15 Responses

  1. Amir
    Amir March 15, 2013 at 10:46 pm | | Reply

    baru tau heamhanna pun kena. patutu la dah lama x nampak. slalu dulu slalu je kna ping

  2. effort lab
    effort lab March 16, 2013 at 7:14 am | | Reply

    ada la tu mana2 pihak yg buat filem bagi amaran. memang susah kalau dah main kes hak cipta ni. 🙄

  3. auc
    auc March 16, 2013 at 8:40 am | | Reply

    dah tutup baru tau huh!

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin March 16, 2013 at 11:46 am | | Reply

    Aku lak baru tau ada web teamhanna ni. Ketinggalan betul.

  5. Juan
    Juan March 16, 2013 at 1:04 pm | | Reply

    dulu dulu aku rajin la down load, skrg x lagi, aku layan drama ongputih ja selalu melalui torrent, heheh

  6. Hafizul
    Hafizul March 16, 2013 at 4:21 pm | | Reply

    Hahaha..tak pernah sampai lagi kat teamhanna ni..

  7. fariq
    fariq March 16, 2013 at 8:15 pm | | Reply

    dulu2 suke la donlod kat teamhanna tu.. sejak penuh dgn iklan memang tak dah nak donlod kat situ.. kekeke.. better tgk online je sng, takyah nak pikir2 pasal donlod ni..

  8. Ladfe Amir
    Ladfe Amir March 16, 2013 at 9:09 pm | | Reply

    jarang jenguk di situ. selalu download kat forum english je

  9. Oneblogsocial
    Oneblogsocial March 17, 2013 at 12:49 am | | Reply

    Kena hati hati kalau dah bicara Hak Cipta,

  10. suri
    suri March 17, 2013 at 2:32 pm | | Reply

    kita tak kenal web tu heee.. 😕

  11. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 18, 2013 at 12:41 am | | Reply

    Hmmm… mcm mana boleh sampai sini lak? mana blog cendol ehhh? :mrgreen:
    Apa-apa pun, kawe bab mendownload ni kureng pengetahuan. So agak tidak kenal teamhanna ni. Yg kenal tu, tak mahu buat kenduri arw.. ker? 😀

  12. Mus
    Mus March 18, 2013 at 5:40 pm | | Reply

    pernahlah juga download beberapa movie..

  13. Lynn
    Lynn March 19, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    Patah tumbuh hilang berganti Titan 😉
    Esok-esok banyak la website baru untuk download menggantikan teamhanna yang dah terkambus tu.

  14. cik tom
    cik tom May 26, 2013 at 11:06 pm | | Reply

    sedih jgk..dl slalu pi downlod kt situ..huhu

  15. cik tom
    cik tom May 26, 2013 at 11:08 pm | | Reply

    eh try boleh bkk lg tp suh like fanpage kl nak akses..ntah btul x..mls gak dh ngantuk..terus pangkah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.