66 Responses

  1. hafizrahim
    hafizrahim May 29, 2013 at 8:08 am | | Reply

    Biasalah bro..mana2 pun mesti ada orang cakap belakang pnye..hati orang lain2..cuma hati aku bersih sikit sebab tak hisap rokok..kekeke

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 9:53 am | | Reply

      eh.. kira hati aku pon bersih la.. aku x isap rokok

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 29, 2013 at 11:48 am | | Reply

        maknanya gua pon samalah.. tak isap jugak..

        1. Khairul Zamri
          Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:39 am | | Reply

          samalah bersih gak :mrgreen:

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 29, 2013 at 8:49 am | | Reply

    itu la dikatakan manusia…

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 9:54 am | | Reply

      manusia mudah lupa dan alpa 🙂

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 29, 2013 at 12:36 pm | | Reply

        suka sangat minum air ada semut.. tu lupa

        1. Khairul Zamri
          Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:42 am | | Reply

          tak kena semua minum air masak 😎

  3. Hafizul
    Hafizul May 29, 2013 at 9:14 am | | Reply

    Seronok baca artikel ni..santai jer..namun ada mesejnya..tak yah dengki dengko la..baik tumpukan pada blog..mana tahu satu masa nanti boleh setaraf dengan lelaki kacak dari banting tu..hehehe

    * Serius…nak usaha sampai setaraf dengan lelaki kacak dari banting tu..Paling busuk pun, sipi-sipi tak apa doh..
    * ha ah..memang pun..tu sebab saya malas post dekat FB..sepi tanpa like sepi tanpa komen, senyap terus dari share..Hahaha..bila dah famous, kita post dekat wall “hari ni mandi sekali jer” pun ada yang LIKE….Ini normal gak kan?hahaha..

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 9:55 am | | Reply

      ambe setuju dengan deme 😉

      1. Khairul Zamri
        Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:42 am | | Reply

        ambe pun setuju jugak

  4. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 29, 2013 at 9:32 am | | Reply

    samada org suka kita atau sebaliknya, hidup ini perlu diteruskan ..
    so sepak tepi je org2 yg cuba menganggu jalan kita.. ha.ha.ha

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:45 am | | Reply

      setuju tu bro, abaikan saja :mrgreen:

  5. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 29, 2013 at 9:47 am | | Reply

    camane ye boleh manage blog byk2 ni. sy dah cuba tp mcm gagal je rasanya. dgn biz online lagi nak maintain

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 9:56 am | | Reply

      hahahaha.. en titan ni ada skill yg tak terkalah kot.. ke dia pakai khadam?

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 29, 2013 at 12:37 pm | | Reply

      ha itu la rahsia kuasa cikgu titan… ada satu pon tak terjaga ek.. ahhaa

    3. suri
      suri May 29, 2013 at 2:20 pm | | Reply

      hairul haaaa sepak tepi jer bagus gak ayat tu hee aku suka nghiii..buat derk jer klu layan sy akan migren balik..

    4. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:53 am | | Reply

      baca teknik SEO merah jambu kt entri sy hehee

  6. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 29, 2013 at 9:47 am | | Reply

    org jiwe sensitip mcm sy mmg mudah tersentap klu dpt komen cilaka

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 9:57 am | | Reply

      hehehehe.. bahaya tu.. blh lari mood menulis tuuu

    2. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:53 am | | Reply

      elakkan daripada terkena hehe

  7. sohoque
    sohoque May 29, 2013 at 9:52 am | | Reply

    iri hati nak turut berjaya itu sifat positif bro. gua pun tgh iri hati ngan lu ni.. 😛

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 29, 2013 at 12:38 pm | | Reply

      toksa iri hati.. hiris je hati tu.. ahahhaa

      tapi tegur cikgu titan ni rileks je sbb tu dr jiwa dia. hahaha

    2. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:54 am | | Reply

      jgn iri hati tapi ada keinginan hati hehe

  8. cik tom
    cik tom May 29, 2013 at 11:13 am | | Reply

    tu maknanya titan makin femes…ala2 retiss gitu..
    setiap apa yg dibuat diperhatikan..
    em ke sengaja nak bagi lu sentap..guna taktik berani komentar? hehehe….
    cool2 lu kan kacak..lelaki kacak tue cool~~~~ 😎 😎 😎

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:55 am | | Reply

      betul tu makin femes makin org beri perhatian haha

  9. AkmaOmar
    AkmaOmar May 29, 2013 at 12:21 pm | | Reply

    Retis mmg cam tu.

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:55 am | | Reply

      penangan jadi panel aritu haha

    2. hafizmd
      hafizmd May 31, 2013 at 8:23 am | | Reply

      hehe..biasalah…ada yg tak puas..

      biaq p lah

  10. abangensem
    abangensem May 29, 2013 at 12:53 pm | | Reply

    Lu memang cilako la Bro.. heh heh heh.

