19 Responses

  1. Anuar
    Anuar September 11, 2013 at 12:45 am | | Reply

    Banyak yang perlu di analisis oleh jurulatih pasukan bola sepak Malaysia sebelum melangkah ke perlawanan yang seterusnya… Teruskan berusaha Malaysia.. Malaysia boleh…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2013 at 6:31 pm | | Reply

      Betul tu… Malaysia boleh.. :mrgreen:

  2. hafizmd
    hafizmd September 11, 2013 at 3:27 am | | Reply

    hahaha…gua salah faham mula2 ingat kita yg score..maklumlah tgk bahasa tak faham…keh3..

    kalah 0-2 lagi bagus dah ni…ada jugaklah nampak improve..singapura lagilah kena 1-6…hohoho

    harap malam ni si rozaimi tu turun..sbb thamil arusa mmg takleh main malam ni…

  3. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 11, 2013 at 5:51 am | | Reply

    aku tak tengok juga semalam, hadoi.. ape pun majulah sukan untuk negara..

  4. Hafizul
    Hafizul September 11, 2013 at 7:44 am | | Reply

    Emm susah nak kata..apa yang saya patut katakan, semoga Malaysia menang selalu..haha

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki September 11, 2013 at 7:53 am | | Reply

    ini team anak buah Rajagopal..dia masih bereksperimen tu

  6. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 11, 2013 at 12:03 pm | | Reply

    Tak menang kalah adat permainan hehe cayalah lu punya tag banyak giler

  7. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 11, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    Skuad bawah 23 tahun ni macam dah layak ganti skaud utama je aku rasa. Permainan pun cantik.

  8. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi September 11, 2013 at 5:34 pm | | Reply

    Takpe harini menang dengan Thailand 🙂

  9. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2013 at 6:30 pm | | Reply

    Best tengok mereka main. harap-harap menang tahun ni.. :mrgreen:

  10. zool
    zool September 12, 2013 at 12:27 am | | Reply

    menang.. kita tengok final lawan myanmar ni.. rasanya pemain lawan thailand ni lagi best kot

  11. Sylarius Yusof
    Sylarius Yusof September 12, 2013 at 4:06 am | | Reply

    Skuad senior bawah kendalian K. Rajabebal masih lagi menggunakan pendekatan tipikal bolasepak Malaysia. Main defend deep gila-gila, tapi marking player out. Midfield passing ikut arah telur. Striker tendang tinggi melangit sampai ke bulan. Pendek kata, pemain-pemain K Rajagobal semuanya jenis yang tak reti pakai otak. Terutamanya si Safiq Rahim.

    Cuma position GK je yang konsisten, buat masa ni.

  12. hafiz
    hafiz September 12, 2013 at 5:03 am | | Reply

    Ntah apa plak alasan rajagopal lepas ni……

  13. adikensem
    adikensem September 12, 2013 at 6:00 am | | Reply

    Apa? Malaysia kalah. Cis 😛

  14. azwan
    azwan September 12, 2013 at 7:04 am | | Reply

    jurulatih china pun puji pemain malaysia. katanya lebih susah dari lawan singapura

  15. papa mifz
    papa mifz September 12, 2013 at 8:44 am | | Reply

    permainan Harimau Muda lebih tersusun berbanding skuad Rajagopal..

  16. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 12, 2013 at 10:48 am | | Reply

    Kalau pestabola merdeka kali nie boleh jadi medan untuk OKS dapatkan 1st eleven… takat team thailand yang hantar 2nd team dan singapore pun bukan full strength …. harimau malaya kena teruskan momentum tu

  17. hafizrahim
    hafizrahim September 12, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    gua tak layan pun bola..gua layan top gear..hehehe

  18. zik
    zik September 16, 2013 at 1:22 am | | Reply

    menang jugak dan akhirnya champion beb.. lepas nie manora cup katanya… dijemput ke sana..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.