62 Responses

  1. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 30, 2013 at 6:12 pm | | Reply

    Fuhh panjang lebar dan aku hadam habis2.. terima kasih bro atas teguran.. Akhirnya penantian selama ini terbalas.. yeah.. Kami akan cuba tonjolkan yang terbaik, bukan masa ni.. Ya betul kami perlukan ruang dan masa 🙂 apa pun teguran ni sangat membina..

    1. titan
      titan September 30, 2013 at 7:38 pm | | Reply

      Tak apa, ambil masa selama yang korang mahu. Hehe..

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:26 am | | Reply

      Insyallah boleh pergi jauh klinik cinta jika ikut teguran sifu titan ni..

  2. AUC
    AUC September 30, 2013 at 6:16 pm | | Reply

    huh macam surat cinta je ni… 🙂

    1. titan
      titan September 30, 2013 at 7:39 pm | | Reply

      Haha..

      Aku dah terbiasa tulis surat cinta panjang-panjang..

      1. hafizmd
        hafizmd October 3, 2013 at 6:52 am | | Reply

        itu sape2 pun boleh tau…lu mmg terer bab2 ayat2 ni…hehe

  3. faizal
    faizal September 30, 2013 at 9:46 pm | | Reply

    komen sebegini memang bagus sekali..walau Tuan komen dekat blog Klink Cinta tetapi manfaatnya untuk semua blogger termasuk saya.

    terima kasih.

    kadang-kadang, komen biar terasa baru ada anjakan paradigma…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:31 am | | Reply

      betul tu. boleh di jadikan panduan untuk semua yang baru nak berusaha.

    2. titan
      titan October 2, 2013 at 7:59 pm | | Reply

      Gua tegur apa yang gua nampak.

      Tak semestinya apa yang gua tulis ni betul. Mungkin ada yang silap kat mana-mana.

      Harap diorang leh terima lah. hehe :mrgreen:

  4. ajumohit
    ajumohit September 30, 2013 at 10:04 pm | | Reply

    panjangnya review, klu tuan belog baca memang seronoklah nak improve blog klinik cinta ni 😉

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 8:00 pm | | Reply

      Ingat nak tulis pendek-pendek aje, sekali bila tengok balik.

      Ya, gila panjang punya artikel nih. haha.. 😈

  5. kak ina kl
    kak ina kl September 30, 2013 at 10:36 pm | | Reply

    fuhyooo penat baca tapi menarik..good job..kalaulah suruh kamu review blog akak mesti best kan..

    1. titan
      titan October 1, 2013 at 12:40 am | | Reply

      Tak berani tegur. Nanti ramai makcik-makcik datang backup..

      hoho.. 😳

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:33 am | | Reply

        hehehe..betul tu..

  6. pahan
    pahan September 30, 2013 at 10:39 pm | | Reply

    sentap gua baca 😛

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 8:03 pm | | Reply

      apa yang sentapnya nih. hehe..

  7. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia September 30, 2013 at 11:12 pm | | Reply

    ni kalau suruh cik titan review blog FA,konpem meleleh panjang… ==’ 😕

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 8:03 pm | | Reply

      apa pasal plak boleh melelehnya??? 😐

  8. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 30, 2013 at 11:39 pm | | Reply

    terbaik bro aku suka, suka dan suka semuanya bisa dipertingkatkan lagi inysaAllah bro tak puas membaca review ini, antara review yang akan dijadikan panduan.

    Sejujurnya aku tak nampak pun bahagian bro kondem pun semuanya berbentuk nasihat kalau orang tak faham gaya bro mmg cakap kondem.

    Terima kasih join – salute + tabik spring 🙂

  9. nabila biela
    nabila biela September 30, 2013 at 11:45 pm | | Reply

    huwaaa..mmg sentap abis..hehe..tq join en. titan 😉

  10. onlajer
    onlajer September 30, 2013 at 11:53 pm | | Reply

    oh kejamnya kau ni bro hehe, tapi takpelah kejam untuk kemajuan ok apa ya tak

    1. Naziman Azlye
      Naziman Azlye October 2, 2013 at 4:13 am | | Reply

      Sekali sekala kejam takpa. hahaha

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki September 30, 2013 at 11:57 pm | | Reply

    terbaik bro..ini bukan kondem ini nasihat…dan banyak benda yang bro sebut mmg bermain dalam benak fikiran gua selama ini..dan itu yang membuatkan gua tercari-cari arah nak mendaki gunung yang mana satu…

    p/s: serius gua nak tanya ni..bro Titan berapa kali dh putus cinta..hahahah

    1. titan
      titan October 1, 2013 at 12:39 am | | Reply

      Berapa kali gua putus cinta?

