Rasanya sejak aku menulis blog secara serius pada tahun 2007 dulu, tak pernah putus lagi bayaran dari program TLA ke akaun paypal aku. Walaupun takdelah banyak yang aku dapat sepanjang tahun 2013 ini, tapi aku bersyukur sangat-sangat. Banyak duit dari TLA yang dah masuk ke poket aku. Hoho..
Kalau nak dikirakan, ini tahun ke 6 kalau aku tak silap. Kalau aku tersilap, mungkin tahun ke 7.
So far, aku dah jarang nampak blogger kita yang masih berjaya buat duit dengan program Text-Link-Ads.com atau TLA ini sejak kebelakangan ini. Mungkin masih ada yang masih setia dan berjaya dapat duit setiap bulan. Tapi kini, memang dah kurang..
Dulu, memang aku rajin join program luar. Sekarang, masih rajin juga. Tapi tidaklah serajin macam masa aku muda-muda dulu..
Biarlah budak-budak zaman ini yang mempeloporinya. Aku dah penat.
Penat. Betul, aku dah cukup penat.
Ini waktu korang. Waktu korang untuk bersinar pula. Zaman aku mungkin dah berlalu.
Biarlah aku berehat sambil menikmati semangkuk cendol banting..
4,288 total views, 1 views today
makin lama, makin berisi bro..:-p
dalam penat2 tu tangan masih lg mengorak langkah menguji iklan2 ni.. haha.. cayalah bro..
Tak pernah join TLA 🙂
Memberikan hasil yang amat lumayan…
penat menabur benih ya bro, sekarang tinggal menuai hasil 🙂
orang lame berpengalaman mmg patut dpt byk laa.. good luck 🙂
Emm tanpa bantuan mereka yang berpengalaman tak mungkin kami orang baru mampu dapat monopolinya…hehe