56 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz June 28, 2015 at 3:48 pm | | Reply

    Saya pun perlu usaha untuk lif kejayaan !

  2. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 28, 2015 at 3:55 pm | | Reply

    Banyaknya list yang dah dicapai..macam ni saya pun kena buat list panjang la..baru la nampak usaha tu lif kejayaan ke tidak bila ada push factor yg besar..

  3. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 28, 2015 at 9:41 pm | | Reply

    hoho yang hajat 31 tu power. nak melantak benda2 mahal ko ni. haha ok la mana tau boleh jadi luffy hehe

    dahhhh jangan mengarut nak naik everest haha

  4. sabree hussin
    sabree hussin June 29, 2015 at 12:44 am | | Reply

    Panjang jugak bucket list ni ho ho

  5. akubiomed
    akubiomed June 29, 2015 at 1:19 am | | Reply

    Akan tercapai impian tersebut sedikit masa lagi. 🙂

  6. Ani Haryani
    Ani Haryani June 29, 2015 at 2:11 am | | Reply

    Semoga dapat apa yang di cita-cita kan Amin 😀

  7. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi June 29, 2015 at 3:42 am | | Reply

    panjang nyaaaa….tapi best..sekurang-kurangnya nampak dengan jelas apa yang nak di capai..

  8. reezluv
    reezluv June 29, 2015 at 5:44 am | | Reply

    tang berenti cikgu tu, lu bukan kata nak pencen cikgu ke?haha..berenti je la kot..income pun dah macam tokei balak..:P

    1. titan
      titan June 30, 2015 at 1:32 pm | | Reply

      pencen awal kot.

      tapi tak tahu la. benda akan datang ni, tak leh cerita sangat.

      nanti ramai orang tahu.

      Tak baik.

  9. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 29, 2015 at 6:01 am | | Reply

    ramai yang nak duit tapi usahanya tu yang tak larat. promosi promosi dan promosi. makan tidur bangun semua pun promosi baru boleh berjaya macam titan.

  10. musadun
    musadun June 29, 2015 at 7:12 am | | Reply

    seronok baca kejayaaan-kejayaan ni.boleh buat motivasi.

    mesti ada buku checklist kan nak catat semua ni. Dari zaman upsr sampai ke dewasa masih ingat semua ye.

  11. fyna
    fyna June 29, 2015 at 7:22 am | | Reply

    samalah fyna. memang banyak yang hendak dicapai. yang penting kena berusahakan. kalau malas, memang tak dapat apa pun.

  12. radin fadli
    radin fadli June 29, 2015 at 9:21 am | | Reply

    Makin berinspirasi nak berjaya selepas baca entri kali ini. Wah dah berjaya kahwin, tahniah tahniah.

  13. yourfabulousmama
    yourfabulousmama June 29, 2015 at 10:24 am | | Reply

    Dalam banyak2 item dlm bucket list tu, yang no 31 paling awesome dan rare! Di doakan semoga semuanya tercapai sekadar secepat yang mungkin..suk mintak sikit noo densuke & yubari tu..hehe

  14. hafiz
    hafiz June 29, 2015 at 11:53 am | | Reply

    Memang kena usaha, mana ada impian dtg bergolek..

  15. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin June 29, 2015 at 4:05 pm | | Reply

    kalau nak ikutkan setiap orang mesti ada cita-cita terpendam kan. samada kita dapat capai ke tidak tu perkara no 2, yg pertama usaha dahulu, dapat capai alhamdulillah..

  16. zool
    zool June 29, 2015 at 4:10 pm | | Reply

    yup… kena ada bucket list baru kita nampak apa yang kita nak dulu.. kalau tak syok sendiri je

  17. Anuar
    Anuar June 30, 2015 at 12:56 am | | Reply

    Ya… Nak berjaya kena naik lif kejayaan…. Kena kerja kuat… Dan pasang niat yang betul.. In Shaa Allah, pasti berjaya..

