11 Responses

  1. fyna
    fyna April 13, 2013 at 3:46 pm | | Reply

    hehehe… betul tue. macam comel je tajuk nih. 😉

  2. ahmadyani
    ahmadyani April 14, 2013 at 3:36 am | | Reply

    Bila kerja kuat menggunakan tenaga fizikal, elok makan banyak lemak. Kalau kerja guna otak sahaja, fizikal kurang guna, makan sikit sahaja lemak. Kalau aksesori badan sakit, bukan boleh ganti macam tu sahaja macam aksesori kereta. Jadi makan lemak kenalah berpada-pada….

  3. thaqibzaki
    thaqibzaki April 14, 2013 at 7:57 am | | Reply

    Lemak jahat aku cuak ni. Dah le aku ni kurus. kurang lakukan aktiviti. Takut ada lemak tepu dalam salur darah je. Tak pasal pasal boleh sakit jantung tibe tibe. haaa.

  4. Denaihati
    Denaihati April 14, 2013 at 2:17 pm | | Reply

    biasa sebut lemak je, fikir yang kurang elok untuk makan je, tapi itulah dia, yang tak elok tu yang sodap…heee
    yang penting kawal dan kawal.

  5. khairul asrol
    khairul asrol April 14, 2013 at 6:52 pm | | Reply

    fuiyoo. lemak susu bagus kott. 😆

  6. hafiz
    hafiz April 15, 2013 at 4:13 am | | Reply

    macam pakar pemakananlah

  7. Hafizul
    Hafizul April 15, 2013 at 4:37 am | | Reply

    Mungkin badan masih sihat dan belum mengambil kisah sangat bab lemak ni..emm kalau macam tu lepas ni kena pilih la mana yang baik dan mana yang jahat.,.

  8. Bean Moreno
    Bean Moreno April 15, 2013 at 5:18 am | | Reply

    biarkan je diorang fight! tengok siapa menang baik ke jahat hehe

  9. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 15, 2013 at 6:16 am | | Reply

    yes belajar sains cikit huhu, lemak tu lah sedap dimakan tapi ialah raksasa yg perlu ditewaskan huhu

  10. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 15, 2013 at 8:21 am | | Reply

    Lemak baik kalau dapat payment bila makan-makan free lagi best… hohoho

  11. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 3:34 pm | | Reply

    masalah aku bila dah di depan makanan yang best2, dah tak ingat lemak baik dan lemak jahat dah.. aku sental jer semua.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.