    ALhamdulillah blog aku sepi tapi update seminggu sekali..
    hahahah

    1. titan
      titan October 28, 2019 at 10:13 pm | | Reply

      Ya. Lama.

      Nanti aku tulis la bila mood mari.

  13. Pendekar
    Pendekar October 2, 2019 at 4:39 am | | Reply

    Baru perasan ko dah udate blog. Lama betul ko tak update blog. Tahniah kerana telah berjaya keluar dari gua.

    1. titan
      titan October 29, 2019 at 11:28 am | | Reply

      Ya.

      MU menang semalam.

  14. seri
    seri October 5, 2019 at 4:20 am | | Reply

    saya juga dari johor…kan skrg bab adap kelaut je memanjang risau tgk bdk zaman skrg.

    1. titan
      titan October 29, 2019 at 11:29 am | | Reply

      Ya.

      Semua orang patut risau.

      Bukan takat mak bapak aje.

  15. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim October 8, 2019 at 8:47 am | | Reply

    Aku ingatkan blog ni tutup gak.. mujur aku tergerak hati nak usha. Sila kembali aktif bro. Banyak blog sekarang dah kelaut ceritanya.. nak baca pun tak ada feel. Blog aku masih cuba untuk elakkan daripada terjerumus ke laut dalam gak. Hahaha

    1. titan
      titan October 28, 2019 at 10:14 pm | | Reply

      Aku tahu.

      Banyak blog dah mati dan takde feel.

      So, teruskan mencari blog yang tak mati.

      Haha.

      Aku?? Masih terus bertapa ni.

  16. sabree hussin
    sabree hussin October 11, 2019 at 3:40 am | | Reply

    Lama hang amik cuti. Income hang dari blog bercuti jugak tak

    1. titan
      titan October 28, 2019 at 10:15 pm | | Reply

      Ada yang cuti. Ada yang tak cuti.

  17. Jebengotai™
    Jebengotai™ October 22, 2019 at 7:09 am | | Reply

    setuju tu..makin ramai yg x reti bahasa melayu..huhu

    1. titan
      titan October 28, 2019 at 10:16 pm | | Reply

      Ya.

      Bila tegur, tahu plak marah.

  18. Naziman Azlye
    Naziman Azlye October 31, 2019 at 5:29 pm | | Reply

    Samalah, saya sendiri pun dah lama tak menulis. Bila ada semangat, datang sekejap, kemudian hilang. hhaahah. Lebih 1 buku sehari tu, saya tak sampai tahap tu lagi, lebih 1 buku seminggu itu iya.

    1. titan
      titan November 5, 2019 at 5:18 am | | Reply

      Kalau dah biasa, takdehal rasanya.

  19. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail November 5, 2019 at 7:41 am | | Reply

    Hahaha….sama laa…Kami nak tulis 1 post sebulan pun payah. Sepatutnya makin tua makin byk masa utk menulis, tapi nmpknya silap. Bab membaca mmg x blh escape – cuma tak mampu habiskan 1 buku sehari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.