24 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki September 26, 2013 at 8:32 am | | Reply

    syukur bro..rezeki masyuk lagi

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 6:57 am | | Reply

      Syukur, mudah-mudahan..dapat lagi. hehe

  2. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 26, 2013 at 8:42 am | | Reply

    Tahniah ! dapat lagi, bersyukurlah…!

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 7:13 am | | Reply

      Ya. Gua bersyukur sangat.

      Moga-moga dapat lagi hari ini. 😉

  3. onlajer
    onlajer September 26, 2013 at 8:43 am | | Reply

    yeah gua dah habis fikir dah bro hehe

  4. hafizrahim
    hafizrahim September 26, 2013 at 9:53 am | | Reply

    dapat lagi ye..memang berbisa umpan lu bro

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 7:17 am | | Reply

      Bahaya umpan berbisa. Gua guna umpan sedap aje.. hehe 😈

  5. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 26, 2013 at 11:18 am | | Reply

    Tahniah lagi.. dan lagi…

  6. anuar
    anuar September 26, 2013 at 12:26 pm | | Reply

    Cayok2.. dah semakin hampir dapat 100 komisyen dari Job Di rumah..

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 6:33 am | | Reply

      Yap, mudah-mudahan akan dapat lagi banyak-banyak kali.

      Aminn.. :mrgreen:

  7. hafiz
    hafiz September 26, 2013 at 12:36 pm | | Reply

    50 tu sikit je berbanding dengan apa yg bakal terjadi

  8. khairul asrol
    khairul asrol September 26, 2013 at 3:03 pm | | Reply

    modal RM50 ringgit tu apa lah sangat kann. 😎

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 7:30 am | | Reply

      dah balik modal berkali-kali. hehe.. 😆

  9. zool
    zool September 27, 2013 at 12:37 am | | Reply

    banyak kali dapat tu.. dah lama balik modal RM50 tu kan

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 27, 2013 at 2:25 am | | Reply

      setuju tu.. dah balik modal..

    2. titan
      titan September 27, 2013 at 7:33 am | | Reply

      Yap, dah bali modol lama dah.

      hehe.. :mrgreen:

  10. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 27, 2013 at 2:23 am | | Reply

    Terbaik la sifu titan..

  11. suri
    suri September 27, 2013 at 4:24 am | | Reply

    jom buat jangan duduk sahaja 🙂

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 7:36 am | | Reply

      Betul, kalau nak duduk. Duduk sambil buat kerja.

      Baru ada hasil. hehe

  12. faizal
    faizal September 27, 2013 at 4:54 am | | Reply

    memang hebat..tahniah

  13. Joe
    Joe September 27, 2013 at 5:15 am | | Reply

    Bulan depan dapat la capai sasaran 100. At lease dapat 5-6 tiap miggu.

    1. titan
      titan September 27, 2013 at 7:35 am | | Reply

      Hoho..

      kalau dapat 5 sales sebulan pun dah cukup bersyukur dah bagi aku. Tak larat dah sebenarnya nak menjawab bila ada orang email tanya macamm-macam. 😉

  14. Hafizul
    Hafizul September 27, 2013 at 6:46 pm | | Reply

    Emm tahniah2..hahaha..lepas ni pass kat saya pulak ekk..kahkahkah

  15. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 28, 2013 at 2:26 pm | | Reply

    ia akan masuk lagi dan lagi dan lagi hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.