  18. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad June 30, 2015 at 3:16 am | | Reply

    mahu berjaya tentu mesti berusaha, chaiyok!

  19. arnie
    arnie June 30, 2015 at 7:43 am | | Reply

    “lepas mati boleh rehat lama-lama”, menusuk!

  20. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin June 30, 2015 at 8:31 am | | Reply

    Zaman dulu naik tangga tapi sekarang dah ada lif yang boleh bantu kita berjaya dengan lebih cepat. Jadi jom terus berusaha agar kejayaan datang ke dalam genggaman.

  21. farzli
    farzli June 30, 2015 at 10:31 am | | Reply

    gua masih berusaha.. yeh

  22. pokok tin malaysia
    pokok tin malaysia June 30, 2015 at 4:04 pm | | Reply

    usaha tangga kejayaan.. kesabaran dalam usaha memerlukan kesabaran yg tinggi dan cekal…

  23. rahimah
    rahimah June 30, 2015 at 4:07 pm | | Reply

    Tahun ni ada yang dah tercapai dan ada yang belum.Kena usaha lebih lagi.

  24. Sani Yunus
    Sani Yunus July 1, 2015 at 5:10 am | | Reply

    Banyak juga lif kejayaan yang telah tercapai. Tahniah and bravo..
    Doakan supaya saya tercapai juga..

  25. akak vitamin
    akak vitamin July 2, 2015 at 12:50 am | | Reply

    mujur ada lif, kalau sampai sekarang tangga mungkin takde kot kl tower, apartment 20 tingkat. haish jom usaha lebih lagi.

  26. Hafizul
    Hafizul July 2, 2015 at 3:18 am | | Reply

    Nampak gayanya nak kena buat lif kejayaan juga ni..macam best jer umur 45 duk kat rumah main dengan anak cucu.. melancong dengan bini-bini..emmm…

  27. SentiasaPanas
    SentiasaPanas July 2, 2015 at 6:38 am | | Reply

    Pening. Banyak sangat nak dikejar masa hidup ni hehe

  28. onlajer
    onlajer July 2, 2015 at 9:04 am | | Reply

    oh itu gambar lobster ya , ingat kan apa hehehe

  29. MamaBard
    MamaBard July 2, 2015 at 2:35 pm | | Reply

    hebatnya nak panjat gunung everest.. tabik!

  30. sharmien
    sharmien July 2, 2015 at 3:41 pm | | Reply

    tinggi sungguh lif ni. insya-Allah dipermudahkan. kami doakan semoga lif ini sampai ke puncak yang dituju.

  31. web guru
    web guru July 2, 2015 at 6:13 pm | | Reply

    memang banyak kerja yang harus dilakukan untuk kejayaan ya tak bisa duduk berpangku tangan saja

  32. cheq eem
    cheq eem July 3, 2015 at 6:52 am | | Reply

    tahniah…!! agak-agak bape tingkat lif kejayaan nie… ada lebih tinggi dari menara tertinggi di dunia tak….? 😀

  33. JMR
    JMR July 3, 2015 at 8:11 am | | Reply

    BEST kalau dah tahap lif..takyah penat2 naik tangga hehe

  34. Eva
    Eva July 3, 2015 at 3:09 pm | | Reply

    Agree.Kalau malas berusaha, malas juga jawapannya hehe

  35. kak yatiadam
    kak yatiadam July 4, 2015 at 12:00 am | | Reply

    wah… tahniah bro, kak doakan semua impian kamu akan tercapai…

  36. Sani Yunus
    Sani Yunus July 4, 2015 at 10:27 am | | Reply

    Terer juga bro belajar dulu ya…Kipidap

  37. Ros
    Ros July 4, 2015 at 3:14 pm | | Reply

    First time dgr, usaha itu LIF kejayaan. Semoga tercapai semua cita-cita.

