25 Responses

  1. onlajer
    onlajer July 18, 2013 at 2:42 am | | Reply

    Lu bila lagi haha

  2. sohoque
    sohoque July 18, 2013 at 2:47 am | | Reply

    Lu mau bersanding dgn dua2 bini sekali ka? hehehe

    *** duit tu tak masuk akaun maybank gua bro.. ke lu masuk ke akaun swiss bank gua..? hehehehe

  3. azwan
    azwan July 18, 2013 at 2:58 am | | Reply

    hot topik ni..boleh selit lagi tu titan…hebat !

  4. kakiblog
    kakiblog July 18, 2013 at 3:03 am | | Reply

    rezeki masing-masing bro..

  5. Juan
    Juan July 18, 2013 at 3:17 am | | Reply

    bagi aku ni entry seo nih, hehehe

    1. encikarman
      encikarman July 18, 2013 at 5:31 am | | Reply

      hehe.. pantas berita ni, dan di selit juga aff link.. cam ni cara en. titan rupanya.. hehe

  6. Akuro San
    Akuro San July 18, 2013 at 4:14 am | | Reply

    Allah~ punyalah lama aku tak update blog~ sampai Ashraf Muslim yg ada bini sorang, dah jadi bini 2 org… 😯

  7. encikarman
    encikarman July 18, 2013 at 5:29 am | | Reply

    wahh.. hebat dia sanggup jaga 2 isteri.. byk tanggungjawab woo…

    p/s; bagi yg belum ada satu isteri lagi, kena usaha lebih skit.

  8. fyzal
    fyzal July 18, 2013 at 5:48 am | | Reply

    nama pun jodoh. sapa boleh halang kan?

  9. reezluv
    reezluv July 18, 2013 at 7:20 am | | Reply

    hahaaha..kelakar beb…kawin dulu beb baru rasa apa yang Asyraf tu rasa beb.. :mrgreen:

  10. blackrosehunter
    blackrosehunter July 18, 2013 at 7:24 am | | Reply

    berita pun dah keluar dah yang dia dah kahwin dua.

  11. Faizal Fredley
    Faizal Fredley July 18, 2013 at 8:43 am | | Reply

    bro bila lagi..hehehe..jejaka idaman ramai gadis gadis nih

  12. zool
    zool July 18, 2013 at 9:00 am | | Reply

    nanti lu hamil baru dia beli kot

  13. hafizmd
    hafizmd July 18, 2013 at 10:21 am | | Reply

    doakan yg terbaik utk dia…

    ini saje pesanan wakil persatuan lelaki kacak..hehehehe

  14. MyRitz
    MyRitz July 18, 2013 at 1:42 pm | | Reply

    dia nak lawan ngan UAI kot nie hahahaha….

  15. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul July 19, 2013 at 12:44 am | | Reply

    Bro bab zuriat ni bukan kerja manusia.
    Buat anak tiap-tiap hari pun kalau Allah kata tak jadi.. Bukan kuasa kita. Baca buku, makan akar kayu, buat itu ini sekalipun, itu cuma usaha manusia. Waima kawin 10 pun kalau Allah tak izin.. mustahil kita boleh dapat zuriat. Itu cuma alasan semata.

  16. Terbelog
    Terbelog July 19, 2013 at 5:07 am | | Reply

    Bernafsu juga dia kawin dua…berani2!

  17. suri
    suri July 19, 2013 at 8:49 am | | Reply

    selitkan ebook mmg hebat! :mrgreen:

  18. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah July 20, 2013 at 3:40 am | | Reply

    betul tu en.titan. jagan malukan persatuan lelaki kacak. 😀

  19. Hafizul
    Hafizul July 20, 2013 at 5:47 am | | Reply

    Emm berani dia ni..haha..mujurlah saya jenis setia..kahkahkah

  20. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ July 20, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    semoga berbahagia ashraf muslim dan isteri2 hingga ke syurga… aminn..

  21. PakarNiaga.com (AMIN)
    PakarNiaga.com (AMIN) July 21, 2013 at 3:37 am | | Reply

    “Melayu Boleh Kahwin Dua”

    Dah rezeki dia dapat kahwin dua.. @Alhamdulillah syukur ~~

    Syukurlah kerana jodoh & pertemuan itu telah diatur &
    ditentukan Allah s.w.t..

  22. sendiriDOTnet
    sendiriDOTnet July 21, 2013 at 3:59 am | | Reply

    fuh..semangat betui…semoga jalankan amanah yg diberikan dgn betull:)

  23. Ladfe Amir
    Ladfe Amir July 21, 2013 at 3:38 pm | | Reply

    dah rezeki beliau dapat beristeri lebih dari sorang.semoga beliau berjaya menghadapi cabaran yg belum tentu berjaya dilakukan oleh lelaki lain

  24. Hamid
    Hamid July 22, 2013 at 7:02 pm | | Reply

    Kena coba dlu baru tau..=D╋╋ム ╋╋ム ╋╋ム =)). Cobaan kepada asyraf muslim,bapak mertua dah melenting.. Tak gentlemen la bro kawen kt siam,kalau ikut sunah nabi tak da kawen lari.. Nabi gentlement!haha

Leave a Reply to fyzal Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.