34 Responses

  1. Muaz
    Muaz October 19, 2014 at 6:19 am | | Reply

    tahniah bro !

    semoga terus maintain .

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:57 pm | | Reply

      Ya.

      Aku akan terus maintain makan lamb chop.

  2. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad October 19, 2014 at 6:54 am | | Reply

    Lamb chop tu nampak sedap, atau rupa je nampak sedap.

    Tahniah untuk komisen ke-22.

  3. akubiomed
    akubiomed October 19, 2014 at 7:28 am | | Reply

    Tengok hasil Ashadee dan Lamb chop memang layak. 🙂

  4. Nadot
    Nadot October 19, 2014 at 9:36 am | | Reply

    banyaknye jumlah komisen… stress tengok..tapi lagi stress tgk lamb chop tu… haiishh! 😈

  5. sweetkurma
    sweetkurma October 19, 2014 at 9:42 am | | Reply

    alhamdulillah
    tahniah, moga terus sukses

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki October 19, 2014 at 10:24 am | | Reply

    bro nak sikit lamb chop tue..hehehe

  7. Nurul
    Nurul October 19, 2014 at 9:08 pm | | Reply

    Alhamdulillah…tahniah2 🙂

  8. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 19, 2014 at 10:48 pm | | Reply

    sedap komisen sedap juga makanan yang dapat dimakan

  9. nizam
    nizam October 20, 2014 at 12:56 am | | Reply

    sedap tueh lamb chop nieh bro.. gambo dia pecah liooo di pagi hari.. fuh…

    1. titan
      titan October 20, 2014 at 10:26 am | | Reply

      kalau makan masa pagi raya pun sedap gak.

      hehe 😈

  10. Sobri Mansor
    Sobri Mansor October 20, 2014 at 3:06 am | | Reply

    Komisen ashadee belum pernah merasa lagi. Isnyaallah, ada rezeki lepas nih boleh dapat

    1. titan
      titan October 20, 2014 at 10:23 am | | Reply

      Takpa.

      Cuba lagi dan lagi.

      Sampai dapat. hoho :mrgreen:

  11. Hafizul
    Hafizul October 20, 2014 at 3:22 am | | Reply

    Huhu..nampaknya Encik Titan menggunakan sepenuhnya otak yang diberikan..hahaha…Tahniah la sebab berjaya didik budak2 sampai dapat pingat emas tu..

    1. titan
      titan October 20, 2014 at 10:20 am | | Reply

      Allah cipta otak untuk kita berfikir.

      Bukan untuk perhiasan sahaja. 😉

  12. Datin Tyka
    Datin Tyka October 20, 2014 at 8:54 am | | Reply

    lu memang otai la.
    terus lapa tengok lamb chop

    1. titan
      titan October 20, 2014 at 10:18 am | | Reply

      haha..

      kalau lapar tu biasalah.

      Nama pun manusia kann.. 😎

  13. iamNurul
    iamNurul October 20, 2014 at 12:42 pm | | Reply

    OMG!!

    Lamb Chop hehe..

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:58 pm | | Reply

      Nape?

      Nak belanja kiter ke?

  14. SayaWinnie
    SayaWinnie October 20, 2014 at 2:33 pm | | Reply

    Wah.. Tahniah.. En. Titam beri insprirasi bg aku untuk berjuang dalam arena blog ni

    Sayang Anjing daripada Anak Sendiri

    1. Pahan
      Pahan October 20, 2014 at 3:44 pm | | Reply

      part ni aku sokong 🙂

  15. sabree hussin
    sabree hussin October 20, 2014 at 3:35 pm | | Reply

    Dalam kesibukkan tetap ada komisyen masuk 🙂 Tu yang paling MAHAL tu

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:58 pm | | Reply

      Ya.

      Mahal.

      Aku setuju tu.

  16. Abdfatah
    Abdfatah October 21, 2014 at 12:25 am | | Reply

    Lambat pulok nak dapat komisen ashadee neh. Nak komisen jugok laa..

  17. Anuar
    Anuar October 21, 2014 at 5:32 am | | Reply

    Tahniah bro….enjoy nampak lamb chop tuh:)

  18. onlajer
    onlajer October 21, 2014 at 10:16 am | | Reply

    haha jujur baru hari ini saya dapat dari ashadee, harap – harap dapat lagi banyak untuk masa akan datang

  19. Azam Mohamad
    Azam Mohamad October 21, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    banyak bro dapat tu. tak terkalah haha. jom tulis banyak lagi artikel perkongsian moga rezeki kita dipermudahkan. amin.

  20. Ismail N
    Ismail N October 22, 2014 at 3:05 am | | Reply

    Kitab pink benar-benar berkesan. Semoga terus murah rezeki dan dilimpahi komisyen ashadee selalu. All the best..

  21. HOMESTAY MALAYSIA
    HOMESTAY MALAYSIA October 22, 2014 at 6:14 am | | Reply

    Terbaik bro…bile le aku nak merasa macam ni…

  22. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 22, 2014 at 6:16 am | | Reply

    Tahniah admin berjaya membuktikan kemampuan walau mcm santai2 je..tapi memang terbaik!!!

  23. lankapo
    lankapo October 22, 2014 at 2:44 pm | | Reply

    saya dulu wakil sekolah rendah jugak lontar peluru. Tapi tak juara la macam cik titan.

    Apapun cik titan memang hebat, bukan saja kacak, aktif bersukan malah genius membuat duit online hehe 😛

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:59 pm | | Reply

      Part genius tu, gua setuju 1 juta peratus.

      terima kasih. 😈

  24. Ezad Skytech
    Ezad Skytech October 24, 2014 at 7:49 am | | Reply

    boleh la selalu makan lamb chop kalau selalu dapat komisen ni..hee

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:59 pm | | Reply

      Ya.

      Aku akan cuba selalu makan lamb chop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.