30 Responses

  1. Arman
    Arman November 3, 2013 at 4:20 pm | | Reply

    Tahniah Pahang. Aku malam ni mmg terhibur dengan persembahan kedua2 pasukan. Dan aku suka permainan Pahang yang nampak bersungguh2 utk menang.

  2. Irwan Alessa
    Irwan Alessa November 3, 2013 at 4:23 pm | | Reply

    Aku tengok malam ni Pahang memang main baik.. Aku sokong dua2, sebab tu aku pakai baju selangor.. haha merah dan kuning.. hoho

  3. Akuro San
    Akuro San November 3, 2013 at 4:58 pm | | Reply

    hah, tu dia.. penjelasan yang terperinci… huhu~
    apa pun, tahniah buat pasukan Pahang…

  4. cikgu naman
    cikgu naman November 3, 2013 at 5:11 pm | | Reply

    gua kecewa tapi ok selagi Timur memegang piala..hehe

  5. zik
    zik November 3, 2013 at 5:16 pm | | Reply

    malam nih pahang main baik… macam ada tak kena pulak kelantan…tapi peluang memang banyak kelantan..

  6. Farzli
    Farzli November 3, 2013 at 10:48 pm | | Reply

    mmg game pahang mantop walaupun hujan… aku yg pakai baju trw cam tak bersemangat bile gandingan trw kurang mnjadi dan tok gajah rajin serang.. tahniah pahang..

  7. hafizrahim
    hafizrahim November 3, 2013 at 11:30 pm | | Reply

    Team kampung bini gua..hitam putih..gua hitam putih gak..tp trg..tak apa..asalkan pantai timur..terbaik game pahang semalam.

  8. Nadot
    Nadot November 3, 2013 at 11:33 pm | | Reply

    Sokong Pahang… Tapi sebab Amirul Hadi je… Dulu sokong Selangor..sebab Amirul Hadi juga… hehehehe

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki November 4, 2013 at 12:39 am | | Reply

    sama mac aku cakap sebab Obinna pertahana TRW agak hancur..bek kanan memang hampeh…lagi satu kelantan main tak macam biasa..malas nka kejar bola

  10. onlajer
    onlajer November 4, 2013 at 1:12 am | | Reply

    haha tiba – tiba je tersokong pahang :p

  11. Bin Muhammad
    Bin Muhammad November 4, 2013 at 1:13 am | | Reply

    Pemain Pahang semangat lebih sebab Datuk Siti datang…

  12. Zali
    Zali November 4, 2013 at 1:26 am | | Reply

    Tahniah Pahang. Akhirnya dapat menamatkan kemarau kemenangan. ๐Ÿ™‚

  13. Fadhil Husin
    Fadhil Husin November 4, 2013 at 2:29 am | | Reply

    betul ramalan aku Pahang menang. Tapi memang nampak kelantan pun tak bersungguh nak menang malam tadi. ๐Ÿ˜ฎ

  14. Juan
    Juan November 4, 2013 at 2:33 am | | Reply

    tahniah pahang, korang memang terbaik masa main jadi memang kemenangan milik korang

  15. Melastik Bintang
    Melastik Bintang November 4, 2013 at 3:03 am | | Reply

    tahniah kepada pahang ..memang layak… game malam semalam memang pahang control… salah satu game pahang yang terbaik….

  16. Mak Dara
    Mak Dara November 4, 2013 at 5:00 am | | Reply

    TAHNIAH PAHANG!!

  17. risi yusoff
    risi yusoff November 4, 2013 at 6:32 am | | Reply

    Kelantan xder luck..bukan xboleh menang..

  18. nikkhazami
    nikkhazami November 4, 2013 at 7:13 am | | Reply

    persembahan terburuk kelantan sepanjang 2013. Reff pun tah apa2. Banyak kali Dickson kena tarik, tapi tak tiup wisel.

    Defend kelantan tanpa obinna memang hancur. Zairo ambik tempat Piya, Piya jadi backup striker. Lepas piya ambik posisi asal baru ok.

  19. MK Kimi
    MK Kimi November 4, 2013 at 8:17 am | | Reply

    Sebagai penyokong Kelantan, aku juga setuju yg Pahang mmg layak menang. Kelantan yg worst mlm td. Tp aku tgk jekkk… entertainment semata ๐Ÿ™‚

  20. Nazri
    Nazri November 4, 2013 at 10:31 am | | Reply

    meme fight , kelantan kalah tipis, xmcm prediction kak siti nurhaliza

  21. suri
    suri November 4, 2013 at 10:39 am | | Reply

    tengok game ni sambil makan memang tak fokus heee

  22. papa mifz
    papa mifz November 4, 2013 at 11:24 am | | Reply

    den tak tengok pun game tuh , tapi den suka sebab Pahang menang…=)

  23. TehR
    TehR November 4, 2013 at 1:11 pm | | Reply

    sebab pahang juara
    kelantan gagal buat gol sedangkan pahang dapat 1 gol ๐Ÿ˜€

  24. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin November 4, 2013 at 11:13 pm | | Reply

    Tahniah la kepada pasukan gajah ni. huhu. Defend kelantan tanpa obina memang out la.

  25. puteri kasih
    puteri kasih November 5, 2013 at 6:47 am | | Reply

    Malam tu Kelantan memang out..Nasib baik sokong pahang ๐Ÿ™‚

  26. hafiz
    hafiz November 5, 2013 at 10:02 am | | Reply

    Tahniah buat pahang. Memang layak menang

  27. HipMom
    HipMom November 5, 2013 at 5:11 pm | | Reply

    Ada kawan yang buat list lagi,

    13) Najib orang Pahang
    14) Presiden FAM orang Pahang
    15) Piya diugut nak kena bunuh dengan pistol sebab tu Piya main biasa-biasa je sebab dia takut.

    Hehehe

  28. rozita
    rozita November 6, 2013 at 9:24 am | | Reply

    ๐Ÿ˜†
    tahniah dari yang setia tolong sokong pahang jugak..

  29. Hafizul
    Hafizul November 6, 2013 at 4:25 pm | | Reply

    Emm setuju gak dengan apa yang encik titan listkan ni.’kelantan nampak tak menjadi..asyik tak lekat aje bolanya..

  30. hafizmd
    hafizmd November 7, 2013 at 1:22 am | | Reply

    hohoo…byk tu sebab2nya…hehehe

    nyata, malam tu mmg milik pahang…rasanya tuah utk pahang mmg dr awal saingan lagi..dah nampak ada ciri utk juara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.