24 Responses

  1. eyriqazz
    eyriqazz March 12, 2013 at 2:30 am | | Reply

    Sudah masanya untuk bertukar hosting kot bro?

  2. hafizmd
    hafizmd March 12, 2013 at 2:33 am | | Reply

    Aku tak leh komen pasal fivio, tp kalau pasal netkl mmg boleh komen.

    Aku pernah siap call lagi team support mereka, mmg superb! Siap follow up dgn email lagi…

    Jadi, netkl pada aku mmg puas hati =)

    p.s. patutkosong je aku tgk blog earncent tu..

  3. suri
    suri March 12, 2013 at 2:34 am | | Reply

    salam..
    haa jangan katakan pada saya saya muak utk berkata2 spjbg bersama dgnya. geram2.tgulah hujung tahun mau tukat net kl blik.

    smlm blog st prob gak.skit ht klu ingat sb dlm setahun berpuluh2 lasi ada masalh…jarang tka der msalh,reply tiket slow bangat!

  4. suri
    suri March 12, 2013 at 2:35 am | | Reply

    bro titan mmg masuk 3 ke 4 kli smlm tak blh masuk asal eh… tak tahu pula dia guna favio..hurm..

  5. fiezaradzi
    fiezaradzi March 12, 2013 at 2:57 am | | Reply

    patut la tekan earncent tak kuar apa tadi..

    dah dua tahun kot rasanya dgn netkl, mmg tak de masalah besar.. ok je.. best.. pengalaman lama buat aku bersyukur.. netkl ok sgt lah, servis, reply masalah, dan boleh selesai scra online je.. cukup sekali kena dulu, skg selagi netkl ok, stay kot dgn dorang ni.. sbb tu laki aku pun join, ambik netkl..

    fivio, nama besar, tapi tak pernah alami, jadi aku tak tau..

  6. Oneblogsocial
    Oneblogsocial March 12, 2013 at 2:58 am | | Reply

    Saya sedikit memahami BAB server dan hosting dan tak nak berkomentar buruk kepada fivio.

    Saya berharap dengan adanya kita membayar maka adanya hak – hak kita sebagai pelanggan

  7. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 March 12, 2013 at 4:16 am | | Reply

    Nasib baik ko ada belambak blog untuk update…..aku antara pembaca yang stress gak bila blog earncent tak dapat diterjah….

  8. Amirez
    Amirez March 12, 2013 at 4:29 am | | Reply

    Tak sangka Fivio macam ni sekarang ni. Dulu ok je.

  9. hatiputera
    hatiputera March 12, 2013 at 4:44 am | | Reply

    Pernah guna fivio,,,malas nak komen. tetapi sepatutnya kena cepat reply…

  10. Puan Bardboo
    Puan Bardboo March 12, 2013 at 5:31 am | | Reply

    apa-apa benda pun, servis mesti kena mantap…barulah customer tak lari…

  11. wazy
    wazy March 12, 2013 at 5:38 am | | Reply

    Assalamualaikum…minta maaf bro di atas kelewatan membalas email / ticket sebab masih dalam proses untuk cleaning up semua masalah-masalah ini

    1. hafizmd
      hafizmd March 12, 2013 at 7:24 am | | Reply

      Moga cepat2 selesai..ameen

  12. Ummi Hanie
    Ummi Hanie March 12, 2013 at 7:26 am | | Reply

    maaflah kata, fivio ni mmg awal2 dah ditendang dr wishlist…

    dan diperakui, servis netkl mmg mantop.. cuma disebabkan perkara2 tertentu sy pindah hosting jugak.. yg harganya superb. nak tau, kena emnel lah 😉

  13. Mak Lagenda
    Mak Lagenda March 12, 2013 at 7:48 am | | Reply

    Sedar tak…sebab blog earncent tu x boleh diterjah, maka akhirnya siapa “titan” akhirnya terjwp. Hehehehe…banyak blog ghupanya titan ni yeh?? Cekghuuuuu plak tu! 😛

    Niway, cer tgk kat FB fivio..agak2 sape yg paling rajin meroyan kat situ?? 😳 😳 😳 :mrgreen:

  14. Ibu Mifzal Arsyad
    Ibu Mifzal Arsyad March 12, 2013 at 7:52 am | | Reply

    huhu..sy pun berhosting dgn fivio..mmg bab balas ticket tu lambat..kdg2 sampai x leh tunggu..usahakan sendiri selesai..yg mana boleh buat sendiri..huhu..

  15. beckhrooy
    beckhrooy March 12, 2013 at 8:48 am | | Reply

    ak pernah guna fivio so tak dapat nak komen,
    semoga prob bro cepat selesai

    1. beckhrooy
      beckhrooy March 16, 2013 at 8:48 am | | Reply

      #tak pernah

  16. fariq
    fariq March 12, 2013 at 1:00 pm | | Reply

    try pakai hostgator pulak la bro.. heheh

  17. Asyrof Asri
    Asyrof Asri March 13, 2013 at 5:27 am | | Reply

    Terima kasih Titan kerana buat entri ni. 😉

    Sebab, sebelum saya mula-mula nak tukar domain n hosting dulu
    dari blogspot ke wordpress.org banyak kali saya servey.

    Alhamdulillah lepas solat istikharah, akhirnya NetKL saya beli disana.

    NetKL seperti mana rakan blogger kata-la memang saya kata jugak memang terbaik servis mereka.

    Jika down pun, setengah hari saja, selepas beberapa bulan baru down balik bukan sampai down setiap hari. Okay la …

    Alhamdulillah, moga hosting NETKL saya guna sekarang nie okay sampai bila-bila. 😉 🙂 😉

  18. hargabajet
    hargabajet March 13, 2013 at 4:25 pm | | Reply

    Aku dah serasi sangat dengan netkl, sampai dah 2 3 pakej aku langgan dengan diorang

    Tu tak masuk yang dah tak bayar sebelum2 ni lagi tu

  19. bahrain
    bahrain March 14, 2013 at 8:37 am | | Reply

    😉 fivio pekebenda tu…hosting..semua aku tak tau..hahaha

  20. Ladfe Amir
    Ladfe Amir March 16, 2013 at 9:12 pm | | Reply

    nasib baik gua tak tukar ke fivio. tapi pergi ke serverfreak.

  21. d0d0l.com
    d0d0l.com April 2, 2013 at 2:18 am | | Reply

    nampaknya NetKL tetap menjadi pujaan hatiku 🙄 buat masa nie masih setia dgn NetKL coz diorang x mberi pape masalah lg. hihihi…

  22. thaqibzaki
    thaqibzaki April 3, 2013 at 10:19 am | | Reply

    Fivio tak try lagi. Tak sure nak try ke dop lepas baca entry ni. Hahaha.

    Yang pasti, kawan aku rekemen guna severfreak.

Leave a Reply to bahrain Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.