    1. eyriqazz
      eyriqazz May 29, 2013 at 1:38 pm | | Reply

      Cilako or cikaro ae? hIK3…

      1. suri
        suri May 29, 2013 at 2:21 pm | | Reply

        ha tu bahasa mana hrr..kalau ikut bahasa melaka mmg agak keras sikit 🙂 :mrgreen:

        1. Khairul Zamri
          Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:56 am | | Reply

          celaka-celaka nie memang bahasa biasa kt melaka haha

    2. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 10:24 am | | Reply

      wah, ini teguran terlampau celaka!!! 😆

  11. TehR
    TehR May 29, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    siapa tu yang sudah bikin hangat stadium?
    relek la
    jangan main baling batu

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:56 am | | Reply

      kucinglaa berak atas padang

      1. hafizmd
        hafizmd May 31, 2013 at 8:25 am | | Reply

        kucing jugak yg bersalah..hahaa

    2. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 10:25 am | | Reply

      aik, bab bola pon sembang sini. manala tak meletop blog ni

  12. Mus
    Mus May 29, 2013 at 4:29 pm | | Reply

    bro jan dah femes..
    update status di FB dengan taip ‘ABC” jer pun, pasti yang komen dan like.. 😆

    1. Mus
      Mus May 29, 2013 at 4:29 pm | | Reply

      bro *kan dah femes..

    2. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:57 am | | Reply

      ABC = aku buat cendol yeahh

      1. sohoque
        sohoque May 30, 2013 at 10:26 am | | Reply

        ABC = aku belanja cendol bro.. heheheh

        1. hafizmd
          hafizmd May 31, 2013 at 8:24 am | | Reply

          no no

          ABC= Asal Bukan Cela**

  13. reezluv
    reezluv May 29, 2013 at 5:12 pm | | Reply

    hurm..moga aku makin kacak dari ko selamanya..ahaaha..

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:57 am | | Reply

      tak mungkin hahaha

  14. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim May 29, 2013 at 5:26 pm | | Reply

    Kesabaran membuahkan hasil. Ada banyak maksud entri ni.

    Berblog memang kena banyak bersabar dan konsisten.. tapi bab konsisten dan sabar tu yang payah.

    Apa pun, teruskan usaha Bro Titan. Insya-Allah lepas ni, dapat RM5 angka sebulan. Dan jangan lupa belajanja gua cendol banting.

    Haha 😀

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:59 am | | Reply

      belanje gua sekali haha

  15. nazray
    nazray May 30, 2013 at 1:21 am | | Reply

    entry panas berbisa ni. sape terasa yer… hehehe

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 10:00 am | | Reply

      terasa gak nie haha

  16. effort lab
    effort lab May 30, 2013 at 4:39 am | | Reply

    bila dah ada nama, entri bangun pagi gosok gigi pun ada org komen. biasala tu. bukan senang nak senang kan. 😉

    *nak ngumpat sikit. sebelum ni kami ada la komen kat beberapa blog yg femes amos. kami punya komen tuan dia buat tak hirau pun, kadang2 tak approve, mungkin kami menghuduhkan ruang komen blog dia. tapi bila titan tinggal komen, siap reply pepanjang, ada smile lagi tu. sentap la jugak. niat nak berkawan tapi takpe la. bukan rezeki kami. kan kan.

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 10:01 am | | Reply

      pastu ramai lak yg like haha

    2. onlajer
      onlajer May 30, 2013 at 10:05 am | | Reply

      macam ni nak jadi popular juga le haha

    3. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 10:27 am | | Reply

      ini bro titan tatak sombong munyer!!!

    4. hafizmd
      hafizmd May 31, 2013 at 8:26 am | | Reply

      penangan blogger kental mmg kuatkan?

  17. topo
    topo May 30, 2013 at 5:35 am | | Reply

    aku dulu selalu tegur ko kat facebook ko tak balas pon balik haha

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 10:01 am | | Reply

      samalah gua pun

    2. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 10:28 am | | Reply

      dulu dia blom jd retis bro.. 😆

  18. sukma
    sukma May 30, 2013 at 8:35 am | | Reply

    pijak semut tak mati….depan cakap lain belakang lagi lain-lain…
    tegur berkias tu menyakitkan tetapi kita puas…betul tak..?

  19. Joe
    Joe May 30, 2013 at 9:17 am | | Reply

    Buat baik dibalas baik,
    Buat jahat jangan sekali.

    1. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 10:29 am | | Reply

      baiki sikit:
      Buat baik dibalas baik,
      Buat jahat sekali sekala… ahaks

  20. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 30, 2013 at 9:38 am | | Reply

    haha sampai celaka kena tu

  21. Alin Marlini
    Alin Marlini May 30, 2013 at 9:56 am | | Reply

    saya baru je kena marah dgn kata2 kurang manis tp mls nak layan

    1. Khairul Zamri
      Khairul Zamri May 30, 2013 at 10:03 am | | Reply

      sabar yea kena banyak bersabar kita nih

  22. onlajer
    onlajer May 30, 2013 at 10:03 am | | Reply

    masa belum popular sorang pun tak nak singah ya.

  23. wandisini
    wandisini May 31, 2013 at 4:11 am | | Reply

    ..dah tua-tua baru orang kenal..
    pedulikan itu semua cikgu. kalau tak suka, cari lah blog lain untuk dibaca. tak nak baca blog, bole datang blog aku..kan..kan…an.. 🙂

  24. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 31, 2013 at 8:29 am | | Reply

    Ye la kan… skang nie je baru ko nak masuk dunia mainstream je kan… dulu underground…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.