32 Responses

  1. Anuar
    Anuar September 18, 2013 at 5:37 am | | Reply

    Tahniah… Encik Titan.. Memang mantop… Hari-hari dapat komisyen melalui blog…

  2. AbgferOz
    AbgferOz September 18, 2013 at 6:40 am | | Reply

    wahhh.. masyukkk gini kalu setiap 2 minggu πŸ™‚ tahniah2

  3. safwan seth
    safwan seth September 18, 2013 at 6:41 am | | Reply

    yeahhh JDT memang power. lama dah tak dapat komisen jomniaga nih

  4. reezluv
    reezluv September 18, 2013 at 6:42 am | | Reply

    ohoo..stiap dua minggu tu..sebulan RM300..masyuk.:P

  5. krole
    krole September 18, 2013 at 6:52 am | | Reply

    rupenye nasib kte serupa bab line tenet yang tenat ni ye bro huhu~ sabo jela…tahniah utk komisen tu…byk tu bro~

  6. Nadot
    Nadot September 18, 2013 at 6:54 am | | Reply

    tahniah juge untuk kali ke berape tah… nyampah seperti biase.. hoho

  7. hafizmd
    hafizmd September 18, 2013 at 6:57 am | | Reply

    masyuk tu..

    berapa kali dapat, berapa kali dapat email…lain gak tuh…hohoho

    gua plak harap t-team dapat lepas…abang dah kiok

    tahniah pkns..mmg coach hj abd rahman masih berbisa

  8. suri
    suri September 18, 2013 at 7:08 am | | Reply

    dah boleh cover wang untuk merisik..hantara ker?

    alah tak tengok pun games tu orang tidur awallah he… :mrgreen:

  9. kak lynn
    kak lynn September 18, 2013 at 7:17 am | | Reply

    Wah… tahniah… semoga semakin bertambah

  10. blogger lelaki
    blogger lelaki September 18, 2013 at 7:25 am | | Reply

    syukur dapat rezeki bro

  11. hafiz
    hafiz September 18, 2013 at 7:40 am | | Reply

    Banyak juga tu, boleh buat bayar bil internet

  12. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 18, 2013 at 8:12 am | | Reply

    Kejap je dapat cover duit yang keluar tu ye bro.

  13. Neu
    Neu September 18, 2013 at 8:23 am | | Reply

    moga makin bertambah rezeki hang bro..amin

  14. daddydee
    daddydee September 18, 2013 at 8:24 am | | Reply

    Tahniah bro…semakin masyuk cikgu skang…hehehe

  15. Mohd Azuan
    Mohd Azuan September 18, 2013 at 8:39 am | | Reply

    Good job….. πŸ™‚ lepas nie boleh release ebook buat duit dengan jom niaga pulak…heheee…… πŸ˜›

  16. onlajer
    onlajer September 18, 2013 at 9:14 am | | Reply

    apa lagi report lah dengan telekom hehe

  17. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 18, 2013 at 9:16 am | | Reply

    Sejak dok baca komisyen demi komisyen orang dapat, otak dah mula terpengaruh nak dapatkan juga sekali…

  18. Fakarepain
    Fakarepain September 18, 2013 at 9:25 am | | Reply

    boleh cover duit berjalan tu y untung..hehe

  19. JMR
    JMR September 18, 2013 at 9:48 am | | Reply

    sikit2 lama2 berbukit la duit tu kan bro..cendol hari2 pon lepas ni..

  20. papa mifz
    papa mifz September 18, 2013 at 9:53 am | | Reply

    banyak juga tuh , boleh beli bingkai cermin mata baru untuk kanta cermin mata yang bro menangi…hehe

  21. Juan
    Juan September 18, 2013 at 10:07 am | | Reply

    mantap giler ko titan, asik dapat jer, ni yg nak kejar ko nih

  22. encikarman
    encikarman September 18, 2013 at 10:20 am | | Reply

    pegi jalan2 pun duit bleh masuk gak… konfirm ni bela toyol.

  23. ajumohit
    ajumohit September 18, 2013 at 10:58 am | | Reply

    tahniah ahmad faizal!! hari2 pun income masyukk

  24. dayah
    dayah September 18, 2013 at 2:00 pm | | Reply

    Bila baca org dpt payment.. mula la semangat berkobar kobar nak buat duit jugak.. tapi semangat nye takat dalam hati je la.. hehe..

  25. munir ardi
    munir ardi September 18, 2013 at 9:17 pm | | Reply

    Rejeki memang hebat affiliasi ya akupun sementara mengusahakan beberapa affiliasi semoga bisa seperti Encik Titan

  26. Hafizul
    Hafizul September 19, 2013 at 1:01 am | | Reply

    Tahniah la..seronok tengok kejayaan encik titan hari ni..cer tengok pulak pada usaha encik titan untuk dapatkan semua ni..rasanya belum berbayar habis lagi..hahaha

  27. hafizrahim
    hafizrahim September 19, 2013 at 10:09 am | | Reply

    aku tak lepas lagi nak cash out kat jomniaga.lagi sikit.sedekah la skit bro.hahaha

  28. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 19, 2013 at 10:49 am | | Reply

    terbaik bro kene foloo rapat2 nie

  29. Denaihati
    Denaihati September 19, 2013 at 2:47 pm | | Reply

    lepas sangat duit minyak+tol+cendol pergi balik kl-johor…tahniah bro.

  30. hafiz
    hafiz September 20, 2013 at 4:05 am | | Reply

    Kalau macam ni dah boleh jadi full time ni…

  31. Qashmere
    Qashmere September 20, 2013 at 8:20 am | | Reply

    Tahniah… Jeles betullah dengan dia ni. Asyik dapat $$$$$$$$$$$$

  32. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 23, 2013 at 11:31 pm | | Reply

    ok. Bro telah membuka mata rakan-rakan lain potensi tentang Jobniaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.