      Haha..gua sendiri susah nak cakappp.. 😐

      1. blogger lelaki
        blogger lelaki October 1, 2013 at 5:43 am | | Reply

        bro sila jawab dgn ikhlas..hahaha..adakah ada kena mengena dgn salju di blog bro ni :mrgreen:

  12. Anuar
    Anuar October 1, 2013 at 12:05 am | | Reply

    Good Luck encik Titan.. Entri dah mantap ni… Ada harapan nak menang…

  13. hafizrahim
    hafizrahim October 1, 2013 at 12:22 am | | Reply

    Review ikhlas dari ko memang best baca bro. Terbaik.

  14. cikgu naman
    cikgu naman October 1, 2013 at 12:30 am | | Reply

    satu lagi diorang patut ambil lu jadi salah seorang penulis..hehe

    1. titan
      titan October 1, 2013 at 12:38 am | | Reply

      Blog=blog gua sendiri huru-hara, nak tulis kat blog lain. Haha.. :mrgreen:

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 3:57 am | | Reply

      betul tu.. terbaik la jika bro titan jadi penulisnya…

  15. Akuro San
    Akuro San October 1, 2013 at 12:40 am | | Reply

    hurmmm~ menangis baca review nih… sob~sob~
    menangis sebab mcm nampak bayangan hadiah-hadiah utama kontes review nih akan terbang pergi ke En. Titan… huhu~

  16. Neu
    Neu October 1, 2013 at 12:48 am | | Reply

    lalala…… dalam hati hang ada taman bro

  17. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul October 1, 2013 at 1:14 am | | Reply

    Review ini memang kejam. Kalau tak terasa memang bukan manusia la. Kengkadang kekejaman itu akan mengubah seseorang menjadi lebih baik. Like your review bro..

  18. Bin Muhammad
    Bin Muhammad October 1, 2013 at 4:18 am | | Reply

    Aku ingatkan aku buat review dah cukup kejam…tapi Hang punya review berganda2 kejam! Kejam bukan sebarang kejam, fakta yg dinyatakan menyokong setiap pandangan.
    Biar jujur walaupun pedih dari memuji tapi hampeh…
    Tahniah Titan..semoga berjaya!

  19. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 1, 2013 at 4:41 am | | Reply

    Perghhhh! pedas berbisa ayat-ayat cinta dalam cadangan di atas ni. Bagus untuk mereka yang nak membesar sebagai johan…kalau dapat buat teguran yang sama pada blog hidupringkas.com tentu satu benda yang cukup berharga!

  20. kakiblog
    kakiblog October 1, 2013 at 5:45 am | | Reply

    ini kalau tak tahan emosi memang tangkap nangis punya..kritikan yang kejam supaya membawa kebaikan…

  21. khairul asrol
    khairul asrol October 1, 2013 at 6:31 am | | Reply

    wow menarik! akhirnya titan join. aku dah agak dah komen ko mesti panas punya. hahah. terbaik lahh.

  22. hafiz
    hafiz October 1, 2013 at 6:37 am | | Reply

    Wah panjang lebar bro, bagi sikit tips cinta tu…

  23. papa mifz
    papa mifz October 1, 2013 at 8:17 am | | Reply

    pasti mereka akan ambik komen bro dari sudut positif…;)

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah October 2, 2013 at 4:21 am | | Reply

      betul tu. untuk kebaikan..

  24. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin October 1, 2013 at 8:59 am | | Reply

    Terbaik la komen macam ni. Memang pedas tapi membantu. Aku pun suka kalau kena komen macma ni bro. Ada chance tak? Haha

  25. Bahrain
    Bahrain October 1, 2013 at 1:14 pm | | Reply

    bro memang tak kasi can aku menang..hahaha. MANTAP!

