42 Responses

  1. profhariz
    profhariz September 2, 2014 at 4:46 pm | | Reply

    InshaAllah kena ligan lagi 30% sama income hang. hehehe

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:22 pm | | Reply

      Haha..

      hang tau ka berapa income aku?

  2. faizuddin fuad
    faizuddin fuad September 2, 2014 at 5:01 pm | | Reply

    huhuhuu .. banyak lagi kawan kene belajar ni bro … huhuu amik masa lagi ni

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:24 pm | | Reply

      Takpe.

      Belajar pelan-pelan.

      Gua pun masih banyak lagi kena belajar.

  3. Arman
    Arman September 3, 2014 at 12:00 am | | Reply

    Terangkan sikit apa teknik promosi yg berkesan kau guna titan…
    p.s Kalau ada soalan percubaan UPSR sains yg terkini kongsikan dgn aku he..he..he..emelkan.

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:31 pm | | Reply

      Ler..

      kalau hang rajin baca artikel dalam blog ni..hang mesti leh perasan punya. πŸ˜‰

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki September 3, 2014 at 12:36 am | | Reply

    masyukkkkk..belanja cendol satu…

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:33 pm | | Reply

      Mehh..meh datang banting. hahaa πŸ˜†

  5. Hero Borneo
    Hero Borneo September 3, 2014 at 12:51 am | | Reply

    berbelas artikel masya Allah..saya dua artikel dah semput nyawa.he..he..
    tak pe..sekurang-kurangnya saya ada idea selepas membaca entri ini..

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:37 pm | | Reply

      Mana yang sempat, gua buat.

      Tak sempat, sambung hari lain. hoho

  6. ummizarra
    ummizarra September 3, 2014 at 4:44 am | | Reply

    Seronoknya diaaaaaa…
    bak mai sikit….
    Cam ne lah nak belajar teknik SEO or nak dpt mcm ni kan kan.. Teringinnnnn…

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:39 pm | | Reply

      Gi baca kitab pink gua tu.

      hehe..

  7. Hairul Azni
    Hairul Azni September 3, 2014 at 5:31 am | | Reply

    Ya..promosi promosi dan terus promosi tanpa henti..macam lu baru buat tu..berbelas artikel..gua tahu itu semua artikel promosi..

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:42 pm | | Reply

      Haha..

      takdelah.

      Ada gak entri biasa-biasa.

  8. Anirah Azuri
    Anirah Azuri September 3, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Tahniah cikgu… belanja cendol satu…

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:43 pm | | Reply

      Mehh..

      datang banting. Mehh…

  9. suri
    suri September 3, 2014 at 6:48 am | | Reply

    suruh orang rumah buatkan eh… :mrgreen:

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:54 pm | | Reply

      Aah.

      Orang rumah kan rajin. 😳

  10. Mummy Dina
    Mummy Dina September 3, 2014 at 6:57 am | | Reply

    tips no 8 tu yang paling senang dan best.. :mrgreen:

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:56 pm | | Reply

      Ya.

      Buat yang paling senang dulu. haha 😈

  11. Hafizul
    Hafizul September 3, 2014 at 7:33 am | | Reply

    Ya..betul tu..sampai hari pun saya masih belum dapat satu sen dari ashadee..bukan senang tuuu…

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:57 pm | | Reply

      Yakin boleh.

      Kalau tak yakin, memang tak dapat la. πŸ˜‰

      1. Hafizul
        Hafizul September 4, 2014 at 4:38 am | | Reply

        Baiklah Encik Titan…yakin boleh!!!

  12. TehR
    TehR September 3, 2014 at 7:42 am | | Reply

    berbelas artikel?
    pitam sambil berdiri la aku macam tu

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:59 pm | | Reply

      Jangan pitam dulu.

      Tak best. Lepas tulis artikel, takpe. haha

  13. Zali
    Zali September 3, 2014 at 8:37 am | | Reply

    Hebat bro ni. Den nak tulis satu artikel pun terkial-kial πŸ™„

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:04 pm | | Reply

      Takpe.

      Pelan-pelan.

      Lama-lama, biasalah tu. :mrgreen:

  14. Cheq Eem
    Cheq Eem September 3, 2014 at 9:26 am | | Reply

    selalu takda mood nak menulis…. adoiii…..

  15. sabree hussin
    sabree hussin September 3, 2014 at 11:38 am | | Reply

    Promosi sampai dapat income ye tipsnye hhe

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:05 pm | | Reply

      Yela.

      Dah tu tujuan asalnya, kan?

  16. Ammar
    Ammar September 3, 2014 at 1:55 pm | | Reply

    Bestnya.. asyik dapat komisen je.. Bila nak belanja cendol?

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:07 pm | | Reply

      Meh, turun banting dulu. hehe

  17. puteri kasih
    puteri kasih September 3, 2014 at 3:06 pm | | Reply

    puteri pun dapat juga semalam…tapi tak sebanyak itu πŸ˜€

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:08 pm | | Reply

      Oklah tu.

      Still dapat. Lebih baik daripada tak dapat langsung.

  18. hpmurah2u
    hpmurah2u September 4, 2014 at 12:17 am | | Reply

    masyukla bro…tahniah

  19. Azam Mohamad
    Azam Mohamad September 4, 2014 at 6:18 am | | Reply

    fuh… memang pendekar tak terkalah

    apa taknya…non stop usaha

    terus sampai dapat komisen…beribu2 lemon

    haha

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 7:10 pm | | Reply

      Oklah.

      Mudah-mudahan dapat lebih banyak lagi pada bulan ini. hehe

  20. Raudzah
    Raudzah September 4, 2014 at 8:51 am | | Reply

    Tahniah ya…dah banyak tu ..nak masuk yang ke 20 dah..kalau campur tolak mesti dah $$$$$$$ kan..Nway keyword promosi tu memang tepat..kalau tak rajin promote camne nak dapat $$$$$ kan..

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 7:15 pm | | Reply

      Nak tak nak, memang kena promosi la.

      hehe..

  21. yusri
    yusri September 4, 2014 at 7:21 pm | | Reply

    antara 8 tips tu…yang no.8 jer senang nak buat.. :mrgreen:

  22. Abdul Rahman
    Abdul Rahman September 4, 2014 at 9:00 pm | | Reply

    Tak buat sesen pon lagi dari Ashadee haha. Kena start lah jawabnya pasnih. Rabun mata tengok orang lain punya komisyen haha.

  23. encikarman
    encikarman September 10, 2014 at 5:14 am | | Reply

    camne ko set tag boleh jadi keyword nih. Cer ajo skit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.