Ya.
Dapat lagi komisen jobdirumah. Yehh!
Semalam dapat, hari ini pun dapat. Yang berbezanya, semalam dapat lambat, hari ini depa bayar laju sikit. Oklah tu. Sekurang-kurangnya, program Jobdirumah ini masih tegar membayar mereka-mereka yang berjaya membuat jualan melalui program affiliate mereka.
Seperti yang korang semua tahu, ada 1001 macam cara untuk buat duit dengan Jobdirumah. Salah satunya adalah melalui program affiliate mereka. Kita join dan kita promosikan program Jobdirumah. Cara yang kedua, agak popular juga dan ramai yang dah berjaya. Iaitu membuat kerja yang ditawarkan oleh pihak Jobdirumah. Pihak Jobdirumah bertindak sebagai orang ketiga dan memberitahu mana-mana kerja yang boleh kita buat. Yang membayarnya bukan pihak Jobdirumah, tetapi advertiser ataupun pihak yang menawarkan kerja tersebut. Pihak Jobdirumah hanya berfungsi sebagai penyampai sahaja.
Cara yang ketiga adalah kelangsungan dari apa yang korang belajar dari pihak Jobdirumah. Cara ini, aku kuat mencadangkan bahawa korang ada website atau blog. Aku lebih prefer dengan blog. JIka kita ada blog yang kuat dan hebat, lebih senang untuk buat duit melalui cara ketiga ini. Selalunya, bila aku dah buat kerja dari pihak Jobdirumah dulu, ada adveriser yang menghubungi aku semula untuk bagi job-job baru yang harganya pasti lebih lumayan. Ada yang sampai beratus-ratus ringgit dan beribu. Disini, korang kena pandai rebut dan cari peluang yang sebenarnya memang sudah terhidang didepan mata. Nak atau tak nak sahaja sebenarnya.
Okeh.
Itu sahaja tips untuk hari ini.
Moga-moga ini dapat beri korang sedikit pencerahan bagaimana hendak buat duit melalui program Jobdirumah.
Boleh daftar juga jika berminat.
- Daftar disini laju-laju – DAFTAR JOBDIRUMAH
** Untuk tahu trik dan teknik bagaimana aku boleh dapat melebihi 100 kali dari program Jobdirumah dan program affiliate yang lain, boleh dapatkan kitab Teknik SEO Merah Jambu yang aku sendiri tulis. Baca pengalaman aku, tiru teknik aku dan buat kerja. Insya-Allah, sedikit sebanyak akan membuka mata korang untuk lebih berjaya untuk buat duit diinternet ini.
Ps: Nak buat duit, kena buat kerja. Duit tak jatuh sejelepok depan sejadah lepas kita berdoa. Mesti buat kerja. Allah jadikan semua benda kat dunia ini dengan sebab-sebabnya. Tak ada yang sia-sia punya. Kita sedar tak sedar sahaja sebenarnya. Rezeki Allah dah bagi depan mata. Betul tak?
3,292 total views, 1 views today
terbaik bro…nnt belanja cendol pulut satu 😆
ehh..
bukan hang ke patut belanja aku?
Boleh belanja jika sifu dapat macam ni selalu.. 😆
tahniah 😀
terlepas kenduri bro yg ke 100 dulu hehehe
kenduri dah habis.
haha. 😆
tahniah dan terbaik,
saya baru dapat payment ke 3 daripada jobdirumah
🙂
Nak dapat lebih lagi kena dapatkan buku sifu jika macam tu.
Tahniah dah dapat banyak jualan tuan AF.
dah lama tak buat kerja..sebab tu payment dari JDR ni tak masuk..hehe
Aku tengah cari momentum untuk start balik JDR..tak datang2 lagi..hehe