36 Responses

  1. izan
    izan October 15, 2014 at 3:25 pm | | Reply

    Kita pun calon PTD gak..hihi

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:29 pm | | Reply

      saya pun ,, tapi fail ๐Ÿ™ – kedaionlinemy.com

  2. blogger lelaki
    blogger lelaki October 15, 2014 at 3:32 pm | | Reply

    semoga berjaya kepada calon temuduga PTD nie..memang beruntung kalau lulus nie..hehehe

  3. Suriya
    Suriya October 15, 2014 at 4:41 pm | | Reply

    moga wife en titan berjaya! kacang puteh sajork…

  4. ikhwan
    ikhwan October 15, 2014 at 5:13 pm | | Reply

    calon yang 2 – 3 kali exam pun masuk balik kali ni ๐Ÿ™‚

  5. Hanafi
    Hanafi October 15, 2014 at 6:47 pm | | Reply

    Semoga isteri encik Titan berjaya,insyaAllah.Cendol satu. ๐Ÿ˜›

  6. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 15, 2014 at 10:28 pm | | Reply

    Exam sudah tiba, apa pun good luck pada isteri. Cari panduan untuk tambah keyakinan

  7. Abdfatah
    Abdfatah October 15, 2014 at 11:03 pm | | Reply

    Huhu.. Ptd dah mai.. Nak jadi calon ptd jugak laa..

  8. Abdfatah
    Abdfatah October 15, 2014 at 11:06 pm | | Reply

    Huhu.. Ptd dah mai.. Nak jadi calon ptd jugak laa…

  9. reezluv
    reezluv October 15, 2014 at 11:56 pm | | Reply

    PTD beb..fuh, tapi sape dapat untung la..naik cepat beb gred M ni… :mrgreen:

  10. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim October 16, 2014 at 12:38 am | | Reply

    Jawatan paling popular.. hehehe. Tapi kerja pun mau ingat la.

  11. nizam
    nizam October 16, 2014 at 2:00 am | | Reply

    Post.. Jawatan., Wowoww.. Pasnie cikgu amek coti tanpa gaji follow wife jaga UGANDA…

  12. hani
    hani October 16, 2014 at 2:14 am | | Reply

    kakak ipar sy dah jadi penolong DO sekarang. bestkan. skrg my hubby pon nak exam 1 Nov.

  13. sabree hussin
    sabree hussin October 16, 2014 at 5:53 am | | Reply

    ramainya kawan-kawan blogger yang jadi calon jugak, meriah r

  14. zara
    zara October 16, 2014 at 9:16 am | | Reply

    Waw masyuk ya gaji PTD ni..belum masuk elaun bila kene travel sana sini..bestnya..pernah pergi exam sekali je..

  15. AUC
    AUC October 16, 2014 at 12:14 pm | | Reply

    moga berjaya pada calon yg mengambil exam ptd ni..

  16. Abdfatah
    Abdfatah October 16, 2014 at 2:35 pm | | Reply

    Berentap lagi napok gayanya geng ptd infokerjaya utk kali ini. Moga terus maju jaya hendaknya..

  17. Adam
    Adam October 16, 2014 at 3:18 pm | | Reply

    Kerjaya idaman semua rakyat Malaysia ni.

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 1:12 pm | | Reply

      Ya.

      Memang ramai yang sanggup berhenti kerja kalau dapat tawaran nih.

  18. Hanny Abdullah
    Hanny Abdullah October 16, 2014 at 3:45 pm | | Reply

    Moga isteri Titan berjaya..

    Dah berjaya nanti bolehlah banje makcik cendol ya..hehehe

    1. titan
      titan October 16, 2014 at 6:17 pm | | Reply

      Err..

      sila suruh bini yang belanja ye. hehe.. ๐Ÿ˜ˆ

  19. Tehr
    Tehr October 16, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    banyaknya gaji
    harap2 wife cikgu titan dapat lepas exam ni

    1. titan
      titan October 16, 2014 at 6:08 pm | | Reply

      Tak kesah la lepas ke tidak.

      Janji mencuba dulu.

  20. Afiq
    Afiq October 17, 2014 at 3:20 pm | | Reply

    Kata orang, kalau kerja dalam sektor awam ni, dan cara paling pantas nak sampai ke puncak dlm perkhidmatan awam, sila jadi Pegawai Tadbir Diplomatik.

    Sebab tu PTD menjadi rebutan para graduan

  21. Cheq Eem
    Cheq Eem October 17, 2014 at 3:36 pm | | Reply

    umur dah tak layak nak mntk jadi PTD.. hahah….

  22. hani
    hani October 18, 2014 at 1:10 am | | Reply

    Mesti dapat kali ni hihi..nov i’m coming

  23. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam October 18, 2014 at 4:55 am | | Reply

    X pernah try lagi apply untuk jawatan PTD n8. Huhuhu

  24. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin October 18, 2014 at 11:27 am | | Reply

    Good luck kepada sesiapa yang nak try ambil exam PTD ni

  25. Hafizul
    Hafizul October 18, 2014 at 2:05 pm | | Reply

    gud luck semua..jangn lupa langgan yer..amat membantu ha..hehe

  26. sweetkurma
    sweetkurma October 18, 2014 at 6:59 pm | | Reply

    abang ku dulu PTD, la ni dah nak pencen
    anak dia pun PTD
    cadang anak2 sedara dia untuk buat PTD jugak

  27. Nadot
    Nadot October 18, 2014 at 10:56 pm | | Reply

    Good luck untuk wife ko! semoga dapat, dan kalau dapat semoga tak dapat tempat yg busy sangat supaya ko & anak-anak tak selalu kena tinggal macam aku kecik-kecik mak selalu out station dan masa dah kawin ni Dude lak selalu tinggal aku out station. haish! hehe… xde la.. ok je… good luck ๐Ÿ™‚

  28. jaymiee
    jaymiee October 20, 2014 at 1:39 pm | | Reply

    selamat berjaya kepada semua ….

  29. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 22, 2014 at 3:38 pm | | Reply

    Gaji M41 tu bukan ura2 nak naik kepada RM2500 ke? Ada sesiapa tahu pasal ni..?

  30. HARIMAU MALAYA
    HARIMAU MALAYA October 22, 2014 at 3:58 pm | | Reply

    PTD blh dapat elaun macam2..rugi kalau tak cube..yang penting kuatkan iman dan sentiasa ingat Allah…

  31. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 22, 2014 at 4:21 pm | | Reply

    PTD ni termasukle jadi penggawa ye? Atau pentadbir sekolah (dulu ura2 kata sekolah diambil alih pentadbiran oleh PTD)..

  32. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 22, 2014 at 4:23 pm | | Reply

    Selalu kecewa dengan PTD ni…selalu gagal tak penah dapat..tapi Alhamdulillah tak dapat..kalau dapat, jadi lain plak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.