  38. Yeen
    Yeen July 4, 2015 at 5:51 pm | | Reply

    Aminn.. aku pun kena buat list macam ni dan cross check ni 🙂

  39. sensasi2020
    sensasi2020 July 5, 2015 at 4:11 pm | | Reply

    Nak mula naik lif kejayaan tetapi kita merah jambu belum hadam lagi. Ilmu belum cukuo kuat untuk dapatkan apa yang diidamkan. Nak tiru macam En Titan dapat income banyak-banyak.

  40. sensasi2020
    sensasi2020 July 5, 2015 at 4:12 pm | | Reply

    Orang sekarang malas nak naik tangga, mereka sekarang lebih suka naik lif, mungkin cepat sampai dan cepat perolehi kejayaan.

  41. Mama Nadia
    Mama Nadia July 6, 2015 at 5:35 am | | Reply

    wow A-Z betul ni punya list. Memang sokong sangat tiada usaha tiadalah lif tu.

  42. khaty
    khaty July 6, 2015 at 7:00 am | | Reply

    wah..banyak dah tercapai tue..no 26 siap di bold lagi..semoga tercapai yang lain2 jugak

  43. Ikhwan
    Ikhwan July 7, 2015 at 7:58 am | | Reply

    dah tua nanti boleh rehat dari blogging, upah kawan-kawan maikel buat artikel.

  44. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 9, 2015 at 2:29 am | | Reply

    Dah ada lif kenapa nak susah payah naik tangga kan? cuma tunggu nak sampai ja..naik tangga kena guna tenaga yang banyak…

  45. Jia Rizaira
    Jia Rizaira July 9, 2015 at 5:38 pm | | Reply

    Kalau naik tangga penat. SO naik LIF..cepat sikit. Apa pun kena juga usaha keras nak capai apa yg dihajati.

  46. Zaini
    Zaini July 10, 2015 at 10:54 am | | Reply

    Tahniah sebab banyak benda dah tercapai. Good job bro..

    Benda macam ni kena tulis..baru nampak target kita..kalau setakat berangan.. kadang kadang lupa..

  47. olie
    olie July 11, 2015 at 7:54 pm | | Reply

    Seronoknya bila tulis dan nampak apa yang kita dah dapat.. lagi banyak lagi rasa seronok…

  48. ena
    ena July 12, 2015 at 12:13 am | | Reply

    man jadda wa jada

  49. abdfatah
    abdfatah July 13, 2015 at 1:33 am | | Reply

    gunalah lif untuk berjaya dengan lebih pantas dari tangga… hehehe

    namun jangan duk mengharapkan lif semata-mata, gunalah tangga sekali sekala…

  50. faris aiman
    faris aiman July 18, 2015 at 3:03 am | | Reply

    Hello nama saya aiman saya ingin menjemput anda untuk berkunjung ke forum saya iaitu http://gagahboro.org . Jika anda sudi berkunjung di blog saya terimakasihlah.

  51. myliferia
    myliferia July 19, 2015 at 2:11 am | | Reply

    Banyak gak yang dah tercapai. Yang penting ada target dan nak apa, baru nampak jalan dan usaha ke arah tu

  52. Fakhrulradzi
    Fakhrulradzi July 29, 2015 at 11:31 am | | Reply

    Tahniah tuan.
    Banyak juga lif kejayaan yang telah tercapai.
    Tahniah and bravo..
    Doakan supaya saya tercapai juga..

  53. Calrase Patrick
    Calrase Patrick July 30, 2015 at 11:44 am | | Reply

    errr yang no 8 tu…. saya orang sabah tapi tak pernah naik gunung kinabalu hahaha…

  54. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 5, 2015 at 2:44 am | | Reply

    Alhamdullilah banyak kejayaan yang dah dikecapi, rupenya kena duduk diam2 sorang2 layan feel baru boleh ingat berape banyak yang kita dah buat.

  55. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 7, 2015 at 1:27 am | | Reply

    Matlamat bro jelas, tak hairan bro murah rezeki… Boleh jadi contoh untuk orang macam saya ni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.