29 Responses

  1. Siti travelog
    Siti travelog April 21, 2015 at 7:29 pm | | Reply

    Tahniah Titan. Lagi satu yang baru kau menang ialah contest Japan Bajet Trip tu, among top 3.

    1. titan
      titan April 23, 2015 at 8:16 pm | | Reply

      Yang tu..

      menang pun, susah gak nak gi.

      Masa tu sibuk dan offer tu pun tak lama.

  2. ajumohit
    ajumohit April 22, 2015 at 1:29 am | | Reply

    tahniah!!! dah lama tak singgah sini, blog pun dah mobile friendly

    1. titan
      titan April 23, 2015 at 8:24 pm | | Reply

      Lama sangat gi bertapa ni kannn..

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki April 22, 2015 at 1:45 am | | Reply

    tahniah bro..hebat bro siap dah buat ramalan tuh…gua pun tak jangka gua tersenarai sbg pemenang…tapi gua dah agak lu akan menang

    1. titan
      titan April 23, 2015 at 8:25 pm | | Reply

      itu bukan ramalan.

      itu teka-teki namanya.

      Haha..

  4. Hafizul
    Hafizul April 22, 2015 at 2:00 am | | Reply

    Pondok kecil tang mana pergi masa ni ekk? Hahaha..tahniah semua..korang memang ohsem..haha

  5. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz April 22, 2015 at 3:21 am | | Reply

    Bila punya contest ni, tak tahu pun..haha
    Tahniah sebab menang. Dah lama tak ping kat Blogr tu.. Hehe memang tak uptodate lah

    1. titan
      titan April 23, 2015 at 8:27 pm | | Reply

      Bulan Januari hari tu.

      Run sebulan aje kontest ni.

      Korang tak perasan kot.

  6. onlajer
    onlajer April 22, 2015 at 7:28 am | | Reply

    tak perasan pulak ada kontest ini,
    apa pun taniah untuk pemenang nya

    1. titan
      titan April 23, 2015 at 8:28 pm | | Reply

      Memang la.

      Sebab aku tak pernah beritahu pun. Haha..

  7. diana
    diana April 22, 2015 at 7:47 am | | Reply

    Wah tahniahhh!!!

  8. MNH
    MNH April 23, 2015 at 3:13 am | | Reply

    tahniah Encik Titan…

    1. titan
      titan April 25, 2015 at 6:51 am | | Reply

      Ya.

      Tahniah kepada encik titan dan para pemenang semua.

  9. si bongkok
    si bongkok April 23, 2015 at 6:49 am | | Reply

    Best ayat en titan yang ni…

    Seperti yang DIDUGA..

    Tahniah bro! Kalo tak menang bukan en titan namanya… 🙂

    Buat bro BL anda semakin hebat dan semakin mencabar en titan.. 🙂

    Buat yang lain, tahniah diucapkan.

    1. titan
      titan April 23, 2015 at 8:30 pm | | Reply

      Tak ramai yang bersaing kot.

      Hoho..

  10. jannah PS Low
    jannah PS Low April 23, 2015 at 1:18 pm | | Reply

    tahniah pada semua pemenang

  11. nikkhazami
    nikkhazami April 23, 2015 at 2:09 pm | | Reply

    tahniah! juara tu.. jap, bila masa contest ni?. haha

    1. titan
      titan April 23, 2015 at 7:56 pm | | Reply

      Ada.

      bulan 1 hari tu.

      Tak tahu ke?

  12. Nor Hafizah
    Nor Hafizah April 23, 2015 at 11:34 pm | | Reply

    Tahniah bro..Memang kedua-duanya layak untuk dipilih sebagai Johan dan Naib Johan..:)

    1. titan
      titan April 25, 2015 at 6:52 am | | Reply

      Yap.

      Tahniah kepada mereka berdua.

  13. Sani Yunus
    Sani Yunus April 26, 2015 at 10:52 am | | Reply

    Terbaik lah boss Titan ! Memang Champion

    1. titan
      titan April 27, 2015 at 12:10 am | | Reply

      Terima kasih.

      Hehe..

  14. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 26, 2015 at 12:25 pm | | Reply

    You’re the champion…congratulation En.Titan

    1. titan
      titan April 27, 2015 at 12:09 am | | Reply

      Ya.

      Saya tahu yang saya ni memang seorang champion yang seksi dan comel.

  15. Sani Yunus
    Sani Yunus April 26, 2015 at 2:33 pm | | Reply

    Tahniah kepada yang berjaya. Pandai cari peluang dan ruang untuk joint contest…

    1. titan
      titan April 27, 2015 at 12:08 am | | Reply

      Ya.

      Kena pandai cari. Baru la ada peluang nak menang.

  16. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit April 27, 2015 at 4:34 pm | | Reply

    Okay. Waktu ni belum bangun tidur lagi… Ni dah bangun bolehlah join macam2 contest lepas ni. 😉

  17. Sani Yunus
    Sani Yunus May 7, 2015 at 5:06 pm | | Reply

    Tahniah kepada yang berjaya.. Ada peluang nanti gua pun nak try test power pulak..:-)

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.