  26. Jebeng Otai™
    Jebeng Otai™ October 1, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    sbb aku memang suka bercinta?..dsyt tagline, nnt ade org tiru lak..hehe

  27. sensasi2020
    sensasi2020 October 1, 2013 at 5:08 pm | | Reply

    Tak terkalah dengan cinta nan puitis. Satu komen dan teguran yang membina. Walaupun pahit ku telan jua. Tuguran yang ikhlas lagi menyerlah.

  28. Pyan Shafii
    Pyan Shafii October 2, 2013 at 1:05 am | | Reply

    Panas telinga aku membacanya ……… 😆
    kebenaran itu pahit.

    1. titan
      titan October 2, 2013 at 8:05 pm | | Reply

      panas telinga?

      macam mana leh jadi macam tu plakk.. 😯

  29. Naziman Azlye
    Naziman Azlye October 2, 2013 at 4:11 am | | Reply

    Fuh, review terbaik setakat ni yang saya baca. Pedas dan tajam tetapi penting dan bermakna kerana berasas dengan pemilihan nama domain yang besar bidangnya.

  30. encikarman
    encikarman October 2, 2013 at 9:51 am | | Reply

    hoho..eloklah di amalkan selalu

  31. wazy
    wazy October 2, 2013 at 1:42 pm | | Reply

    Terbaiklah review ni,ada harapan untuk menang …selamat berjaya bro

  32. hafizmd
    hafizmd October 3, 2013 at 6:53 am | | Reply

    Macam biasa. Review yg tak menghampakan.

  33. Denaihati
    Denaihati October 3, 2013 at 2:23 pm | | Reply

    kalau “hospital cinta” tak tau panjang mana review ni…
    yang penting komen jujur yang membina,

  34. Zulhilmi Zainudin
    Zulhilmi Zainudin October 3, 2013 at 5:13 pm | | Reply

    Dekat mana agaknya nak baca tulisan cerpen & novel-novel bro semua tu? Hehe.

  35. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 4, 2013 at 7:28 am | | Reply

    Ulasan yang bagus. 🙂

  36. Sya Isya
    Sya Isya October 4, 2013 at 10:44 pm | | Reply

    Pandangan yang benar-benar dari seorang yang banyak pengalaman cinta dan skandal. 😯

  37. Hafizul
    Hafizul October 5, 2013 at 7:07 am | | Reply

    Perghhhhj i like it..jujur dan kemas demi perkembangan klinik cinta..saya setuju dengan apa yg encik titan katakan ni..admin klinik cinta sepatutnya menilai artikel ni bukn dr sudut peribadi..tetapi nilaikn ia demi perubahan klinik mencapai kejayaan suatu masa nanti..emm encik titan, review blog pondok kecil sekali..FREE ACI DOP????haha

  38. Muaz
    Muaz October 6, 2013 at 2:55 am | | Reply

    Kenal belajar dengan tuan lah untuk cinta..

    sudikah jadi cikgu saya?

  39. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 15, 2013 at 2:34 am | | Reply

    Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidil Adha, minta copy code html senarai penaja terkini. Terima kasih – Semoga berjaya 🙂

    p/s harap bro leh letakkan satu print screen klinik cinta – syarat utama 🙂

  40. sohoque
    sohoque October 18, 2013 at 4:33 pm | | Reply

    perrgghhh.. aku pon blh ambik pengajaran drp komen ni…

  41. Asyrof Asri
    Asyrof Asri October 26, 2013 at 2:35 am | | Reply

    Perghhh!!

    Komen review yang amat kejam!!

    Serius!

    Apapun setiap saudaraFaizal dihadam. hahah

    Herm, rasanya lama dah tak masuk blog ni. 🙂

    Apapun, saya kembali menulis!

  42. bella luna
    bella luna October 29, 2013 at 8:49 am | | Reply

    review yg panjang lebar but nice! setiap org merasakannya tapi serupa.
    CINTA itu UNIVERSAL & SUBJECTIVE =)

  43. ieta
    ieta February 10, 2014 at 3:02 pm | | Reply

    owh… patutla… baru faham… blog kalo niche puisi memang tak menguntungkan. athenye… kalo akak minat puisi akka sajak n pantun, camne ek? 😕 😕 😥

  44. ieta
    ieta February 10, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    o ya, baguslah review ni, at least akak dapat ilmu baru :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.